dzięki za ten patos rodem z amerykańskich filmów akcji, ale to tak nie zadziała. Pobawisz się skryptami to pogadamy - żeby zrobić moda to musi to sprawiać frajdę!
Nawet gdyby powiedzmy udało się, to funckję trzeba hookować, a więc nadal jestem w czarnej dupie. Zresztą zmieniłem font_defualt,tga na bardziej jaskrawy i efekt jest lepszy niż standardowy w grze.
Nie żeby coś, ale ja moduję Gothic'a już 6 lat. No, powiedzmy, że sześć, bo co jakiś czas robię sobie przerwę, przez co dużo zapominam, a potem znowu wracam. A ten "patos rodem z amerykańskich filmów akcji" to z żadnego filmu. Sam tak robię, jak napisałem. A co do chęci - tak samo potrzeba chęci do np. ćwiczeń, a czasami ich brak, i co? Będziesz siedział i grał, bo nie masz chęci ćwiczyć i tak codziennie. Gdybym ja robił wszystko tylko wtedy, jakbym miał chęci, to najprawdopodobniej siedziałbym tylko w jednym miejscu, albo spał przez cały czas.
Zdanie "Potrzebuję na to chęci" po prostu mi mówi, że dana osoba jest po prostu leniem i tylko by siedziała przed tym zasranym komputerem i tylko grała w jakieś pierdzielone WoW'y, WoT'y, LoL'e itp.
Kiedy będziesz do pracy chodził, to też tylko jak będziesz miał chęci?
Jestem świadomy offtopic'a i warna na którego zasługuję za najechanie (obrazę) na użytkownika tej strony internetowej.