Szczerze powiedziawszy nie czytalem tego wszystkiego - jebie mnie to. Aztek złym moderatorem nie jest, jak dotąd dobrze sprawowal swoja funkcje i sadze, ze dalej bedzie dobrze. A to ze zbanowal na sb... i co z tego? Ja tak sie przejalem tym banem na sb, ze zaraz po odbanowaniu specjalnie napisalem o moddingu po to, zeby dostac kolejnego bana. Zaraz tez to zrobie.
Juz zrobilem. Tak mnie te wasze bany i baniki obchodzą. Co do azteka - rzeczywiscie kurwa, wielka gwiazda. Nie znam nolnejma, to po pierwsze. Po drugie - fejm na forum o moddingu gothiczka - serio? Takie chujowe zycie macie poza tym forum, ze sie musicie tu dowartosciowywac, ze jeden musi drugiego banowac a ten drugi od razu płakac? Że jeden jest niewiadomo jak znany na forumku, a drugi jest newbie? Wyjdzcie sobie na dwor pobiegac, idzcie na sale ponapierdalac w worek albo w czyjas glowe (a moze najlepiej w swoja) to Wam dobrze zrobi.
Aztek dobrze sprawuje swoja funkcje i klikam na tak, a te baniki na sb lataja mi kolo chuja i ładnie pachna.