Seafight złoto na sprzedaż 4749 15

O temacie

Autor Szulwik

Zaczęty 5.09.2014 roku

Wyświetleń 4749

Odpowiedzi 15

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dziwne, wcześniej miałeś inne konto... :hmmm: Czyżby multi?  :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie różne konta na allegro. Rozumiem, ze ma to zminimalizować ryzyko... a skoro jest ryzyko, to chyba nie jest to do końca legalane, co Szulwik? :lol:

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Korzystałem z konta brata. Dopiero teraz założyłem swoje własne konto.
2. Oczywiście że legalne. Mam pozwolenie na piśmie, oraz wpis w umowie,  że to ja zatrzymuje całą kasę. Durne pytanie. Oczywiście że nie jest to do końca legalne. Spodziewaliście się czegoś innego?
3. Nawet jeśli jest to nielegalne, nie zakładałbym drugiego konta na allegro z  tego powodu. Allegro ma to gdzieś. Gdyby się tym przejmowali, to niezależnie z którego konta bym wystawiał, aukcję i tak by usunęli. Jedynie inny adres e-mail niż w danej grze. No i musiałem inną datę urodzenia wpisać, niż na prawdę, bo trochę mi brakuje do 18 lat, a tak bym się nadział na limit kwoty do sprzedaży.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
"nadział się na limit kwoty do sprzedaży" Nie wiem co masz dokładnie na myśli. Limitów jako tako nie masz, wątpię, że będziesz obecnie coś wystawiał za coś hmm.. koło 3 tysięcy. Ograniczenia juniora to tylko: Kategorie erotyczne, domy, auta i motocykle (nie mylić z motorowerem). Pewnie dojdzie jakaś tam rzecz, ale jak mówię mógłbyś to zrobić spokojnie na koncie juniora...

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na koncie juniora nie można sprzedawać rzeczy o wartości większej niż 50 zł, a kupować można do kwoty maks 500 zł

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Eee, rok temu jak miałem junior jeszcze to normalnie sprzedawałem. Kupować można nawet za tysiaka, może być czasem ograniczenie, że juniorzy nie mogą, ale nie zawsze. Przecież jak się sprzedaje gierki (150zł czy coś takiego) to jest dwa razy tyle co 50zł. Także można i nie wciskaj kitów :P

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
http://allegro.pl/country_pages/1/0/z8.php

Co do sprzedaży, to rzeczywiście źle przeczytałem. Opłaty za wystawienie przedmiotu (Prowizje itp.) nie mogą przekroczyć 50 zł. 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
"Użytkownik Konta Junior jednorazowo może w ramach jednej Transakcji dokonać zakupu maksymalnie na kwotę 500 zł, chyba, że Sprzedający
zrezygnuje z takiego ograniczenia." - Tak samo tyczy się kupna. Rzadko kiedy sprzedający daję blokadę na konto juniora.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przy kupnie nie ma tego zapisu. Tak czy tak, jedno małe oszustwo zapewniło mi spokojną sprzedaż.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
I twój kolejny, nowy nick: Vaiper :lol2:

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do czego tak w ogóle zmierzasz? Mój nick, moja sprawa. I gdzie niby na allegro znalazłeś u mnie nick Vaiper? Przyznaje, używam takiego nicku, ale nie na allegro.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
odświeżam powyższą ofertę, i link do jeszcze jednej.

http://olx.pl/oferta/monitor-CID99-ID72IPX.html

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
sprzedam pianino białoruś stan bdb 600 pln priv NIE CALISIA YAMAHA PETROF

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel

Zamień na "Zamienię z dopłatą", bo obecnie masz napisane w wolnym tłumaczeniu tak:
"Zamienię się za lepszy monitor lub tv, tak przy okazji, w moim nie ma guzika od zasilania, ale to zbytnio nie szkodzi, można użyć śrubokręta."

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Zamień na "Zamienię z dopłatą", bo obecnie masz napisane w wolnym tłumaczeniu tak:
"Zamienię się za lepszy monitor lub tv, tak przy okazji, w moim nie ma guzika od zasilania, ale to zbytnio nie szkodzi, można użyć śrubokręta."

Nie musi być koniecznie lepszy. Po za tym, chwilowo nie bardzo mam na dopłatę. Jeśli bym miał, to kupiłbym jakiś nowy/używany monitor/tv.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry