Ja też nie śledzę, ale patrząc na to co zaprezentowano, to wygląda całkiem spoko, a mówiąc to mam na myśli, że rewelacji nie ma, ale gównem na pewno bym tego nie nazwał (jeśli chodzi o fragment z gonieniem przez bandytę, to nie wiem o co chodzi, jeśli o
https://www.youtube.com/watch?v=u_CoY2VVf0s
to wydaje mi się, że problem leży raczej nie w animacji, a w jakimś dziwnym zbugowanym speedzie). Tylko animacje twarzy są chujowe.
Mnie to osobiście przypomina takiego sandboxowego M&B i myślę, że podobna jest grupa odbiorców. Nie czepiałbym się o wszystko, bo to że mamy 2017 rok nie znaczy, że jak gra ma duży budżet to nie będzie żadnych bugów i w ogóle gra doskonała. W M&B bugów jest od setki, w Skyrimie też, jak i w Wiedźminie 3 i wydaje mi się, że w żaden sposób nie determinuje to gry.
Animacje i walka wygladają znacznie bardziej sztucznie niż rok temu
Nie wiem jak wyglądały wcześniej, ale imo walka wygląda (nie wiem jak ze sterowaniem) zajebiście, nawet znam style walki, których się uczyłem jak trenowałem walki mieczami, można oskarżać o brak dynamizmu, ale tak to wygląda naprawdę i na pewno jest to miła odskocznia od reszty gier, gdzie walka to zazwyczaj spamowanie jednego przycisku na myszy i czasami zrobienia fikołka. Wydaje mi się, że samo sterowanie też jest mocno inspirowane M&B, tylko zamiast 4 stref ataku i bloku, mamy 5, zresztą uważam, że walka w M&B to najlepsza w jaką miałem okazję zagrać (i o to pewnie się przyczepił gość z tvgry, bo w M&B walka była bardzo wymagająca).