Głosów w sumie: 88
O temacie
Autor Halk_Hogan_PL
Zaczęty 25.05.2014 roku
Wyświetleń 501052
Odpowiedzi 1517
Maciej
Halk_Hogan_PL
Robisz waypoint, i w startup wpisujesz wainpoint i instance potwora
Fabio The Modders
Splash Moderator
FUNC VOID STARTUP_NazwaŚwiata (){ Wld_InsertNpc (InstancjaPotwora, "Waypoint na którym ma być");};
FUNC VOID INIT_NazwaŚwiata (){ B_InitMonsterAttitudes (); B_InitGuildAttitudes(); B_InitNpcGlobals (); };
Scripts\Content\Story, plik Startup.dNa samym dole tego pliku tworzysz dwie funkcje :Kod: [Zaznacz]FUNC VOID STARTUP_NazwaŚwiata (){ Wld_InsertNpc (InstancjaPotwora, "Waypoint na którym ma być");};Kod: [Zaznacz]FUNC VOID INIT_NazwaŚwiata (){ B_InitMonsterAttitudes (); B_InitGuildAttitudes(); B_InitNpcGlobals (); };
gothic1210 Gość
Fajnie ci ta trawa wyszła Ścierwojad też spoko. Popieram, że lepszy taki niż zielony.
Volfer
Werewolf
podkopek
Jak mowilem, scierwojad za malo lesny Chociaz tekstura zajebista, dalbym nazwe mhroczny scierwojad czy cos w ten desen
Ścierwojad wygląda świetnie, przynajmniej jak dla mnie. Trochę boli mnie to dodawanie nowych światów i tak dalej i tak bliżej. Aaale to nie ja robie moda ;>Przejrzałem cały temat i wszystko wygląda naprawdę bardzo ładnie, gratki Halk
Najbrudniejsze mięso świata jest z ścierwojada XD
Ejjj, ale nie rób 450 różnych gatunków mobów. Bo takie klonowanie jest niefajne, przynajmniej wg mnie. Leśny ścierwojad spoko, ale zaraz będzie mroczny, bajeczny, tęczowy itp itd
chicken RaveN Studio
Nie mogę otwierać spoilerów . Możesz wstawiać obrazki bez?Screens!
W końcu mogłem zobaczyć te słynne motyle . Props + strona do zakładki leci.