Pomoc w przejściu Złotych Wrót 537538 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 537538

Odpowiedzi 1140

ForestGump

ForestGump

Użytkownicy
Nawet w sercu Nieba, Anioły mogą czuć strach..
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Nawet w sercu Nieba, Anioły mogą czuć strach..
Da się to jakoś naprawić czy nie bardzo ?

ForestAlpha

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
odinstaluj patch w panelu sterowania.

Helter

Helter

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zgraj gdzieś zapisy i odinstaluj całe złote wrota potem zainstaluj je ponownie bez patcha, przeżuć zapisy i powinno działać. Mi pomogło i wszystko jest jak być powinno .

corvus664

corvus664

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy robię zadanie "Nawiedzony Dom", wszytko idzie gładko do momentu gdy wchodzę do domu z tą czarną runą, jest napis proszę chyba się uspokoiła czy jakoś tak, podchodzę do Larisy wszytko spoko ale quest nadal jest w dzienniku zadań i żadnej nagrody nie dostaje. Nie wiem czy to błąd jakiś czy powinno tak być.

Mchuable

Mchuable

Użytkownicy
posty19
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
spróbuj jeszcze raz porozmawiać z Larisą.
jeśli nadal stoi w domu i nic nie robi to wpisz marvin wejdź w jej ciało i przestaw trochę w inne miejsce dość niedaleko, wtedy sama powinna zacząć jakiś dialog.
możliwe też że ci ten quest zniknie dopiero przy misji o wyznawcach beliara w obozie orków ale ten quest się pojawia dopiero jak zostaniesz najemnikiem orków

corvus664

corvus664

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki pomogło to z przemieszczeniem jej.

Post połączony: 2014-07-10, 21:40
Mam kolejne pytanie: w której jaskini znajduje się ten czciciel Beliara?? szukam go od godziny a znam tylko dwie jaskinie przy drodze do bandytów..... w jednej były gobliny a drugiej topielec i chrząszcz z kluczem .

Post połączony: 2014-07-10, 23:12
dobra znalazłem po 2h 

Mchuable

Mchuable

Użytkownicy
posty19
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
może mi powiedzieć ktoś jak przejść questa "Złe sny Apollona" i tego questa z przepisem na potrawkę z Yala czy jakoś tak, a i ostatnie pytanie: gdzie zdobyć złoty naszyjnik?

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zadanie wybić szczury. Wybiłem je wcześniej a teraz nie mogę powiedzieć o tym Garondowi.

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
To jest błąd. Miałem to samo.
Nie przejmuj się, graj dalej.

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Leo

Leo

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdy robię zadanie "Nawiedzony Dom", wszytko idzie gładko do momentu gdy wchodzę do domu z tą czarną runą, jest napis proszę chyba się uspokoiła czy jakoś tak, podchodzę do Larisy wszytko spoko ale quest nadal jest w dzienniku zadań i żadnej nagrody nie dostaje. Nie wiem czy to błąd jakiś czy powinno tak być.

Mam ten sam problem,tylko że jestem w 4 rozdziale i Larisa mi gdzieś zniknęła i nigdzie jej nie ma,a quest jest potrzebny aby Thorben wybudował kapliczkę innosa,bez której nie da się przejść gry.Przeszukałem cały obóz Orków i jej nie ma

Antii

Antii

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mógłbym prosić o reupload poradnika? Link nie działa. :/

kolsi

kolsi

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
witam
mam problem pod sam koniec gry... otóż po zdobyciu pierścienia od Xardasa i złotej zbroi nic dalej się nie dzieje... Xardas dalej siedzi w swojej chatce i nie mam z nim żadnej opcji dialogowej, a cała reszta już jest w obozie paladynów... co muszę zrobić aby Xardas też tam się pojawił i zaczął przywoływanie portalu?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Chyba trzeba odczekać 1, 2 dni z tego co pamiętam. 

kolsi

kolsi

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
niestety już o każdej porze dnia próbowałem i na dziedzińcu i w chacie zagadać do Xardasa ale nic sie nie zmienia... szkoda tak w finale odpuścić grę  :pokerface:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Nie masz wcześniejszego saveda?

kolsi

kolsi

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Może problemem było to że sprzedałem pancerze potrzebne do zadania ze złotą zbroją jeszcze na początku gry jak szedłem do piratów i zdobyłem ją przez wejście w paladyna i wypuszczenie... znalazłem wcześniejszy zapis, wczytałem, doszedłem do tego momentu i teraz kolejny problem. Xardas jest na dziedzińcu tylko ja nie mam zbroi.. jak ją wypuszczam z paladyna to nie ma opcji dialogowej a kody na któryś z pancerzy potrzebnych do zadania nie działają ( wpisywałem iter_lester i pancerz_cieniostwor ). W czym teraz może być problem i jak go pokonać ?

Post połączony: 2014-07-18, 20:47
dodam jeszcze ze jak wchodzę w Fortuno albo w tego ziomeczka ze zbroją z cieniostwora i chce ją zdjąć to gra się zawiesza i trzeba odpalać od nowa

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Najlepiej wgraj najnowszy patch http://www.moddb.com/mods/the-golden-gate/downloads/the-golden-gate-patch i spróbuj na tamtym save gdzie miałeś złoty pancerz. Swoją drogą to dziwne, że te kody nie działają...

Lozerus

Lozerus

Użytkownicy
posty17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś pomóc zepsułem zadanie pergamin mocy  źle poprowadziłem dialog może ktoś dałby kod na niego bo nie chce mi się jeszcze raz tego wszystkiego przechodzić

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Proszę: Perg_Mocy

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
Google mi nie pomaga w przeszukaniu tego wątku, więc zapytam ;)

Mam do zrobienia drugie zadanie od Orków, które polega na zbadaniu doliny strażników umarłych i ustaleniu, skąd się tam bierze plaga Beliara. Problem, jaki mam jest taki, że przy domu SU są trzej nieśmiertelni kamienni strażnicy. Kogo mam zamordować, żeby stali się śmiertelni?
Przeszukałem całą okolicę, dom kapłanów oraz jaskinie i groty dookoła chaty Neorasa. A tą półkę skalną z zawalonym mostem, przy domu SU odwiedziłem już ze 4 razy. Nie mam już pomysłu, jak dalej pociągnąć temat.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry