@berserker1989
Witam, gdzie znajdę paczki z żywnością dla orków ( dla tych między bratem xardasa a barierą), dałem już te paczki bratu tego orka z obozu ale ten je gdzieś schował i chodze i chodze i szukam i nie umiem znalezc
Ponawiam pytanie czy da się zebrać 5 skór wilka dla gustrava?
Co do pierwszego pytania.
Jedna leży koło drzewa na rozstaju dróg między Barierą a obozem paladynów, a druga leży koło kolumny mostu przy chacie Neorasa w krzakach.
@MrKanister
Po drugie - primo. Co zrobić by Gorhes dał recepte na truciznę? Mówił, by wpaść za 2 godziny a wracam do niego nawet za 3 dni i mówi, że nie jest gotowa.
Też męczyłem się z tym zadaniem, ale w końcu udało mi się je wykonać. Chodzi o to, aby przyjść do Gorhesa o "odpowiedniej" godzinie. (Sprawdź, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00, 00:00 - u mnie bodaj to była jedna z tych)
Zadanie wykonywałem do skutku poprzez zagadanie, a następnie poszukanie najbliższego łóżka, w którym mogłem przespać się i pchnąć godzinę do przodu. I tak w koło Macieju.
Zadanie jest moim zdaniem źle zakodowane. Powinno być rozwiązywalne po upływie kilku godzin w każdym momencie gry, a nie w określonej godzinie.