Chciał się skupić na poważnych interesach, a ty się z nim zabawiasz, więc nie dziw się, że wyprowadziłeś go z równowagi. Poza tym takie reakcje są niezwykle częste, więc w sumie nic wyjątkowego 
Zacznijmy od tego, że nie znacie całej sprawy (kurwa, no co dziwnego, skoro nic na ten temat nie napisalem tylko dalem obrazek).
Koleś od razu wyszedł na wieśniaka. Słoma z butów, że hej. Sprawa wygladala tak, ze ja bym chetnie mu tą koszulke (tak de fakto Tshirt Dying Lighta którego wygralem, jest to rozmiar L wiec mala na mnie), jednak koleś jak do mnie zadzwonil i z nim rozmawialem zachowywal sie chamsko, uciszał mnie (dzwoniac do mnie, zebym mu kurwa koszulke sprzedał, lul) a do tego powiedzial, ze nie da wiecej jak 25zł doładowanie do konta TELEFONU (za tyle chcialem koszulke wlasnie sprzedać).
Także powiedzialem grzecznie, choć na to jego chamstwo powinienem ostrzej moze zareagować, że w gre wchodzi jedynie wpłata na konto bankowe, po czym koles sie rozłączył. Za godzine znowu dzwoni, ale pamietając jego chamstwo po prostu nie odebralem, a nastepnego dnia wysłał mi tego smsa