O temacie
Autor Żadna Głupia Spółgłoska
Zaczęty 29.01.2014 roku
Wyświetleń 144249
Odpowiedzi 546
Sili0n
inż. Avallach Administrator
kaczka RaveN Studio
theblues
Leinnan Administrator
Nie żebym się "wpieprzał" w sprawy weteranów i innych wilków morskich ale tu chyba nie chodzi o szablony itp. a o samych użytkowników...
Dreamerion RaveN Studio
Splash Moderator
Żadna Głupia Spółgłoska
To czego tak na prawdę brakuje oprócz obsranego binga, który i tak już nie istnieje?
eto
Popieram Kyro, za kilka lat to forum zejdzie na psy.
Kelten Gry (themodders@telegram)
Adanos Administrator
Mi brakuje okna z nowymi tematami, które było po prawej stronie, dzięki czemu nie musiałem zjeżdżać na sam dół aby sprawdzić jakie są nowe tematy na forum. W sumie to tam na dole nie pokazuje nowych tematów, tylko ostatnie posty. Przez ten brak tego okna nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego wyglądu, bo paski z działami są zbyt długie. Nawet zmiana skina nie pomaga. Wciąż nie mogę zaakceptować tego nowego wyglądu. Ale trudno się mówi.
$contextArr = $GLOBALS['context']['current_board'];$arrBoardIds = $GLOBALS['context']['pretty']['board_urls'];unset($arrBrdsExclude);$arrBrdsExclude = array();foreach ($arrBoardIds as $key => $value) {if($key == $contextArr) { }else { $arrBrdsExclude[] = $key; }}require_once("../forum/SSI.php");echo "<div class=\"catbg3\">Most Recent Topics:</div>\n<div style=\"clear: both;\">\n";ssi_recentTopicsDiv(8,$arrBrdsExclude);echo "</div>\n";echo "<div class=\"catbg3\">Most Recent Posts:</div>\n<div style=\"clear: both; \">\n";ssi_recentPostsDiv(8,$arrBrdsExclude);echo "</div>\n";