Returning 2.0 720214 1769

Ankieta

Która gildia powinna zostać najbardziej rozbudowana?

Paladyni
81 (16.2%)
Magowie Ognia
28 (5.6%)
Magowie Wody
27 (5.4%)
Guru
28 (5.6%)
Strażnicy świątynni
43 (8.6%)
Łowcy Smoków
58 (11.6%)
Nekromanci
102 (20.4%)
Bandyci (być może jako gildia)
53 (10.6%)
Najemnicy orków (być może jako gildia)
80 (16%)

Głosów w sumie: 500

O temacie

Autor panzpis

Zaczęty 26.11.2013 roku

Wyświetleń 720214

Odpowiedzi 1769

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ojojoj... [emoji53]

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
7 Gb to wiele nie jest :D nawet ja na mobilnym dam rade. Dubbingu rosyjskiego pobierać nie trzeba, bo po co?

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
7 Gb to wiele nie jest :D nawet ja na mobilnym dam rade. Dubbingu rosyjskiego pobierać nie trzeba, bo po co?
Ano bo tak dziwnie jak nie ma dźwięku przy dialogach.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Ano pierdolenie po rosyjsku/niemiecku nad uchem potrafi irytować niektóre osoby i skupić na tekstem ciężko jest.:P

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
jak zobaczyłem że mod bedzie ważył z dubbingiem i muzyką i video bedzie ważył  10gb to o mało co z krzesła nie spadłem. Niektóre gry mniej ważą. 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Returning 2.0
#1406 2015-06-03, 20:50(Ostatnia zmiana: 2015-06-03, 21:24)
Znając ruskich  nawet nie próbowali zmniejszyć wagi kwestii mówionych, przez co coś co waży 3GB mogłoby ważyć 1,5GB ..

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe ile wypili podczas robienia returna [emoji52]

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To teraz ciekawe co powie MaGoth na kolejne obrazy rosjan na tym forum. Na pewno rosjanie pokochają polaków i udostępnią jakiekolwiek skrypty Returninga czy innych modów, brawo :ok:

ProjektPierscien

ProjektPierscien

Użytkownicy
posty59
Propsy116
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bo znając tych ruskich popierdoleńców
Aha. Coraz częściej mam wrażenie że większość polaków potrafi tylko marudzić i rzucać mięsem na prawo i lewo. Chyba rozumiem dlaczego tak mało wychodzi polskich modów.

Zapraszam na swój kanał o nazwie ProjektPierscien !
-Krótkie recenzje modów wraz z prawidłową instalacją
-Zagrajmy w różne mody
-Kanał nastawiony głównie na gothica

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To teraz ciekawe co powie MaGoth na kolejne obrazy rosjan na tym forum. Na pewno rosjanie pokochają polaków i udostępnią jakiekolwiek skrypty Returninga czy innych modów, brawo :ok:
Kolejnych? :F

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Dobra Fabiosek nie sraj żarem, niech robią po swojemu, jak będą chcieli to zrobią, że będzie to ważyć nawet 50 GB , co to masz 1.5 GB więcej.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@mrdragothic z tobą nie rozmawiam, jesteś złodziejem i nikim więcej.

@AhnBael nie wiem jak tam u nich jest, ale co ma gość A do gościa B ? Gość A mówi co myśli, a gość B mówi co innego. To że mi nie podoba się ich projekt czy coś to nie znaczy, że uważa tak każdy. Nie widzę związku między osobą, która daję opinie a osobą, która chcę skrypty w celach tłumaczeniowych.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tak, kolejnych. Bo już rosjanie odzywki tego typu w tym temacie zauważyli i niełatwo było załagodzić sytuację. W każdym razie nie robią nam żadnej łaski podsyłając skrypty do tłumaczenia i takie zachowania sprawiają, że z polskiego Returninga 2.0 nic może nie wyjść.

Post połączony: 2015-06-03, 21:21
@Fabiosek Może ci się nie podobać, ale wyzywać kogoś od "popierdoleńców"? Weź się człowieku zastanów nad sobą.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tak, kolejnych. Bo już rosjanie odzywki tego typu w tym temacie zauważyli i niełatwo było załagodzić sytuację. W każdym razie nie robią nam żadnej łaski podsyłając skrypty do tłumaczenia i takie zachowania sprawiają, że z polskiego Returninga 2.0 nic może nie wyjść.

Dziwne rozumowanie. Jak rosjanie wchodzą na themodders a nie znają klimatu tego forum to powodzenia  :ok: Są jeszcze fejsbuki i inne gothiczkowe strony, w których mowa jest o Returningu 2. Tam pewnie nie zaglądają. Nie dadzą skryptów na potrzeby tłumaczeń, bo nie chcą żeby mod był popularniejszy? Przecież chyba o to chodzi.

@UP no może faktycznie nie na miejscu.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A po co mają dawać skrypty skoro ktoś nie szanuje ich pracy i daje obraz polskiego społeczeństwa? Tym co piszesz reprezentujesz po prostu typową polską mentalność, której oni nienawidzą. 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
A po co mają dawać skrypty skoro ktoś nie szanuje ich pracy i daje obraz polskiego społeczeństwa? Tym co piszesz reprezentujesz po prostu typową polską mentalność, której oni nienawidzą.

A czy oni nie robią tak samo? Nie powiesz mi, że to przykładni ludzie. Poza tym nie chodzi mi o dawanie 'mi' (mojej osoby) skryptów, tylko tobie (wam, tłumaczom).

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tak, kolejnych. Bo już rosjanie odzywki tego typu w tym temacie zauważyli i niełatwo było załagodzić sytuację.
Mam nadzieję, że nie mówisz o mnie teraz  ;(

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@Fabiosek Nie, nie o tobie. Ktoś wcześniej pisał, że sami nic nie umieją zrobić i kradną z innych modów i MaGoth nawet skomentował tu wypowiedź tej osoby. Nicku nie podam i jak ktoś chce niech sobie przejrzy temat.

Post połączony: 2015-06-03, 21:31
Widzę, że rozumiesz tego, co napisałem powyżej odnośnie obrazu narodu polskiego przez podobne zachowania.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Fabiosek Nie, nie o tobie. Ktoś wcześniej pisał, że sami nic nie umieją zrobić i kradną z innych modów i MaGoth nawet skomentował tu wypowiedź tej osoby. Nicku nie podam i jak ktoś chce niech sobie przejrzy temat.

Post połączony: 2015-06-03, 21:31
Widzę, że rozumiesz tego, co napisałem powyżej odnośnie obrazu narodu polskiego przez podobne zachowania.

To już ich sprawa jak takie coś ich rusza. Materiały tj świat mają z woga, na który ktoś ten świat wrzucił. Jak dodali autora to okej no a to, że przejmują się komentarzami typu "ruscy to zlodzieje" no to ich sprawa.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry