O temacie
Autor Adanos
Zaczęty 11.11.2013 roku
Wyświetleń 492413
Odpowiedzi 1149
dada354d
Simon Said Moderator
kaczka RaveN Studio
Fabio The Modders
A ja ubóstwiam MEGA 98%...99%...93%...94%...95%[...]99%...93%
Werewolf
Cytat: kaczka w Dzisiaj o 13:06A ja ubóstwiam MEGA 98%...99%...93%...94%...95%[...]99%...93%MEGA to jedna z najlepszych stronek. Przykładowo Mediafire ssie lachę.
Musisz ściagnąć patcha dostosowującego rozdzielczość ekranu na Win 8. Poszukaj w necie i nie pytaj o linka...
Grahtnakk
batu222
lukis88
Mam wielką nadzieję, że prędzej czy później ukaże się druga część modyfikacji, tym razem na platformie Gohica 2 NK
gothic1210 Gość
Maciej
Cytat: Grahtnakk w 2015-10-06, 21:24Mam wielką nadzieję, że prędzej czy później ukaże się druga część modyfikacji, tym razem na platformie Gohica 2 NK SpoilerOsobiście uważam, że sprawa Ricka jest skończona. Zginął w świątyni. Bezi przeżył pod głazami, bo miał magiczny pancerz, Rick go nie miał. Nie sądzę też, aby twórcy chcieli jeszcze tworzyć wielkiego moda do 13 letniej gry. Prace nad CZ trwały długie lata. Więc nie oczekiwałbym CZ II, zwłaszcza, że dla mnie koniec jest jednoznaczny
Cytat: lukis88 w 2015-10-09, 13:17Cytat: Grahtnakk w 2015-10-06, 21:24Mam wielką nadzieję, że prędzej czy później ukaże się druga część modyfikacji, tym razem na platformie Gohica 2 NK SpoilerOsobiście uważam, że sprawa Ricka jest skończona. Zginął w świątyni. Bezi przeżył pod głazami, bo miał magiczny pancerz, Rick go nie miał. Nie sądzę też, aby twórcy chcieli jeszcze tworzyć wielkiego moda do 13 letniej gry. Prace nad CZ trwały długie lata. Więc nie oczekiwałbym CZ II, zwłaszcza, że dla mnie koniec jest jednoznacznySpoilerNiby tak, ale Rick ma dług u Xardasa, a on jest nekromantą jak wszyscy wiemy. Dlatego sądzę, że mógłby go przywołać do pomocy np. z Dworem Irdorath