O temacie
Autor Anonymized
Zaczęty 31.10.2013 roku
Wyświetleń 246292
Odpowiedzi 728
Ali G
Squerol
@Squerol da się przenieść sterowanie z DS1 do DS2? Przecież tam to jest jakaś tragedia...
Anonymized
Simon Said Moderator
Werewolf
Grasz w DS2 orginal czy scholar?
WinterKing Kereth Gry (themodders@telegram)
A czym się to różni i która jest lepsza?
Na PS3 nie ma 'prawdziwego' Scholar of the first sin. Możesz kupić podstawową wersję Dark Souls 2 na PS3 i pobrać patcha, który zaktualizuje grę do wersji nazwanej Scholar of the First Sin. Oldgenowa wersja SotFS znacząco różni się od wersji na PS4/Xbox1/PC(dx11) - nie ma poprawionej grafiki, nowych fantomów (w tym reklamowanego wszędzie forlorna), ulepszonego AI, multi na 6 osób i nowego rozmieszczenia przeciwników. Owy patch do oldegnowych wersji dodaje tylko 1 dodatkową postać (a wraz z nią drugie zakończenie) oraz rozszerzone opisy przedmiotów - pomijając już rzeczy, które znalazły się w łatce - takie jak balans.
R4zor
Maciej
Cytat: Aztek* - Jak napisałem wcześniej, fabuła Dark Souls jest opowiadana inaczej. To tak naprawdę puzzle - jeden mały fragment nie ma żadnego znaczenia i dopiero z pozostałymi układa się w jedną spójną całość. Ostatecznie w ten sposób wychodzi naprawdę duża, wspaniała fabuła - a obcowanie z nią, odkrywanie kolejnych elementów, łączenie ich w całość i snucie domysłów to niewyobrażalna siła tej gry.podobnie można powiedzieć o morrowindzie
* - Jak napisałem wcześniej, fabuła Dark Souls jest opowiadana inaczej. To tak naprawdę puzzle - jeden mały fragment nie ma żadnego znaczenia i dopiero z pozostałymi układa się w jedną spójną całość. Ostatecznie w ten sposób wychodzi naprawdę duża, wspaniała fabuła - a obcowanie z nią, odkrywanie kolejnych elementów, łączenie ich w całość i snucie domysłów to niewyobrażalna siła tej gry.
@ down Kereth przestań sie wpierdalac ciągle
Ali ty czasem nie mylisz lore świata z fabułą? ...
stwierdzam, że to nie gra dla mnie ;/
Jak ktoś lubi fabułę wyłożona na tacy i za trudno jest jak samemu trzeba ją odkrywać