Problemy techniczne 656476 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 656476

Odpowiedzi 1643

kejdas12

kejdas12

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Witam!  Mam "mały" problem. Otóż zainstalowałem wszystko i kiedy włączam grę tak się ścina, że nie da rady grać.
Mam windows 7, 64 bity. Proszę o pomoc

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy

Citak

Problemy techniczne
#121 2013-08-01, 21:36(Ostatnia zmiana: 2013-08-01, 21:36)
ja dalej w sprawie bledów tekstur, w Khorinis sie nasilily i nie moge podrozowac po miescie bez ciaglego wyskakiwania bledow.

http://imageshack.us/photo/my-images/33/7ldu.jpg/

tak wygladaja niektore tekstury (to mialabyc bron)

a tak wyglada przykladowy blad:

ERROR MESSAGE

D: zModel (zCModelProto::LoadModelScript)
: MDS not found : HUMANS_1HST80.MDS

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Problemy techniczne
#122 2013-08-01, 22:12(Ostatnia zmiana: 2013-08-01, 22:40)
Reinstlowałeś toto?

Jeśli chodzi o wytrzymałość, Dimmell nie wie co tam się zjebczyło. Przydałoby się napisać do twórców Returninga, ale jakoś nikomu się nie chce. Jakby znalazł się ktoś chętny, to może by coś z tego wyszło.

kejdas12

kejdas12

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mój problem rozwiązany. Przeczyściłem kompa(głównie rejestr), zainstalowałem wszystko jeszcze raz i chodzi, że hej!
Dzięki za spolszczenie. Super! Dobra robota!

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Czyli nie tylko ja mam bug z wytrzymałością :P Po zatruciu przez krwiopijce w tej kotlince z Lesterem i użyciu antidotum . Nie idzie ani w górę, ani w dół

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Niestety reinstalacja nic nie dala, dalej tekstury sie znieksztalcaja.

Revek

Revek

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem, otóż przejdę od razu do rzeczy a mianowicie po włączeniu gry i kliknięciu nowa gra wszystko idzie świetnie do czasu, aż zapiszę grę a następnie wczytam wyskakuje mi jakiś błąd i gra się crashuje dodam jeszcze, że za pierwszym razem po kliknięciu ESC gra się wczytała lecz później już nie było tak łatwo. Reinstall niestety nic nie pomógł dwukrotnie miałem problem przy instalacji ze względu na jakiś błąd. Na forum dowiedziałem się, że nie jest szczególnie ważny.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Mi się cały gothic spiperzył. Gdy próbuje wczytać byle jakiego save to wyskakuje zawsze ten sam błąd acces violation(zawsze ten sam błąd ). Nie chce grac od nowa ( mam już 3 rozdział i zmarnowałem 50 godzin na to ;/). Spróbuje reinstall ale jak to nie pomoże to ma ktos jakiś pomysł co z tym zrobić?

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy
Witam podczas otrzymania naprawionego oka inosa/rozmowy z Pyrokarem wywala mnie i wyświetla się taki komunikat "access violation" Win 7 64 bit retruning 2.1

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Pomimo, że zostałem strażnikiem i otrzymałem info od Oruna co zrobić, drugi strażnik ratusza mnie zaatakował.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
witam mam win xp sp3 ram 3,25 (tak naprawde to 4gb ale win xp czyta tylko 3,25gb) procek:amd athlon x2 4400e 2X 2.7ghz karta graficzna zintegrowana ati radeon hd 4250 700mb pamieci

i teraz mam problem bo gothic 2 nk wcale mi sie nie tnie tylko 1 zwykła sie zwiesi raz na 40 tak ze musze power nacisnac (bo nie mam w obudowie resetu) a returning tez jakos zwalnia i tez musze robic ctr +alt+delete

na tym kompie nawet gta4 chodzi i nie wiem czemu returning sie lekko zacina albo sie zawiesza. czy to wina moda czy czego ?bo komputera raczej nie. wczesniej sie tak z jedynka nie działo a z returnem ciagle

Delth

Delth

Użytkownicy
posty194
Propsy48
  • Użytkownicy
W końcu znalazłem chwilę czasu żeby się tym pobawić - nie wiem co powodowało błędy o których wcześniej pisałem (brakujące tekstury/modele/coś z nazwami w stylu HUMANS1HST, post #25 tego tematu) - natomiast przeinstalowanie wszystkiego włącznie z Gothiciem wydaje się, że załatwiło sprawę. W każdym razie wczytałem już wiele razy, kilka razy umarłem, i brak znamion problemu. 

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Otoz wydaje mi się, że mój "problem" bedzie banalny. ReB trzeba miec zaintalowany w Gothicu zwyklym czy NK? Podczas robienia nowej gry w ReB v2.1 wczytuje się pasek do 1/4 lub 1/5 (na moje oko) po czym wychodzi do pulpitu w lewym, gornym rogu jest czarny pasek 5cm na 1cm. Podczas instalacji, spolszczenia, ReB (Slash'n Craft itd), paczki, no i tekstury i video moglo sie nie wrzucic (ale pisalo, ze nie jes tpotrzebne). W menedzeru zadan pisze Gothic 2 2.6 (fix). Zapraszam na priv lub gg 33094355. Doceniam tworczosc moda, chcialbym go sprawdzic, bo z odcinkami na yt trzeba po malu konczyc..  Z gory thx

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Mam nadzieję, że instalujesz to Na G2 NK, oraz te wszystkie pliki w tym główną instalkę ściągałeś ze źródeł podanych w pierwszym poście głównego tematu.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak. Odinstaluję i zainstaluje od nowa, teraz powinno pojsc.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem otóż mam 4 rozdział i jestem w jarkendarze by wybić orków tylko że jak chcę podróżować dzięki kamieniom teleportacyjnym i jak podejdę do któregoś z nich to gra mi wywala.
Czy mam grać od nowa czy da się to naprawić?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
To jest standardowy błąd. Primo wyłącz konsole, jak to nic nie da, to rozbierz się do przejścia (bron, amulety, zbroja itd.), oczywiście trzeba próbować po kilka razy.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę używać sprintu, eliksiry natomiast działają, jak to naprawić?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do elathir , nie gram na kodach , te rozbieranie się do przejścia nie pomagało ale zmieniłem w właściwościach tryb zgodności na windows 2000 i pomogło.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam odwrotny problem do Craganna, działa mi sprint, ale nie działają klawisze mikstur, próbowałem wielokrotnie i z włączonym i z wyłączonym sterowaniem z G1.

0 użytkowników
Do góry