Problem z odtwarzaniem dżwięku w modzie (Dubbing) 2054 2

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 6.06.2013 roku

Wyświetleń 2054

Odpowiedzi 2

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Witam mam pewien bardzo dziwny problem a mianowicie robię dubbing i wiadomo nazwać kwestie nazwałem format jest poprawny i jako tako wszystkie działają ładnie a cztery postacie nie działają (nagrania są w odpowiednim formacie po wrzuceniu  tego do czegoś innego one działają lecz nie w vulcano quest) Wydaje mi się że problem może tkwić w skryptach choć nie jestem pewien co mogłoby być tam nie tak skoro reszta postaci (17) działa bez problemu. Jakby ktoś chciał zobaczyć jedno z nagrań to tutaj niżej zamieszczam jak mówię format jest poprawny.

http://www.sendspace.pl/file/987221de1cea33268cab345

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Wav
2. Szybkość transmisji bitów - 705 kb/s
3. Rozmiar próbki audio - 16 bitów
4. Kanały - 1(mono)
5. Częstotliwość próbkowania audio - 44kHz
6. Format dźwięku - PCM
7. Poprawna nazwa
Wszystko wygląda na to, że jest w porządku, rzeczywiście może być to winą skryptów. Sprawdźcie ewentualnie jakie powyższe parametry mają te postacie z niemieckiego dubbingu. Może to coś pomoże. Jak tak teraz patrzyłem to ta kwestia jest bardzo krótka(niecała sekunda) i bardzo mało zajmuje, może w tym tkwi problem...

Elo

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Inne postaci też mają podobne kwestie które trwają kilka sekund (przeważnie każde) i mała waga też nie ma różnicy przeinstalowałem nawet całego gothica i dalej tak samo nie działają te 4 postacie w skrypcie postaci jak patrzyłem przez sourcera wszystko wydaje być się okej.

Edit\\ Nie wiem czy to pomoże ale załączam tutaj link do skryptów tych NPC i ich dialogów może ktoś coś mi poradzi ale nie sądzę aby to było coś z tym.

http://www.sendspace.pl/file/fdca0046b42519b51fc0903

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry