Ściągnięte mapki 1817 5

O temacie

Autor JanKielbasa123

Zaczęty 24.02.2013 roku

Wyświetleń 1817

Odpowiedzi 5

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy

JanKielbasa123

Ściągnięte mapki
2013-02-24, 12:41(Ostatnia zmiana: 2013-02-25, 19:33)
Witam. Tak jak w tytule i opcjonalnym opisie - mam problem ze ściągniętymi mapkami do G2 co można wywnioskować po dziale. :lol:  

Więc bez zbędnego pierdolenia, otóż pobrałem te dwie mapki. Wrzuciłem do _work\data\Worlds\NewWorld (w sumie co za różnica czy do AddonWorld czy OldWorld no nie? :ok:  :wink:   )
Wpisałem w pliku GothicGame.ini zamiast World=NewWorld\NewWorld.zen to World=COMPETITION\COMPETITION.zen (tak nazwana była mapka więc... :lol:  ) Włączam gre, ładuje się w zaledwie 5 sekund, włącza się, ale nie mapka którą ściągnąłem tylko czarny obraz (przy ruszaniu myszką można było zobaczyć postać WOW :lol2:  ) Druga mapka tak samo. Potem zamiast World=NewWorld\NewWorld.zen wpisałem World=AddonWorld\AddondWorld.zen (nazwa mapki z NK) w GothicGame.ini. Ten sam skutek.
Co mam zrobić by działało? Inicjować czy cuś?
Proszę o bezzwłoczną odpowiedź (Jeśli ktoś wie jak to naprawić oczywiście  :D  )

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
O co chodzi z tytułem?
Chodzi o tytuł tematu czy coś innego? :lol:

Czeladnik

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
Wrzuciłem do _work\data\Worlds\NewWorld (w sumie co za różnica czy do AddonWorld czy OldWorld no nie? :ok:  :wink:   )
Wpisałem w pliku GothicGame.ini zamiast World=NewWorld\NewWorld.zen to World=COMPETITION\COMPETITION.zen
jeśli wrzuciłeś do NewWorld to czemu masz World=COMPETITION\COMPETITION.zen  a nie World=NewWorld\COMPETITION.zen ?
Twój problem jest inny ale uprzedzam u mnie twój sposób z zenem w folderze NewWorld a ścieżką do folderu COMPEATITION nie działa, i jest to poprostu źle.Więc jeśli naprawisz już światła w addonworld to nie dziw się że i tak nic nie będziesz miał w nowym zenie.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Już wiem o co chodzi, dzięki.

Czeladnik

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry