walentynki 23430 69

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 14.02.2013 roku

Wyświetleń 23430

Odpowiedzi 69

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
EDIT: I wcale nie dlatego, że jestem brzydki :lol:

Spoiler

WAH WAH WAH.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
O? To to dzisiaj było? Wczoraj środa popielcowa a dzisiaj kwiatki, czekoladki i mizianka? To nie po chrześcijańsku! Dark? Jesteś tutaj? Wytłumacz tym brudnym ateistom to, że grzeszą!

Popisuje się ciągle menda jedna...

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Ja lubię 14 luty. Można wtedy bezkarnie walić w tynki i nikt się o to nie przyczepia :lol:

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

walentynki
#23 2013-02-14, 22:29(Ostatnia zmiana: 2013-02-14, 22:29)
Ja lubię 14 luty. Można wtedy bezkarnie walić w tynki i nikt się o to nie przyczepia :lol:
Luk, skąd znałeś hasło do konta Graveira?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
multi, banować

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Zacząłem się podobać dziewczynom, ale takim przy których już trzeba wykazywać inicjatywę

Dokładnie. Znaleźć głupią dupę na półmetek tygodniowy/miesięczny nie jest trudno, bo takie odstają z tłumu. Takie związki mnie nie interesują. Gorzej z tą inicjatywą. Każda laska jak się dowie co robiłem na życie w cykl; studia, budowa, mięsnym i warzywniaku daje mi szeroki zakręt, bo wie że nie mam majątkowego assetu.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jebać walentynki. Moją miłością są sporty walki, martwy ciąg i ciezki worek! :D

:lol:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Brzmi znajomo

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
To znaczy? To Ty jeszcze nie wiesz? o.O

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Were, też nie wiedziałem, że to ty :lol:

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

walentynki
#30 2013-02-15, 10:11(Ostatnia zmiana: 2013-02-15, 10:12)

Zacząłem się podobać dziewczynom, ale takim przy których już trzeba wykazywać inicjatywę

Dokładnie. Znaleźć głupią dupę na półmetek tygodniowy/miesięczny nie jest trudno, bo takie odstają z tłumu. Takie związki mnie nie interesują. Gorzej z tą inicjatywą. Każda laska jak się dowie co robiłem na życie w cykl; studia, budowa, mięsnym i warzywniaku daje mi szeroki zakręt, bo wie że nie mam majątkowego assetu.

Nie no. Mi bardziej chodziło o to, że dotychczas przyciągałem dziewczyny średnie, żeby nie powiedzieć brzydkie. One zdawały sobie sprawę ze swojej sytuacji i wiedziały również, że ze względu na swoją nikłą atrakcyjność nie mogą biernie konkurować jak reszta tylko muszą wykazać inicjatywę bo sam z siebie być może nikt się nimi nie zainteresuje. Jak wyładniałem to już raczej miałem spokój, bo nie dla psa. Wracając do wykazywania inicjatywy to te ładne już zazwyczaj mają wyjebane, bo wokół nich zawsze ktoś się kręci i zgarniają dużo uwagi bez dodatkowego wysiłku. Na dłuższą metę wydaje mi się, że nie jest to jednak regułą. Poznałem sporo brzydkich i średnich dziewczyn, które jednak przez kilka lat potrafiły mieć paru partnerów, którzy często byli nawet spoko i te dziewczyny to nie był raczej ich szczyt możliwości. Jednocześnie poznałem od chuja przystojnych i/lub porządnych facetów, którzy jakoś nie byli oblegani albo nawet nie mieli nigdy dziewczyn w swoim 18-20paroletnim życiu. Chuj oszustwo.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

walentynki
#31 2013-02-15, 11:14(Ostatnia zmiana: 2013-02-15, 11:17)
Nie no. Mi bardziej chodziło o to, że dotychczas przyciągałem dziewczyny średnie, żeby nie powiedzieć brzydkie. One zdawały sobie sprawę ze swojej sytuacji i wiedziały również, że ze względu na swoją nikłą atrakcyjność nie mogą biernie konkurować jak reszta tylko muszą wykazać inicjatywę bo sam z siebie być może nikt się nimi nie zainteresuje. Jak wyładniałem to już raczej miałem spokój, bo nie dla psa. Wracając do wykazywania inicjatywy to te ładne już zazwyczaj mają wyjebane, bo wokół nich zawsze ktoś się kręci i zgarniają dużo uwagi bez dodatkowego wysiłku. Na dłuższą metę wydaje mi się, że nie jest to jednak regułą. Poznałem sporo brzydkich i średnich dziewczyn, które jednak przez kilka lat potrafiły mieć paru partnerów, którzy często byli nawet spoko i te dziewczyny to nie był raczej ich szczyt możliwości. Jednocześnie poznałem od chuja przystojnych i/lub porządnych facetów, którzy jakoś nie byli oblegani albo nawet nie mieli nigdy dziewczyn w swoim 18-20paroletnim życiu. Chuj oszustwo.

Im większe wyzwanie tym większa zabawa.
Kobiety, zawłaszcza te najlepsze zwracają uwagę również na na nastawienie. Na arogancką pewność siebie to można wyrywać koleżanki na dyskotekach, małolaty z baru, albo różne panienki upośledzone emocjonalne szukające silnego wsparcia. Pfff... Czyli takie które mnie nie interesują.
Zapewniam was że podrywanie tych najlepszych wymaga ogromnej dyscypliny, inteligencji emocjonalnej i doświadczenia.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
SPORT

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
EHeheheh

a do tego zdjęcie kota
http://www.bankfotek.pl/image/1421657.jpeg
luzery hheuheu

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

walentynki
#34 2013-02-15, 12:11(Ostatnia zmiana: 2013-02-15, 12:12)
zawłaszcza te najlepsze

Możesz zdefiniować?

Podstawą dobrego podrywu jest to, żeby je słuchać. Nie dość, że wtedy same dają nam wskazówki jak z nimi postępować, to niektóre nawet docenią, że ktoś je słucha. Oczywiście nie mówię o lumpach itd.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

walentynki
#35 2013-02-15, 12:17(Ostatnia zmiana: 2013-02-15, 12:17)
EHeheheh

a do tego zdjęcie kota
http://www.bankfotek.pl/image/1421657.jpeg
luzery hheuheu
Psujesz dobre imie tego forum. Wyjdź :lol2:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

walentynki
#36 2013-02-15, 12:40(Ostatnia zmiana: 2013-02-15, 12:40)
Yyy... Otrzymany SMS też się liczy? ;d

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
boli was że nikt was nie kocha

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

walentynki
Na arogancką pewność siebie to można wyrywać koleżanki na dyskotekach, małolaty z baru, albo różne panienki upośledzone emocjonalne szukające silnego wsparcia. Pfff... Czyli takie które mnie nie interesują.
Ba u mnie takie budzą odrazę nie wiem dlaczego może tego powodem jest moje "nołliferstwo" i brak pewnosci siebie, no ale kur** jak taką widzę to tracę wiarę w ludzkość.
Zapewniam was że podrywanie tych najlepszych wymaga ogromnej dyscypliny, inteligencji emocjonalnej i doświadczenia.
To zupełnie jak gothic :D

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Ja dostałem pierwszą i ostatnią szkolną walentynkę 2 lata temu, jednakże po powrocie do domu wrzuciłem ją do niszczarki. Chciałem dać babci do pieca, bo jeszcze miała węglowy, ale wybrałem niszczarkę. Ew. mogłem publicznie podrzeć i do kosza. To "święto" to ruch komercyjny, by ludzie nadal kupowali więcej rzeczy w okresie Wigilia-Wielkanoc :ok:  Prawdziwie zakochani obchodzą walentynki cały rok. Chociaż do zakochania mi się nie śpieszy

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry