Wiedźmin 3: Dziki Gorn 774177 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 774177

Odpowiedzi 1986

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tak KM to Kaer morhen. Tam jest też to co do rynsztunku wilka. 

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Rynsztunek gryfa to słabizna i żmiji też.

Zainteresuj się tylko kotem on starcza od początku do końca albo raczej od momentu zdobycia do końca, no ewentualnie rynsztunek wilka z dlc jednak z nim jest problem ze możemy go mieć dopiero gdy mamy odblokowane KM a to dość późny etap gry :P

Rynsztunek Wilka jest moim zdaniem najlepszy i najlepiej się prezentuję, sam pancerz dodaje 205 obrony, jest to rynsztunek średni, warto go zdobyć.

Panowie dzięki za porady, bo początkowo zastanawiałem się właśnie nad żmiją lub gryfem i widzę, że byłby to niezły błąd. Pozostaje mi zbierać na rynsztunek kota, potem gdy odblokuję KM to może przerzucę się na ten set wilka.
Jeszcze raz dzięki  :P

COLORBLIND

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wilka to połączenie wszystkich innych naraz problem z nim jest taki ze to średni pancerz a bonus do średnich jest do znaków, gdyby nie liczyć bonusów za pancerz to owszem wilka byłby minimalnie lepszy od kota bo kot na arcymistrzowski to 31 wilka to 34 lvl ale ze do kota dodamy bonus za lekki pancerz to już mamy ogólnie lepszy ekwipunek, pancerz jako stat niema żadnego znaczenia w grze, w wiesku liczy się tylko ilość naszego dmg niezależnie od wybranego poziomu zresztą itemy które znajdujemy, dostajemy tez są gówno warte tylko ekwipunek wiedźmiński ma znaczenie :p

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś się orientuje czy oprócz dlc będą jakieś większe rozszerzenia do III ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dwa jakieś mają być, fabularne.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Wilka to połączenie wszystkich innych naraz problem z nim jest taki ze to średni pancerz a bonus do średnich jest do znaków, gdyby nie liczyć bonusów za pancerz to owszem wilka byłby minimalnie lepszy od kota bo kot na arcymistrzowski to 31 wilka to 34 lvl ale ze do kota dodamy bonus za lekki pancerz to już mamy ogólnie lepszy ekwipunek, pancerz jako stat niema żadnego znaczenia w grze, w wiesku liczy się tylko ilość naszego dmg niezależnie od wybranego poziomu zresztą itemy które znajdujemy, dostajemy tez są gówno warte tylko ekwipunek wiedźmiński ma znaczenie :p

@Tizgar
Nie no Tizgar na Ciebie to zawsze można liczyć. Ale gdzieś czytałem, że podstawowy rynsztunek można odblokować po zakończeniu
Spoiler
Pierwszego aktu na Skelige, a konkretnie po misji "Najbrzydszy Człowiek Na Świecie"
i jest o już na 14 poziom. Potem mamy dostępny poziom : 1 i 2 (Ulepszony) na 21 poziom, 3 i 4 (wyśmienity) na 29 poziom i 5 i 6 (mistrzowski) na 34 poziom. Więc gdyby tak od początku inwestować w rynsztunek wilka? Bo zapewne aby wykonać sprzęt na wyższy poziom potrzebny jest ten niższego stopnia jak w przypadku ekwipunku pozostałych szkół wiedźmińskich. Jeżeli się mylę to proszę popraw mnie :p
o secie wilka czytałem tutaj
A, że Ty już grę przeszedłeś to wolę się upewnić w 100% :D

COLORBLIND

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

@Tizgar
Nie no Tizgar na Ciebie to zawsze można liczyć. Ale gdzieś czytałem, że podstawowy rynsztunek można odblokować po zakończeniu
Spoiler
Pierwszego aktu na Skelige, a konkretnie po misji "Najbrzydszy Człowiek Na Świecie"
i jest o już na 14 poziom. Potem mamy dostępny poziom : 1 i 2 (Ulepszony) na 21 poziom, 3 i 4 (wyśmienity) na 29 poziom i 5 i 6 (mistrzowski) na 34 poziom. Więc gdyby tak od początku inwestować w rynsztunek wilka? Bo zapewne aby wykonać sprzęt na wyższy poziom potrzebny jest ten niższego stopnia jak w przypadku ekwipunku pozostałych szkół wiedźmińskich. Jeżeli się mylę to proszę popraw mnie :p
o secie wilka czytałem tutaj
A, że Ty już grę przeszedłeś to wolę się upewnić w 100% :D

Tak, to prawda. Ta misja to w KM głównie. Przed zabraniem Umy zrób poboczne (jak chcesz) Ostatnie życzenie i Po nitce do kłębka, bo inaczej pójdą do 'zakończone niepowodzeniem'.

@Jakub91  Tak będą dwa duże płatne DLC do Wiedźmina. Jeden w starej lokacji, a wyjdzie w tym roku (październik) drugi zaś w nowej (Touissant) i wyjdzie w 2016 (chyba początek). A nazwy to: Wino i Krew i Serce z Kamienia.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Interesuje mnie właśnie rozmiar Touissant. Kraina mała nie jest, na pewno dostaniemy parę wiosek i za pewne miasto to na B które myślę, że będzie mniejsze od Novigradu, ale większe od Oxenfurtu. Za pewne dostaniemy też dużo nowego uzbrojenia, liczę też, że w dodatkach będą postacie typu Borch, Saskia czy Iorweth. 

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
teren pewnie będzie porównywalny z velen, nie spodziewałbym się niczego mniejszego.
wracając do wiedźmina, pewnie paru pamięta square crusaders które jak zwykle nie wypaliło, dijkstra który miał się pojawić w modyfikacji wg mojego pomysłu a rysunku miho miał wyglądać trochę inaczej

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Swoją drogą myślałem, że ten cały lodowy gigant będzie chociaż trochę mocny. Jak dla mnie tak słaby jak Cyklop (a gigant jest tylko jeden).

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Gdzie znajdę kłaczki potwora? Potrzebuje do ulepszenia zbroi niedźwiedzia ;) ?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Zobacz czy któryś z itemów które już masz się na to nie rozkłada u rzemieślnika. Jak np, pióra gryfa rozkładają się na pióra potwora.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Kolejne darmowe DLC. Tym razem bez rynsztunku/alternatywnego stroju, a ponoć duża misja : http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92679

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Wiedźmin 3: Dziki gon
#953 2015-07-07, 13:26(Ostatnia zmiana: 2015-07-07, 13:38)
Kolejny patch do Wieśka 3 już niebawem:

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-07-06-kolejny-patch-do-wiedzmina-3-wprowadzi-schowek-na-przedmioty

Edit: Ogólnie ma to pojawić się na dniach (w tym tygodniu).

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Mają być w patchach najbliższych i w DLC rozwinięte niektóre wątki fabularne, krążą pogłoski, że zostaną rozbudowane wątki w Oxenfurcie. Liczę, że w ER dodadzą Shani i ogólnie kilka nowych sporych misji w tym mieście. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak źródło tych pogłosek z ciekawostki bym poczytał chociaz bardziej to by mogli karty do gwitna dać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Jak można woleć karty do gwinta od rozwiniętego wątku fabularnego i nowych zadań?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jak można woleć karty do gwinta od rozwiniętego wątku fabularnego i nowych zadań?
Psst. To je Tizgar.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
I on kurwa mówi, że przeszedł grę na 101% :lol2:.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Fabiosek  a gdzie ty tu widzisz związek miedzy jednym  a drugim ?
Wytłumacz to mi i innym bo zapewne nie tylko ja chciałbym wiedzieć jaki związek z tym co ja wole ma to ze ukończyłem w grze wszystko co było możliwe do ukończenie vel osiągnięcia.

Kuba jak można bardzo prosto ja pierdyliard razy mówiłem ze ja gram nie dla fabuły a dla samej gry jej ogółu, możliwości wiec owszem dla ciebie ma znaczenie nowe questy itp dla mnie znaczenie maja nowe tereny czy możliwości jakie mogą się pojawić w samej grze.

0 użytkowników
Do góry