Wiedźmin 3: Dziki Gorn 776235 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 776235

Odpowiedzi 1986

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A nie sądzicie, że wyjdzie jakiś modzik na pc gdzie poprawią jakość grafiki. A obecne działania to ukłon w stronę konsolowców (których na świecie jest więcej) by nie czuli się "gorsi", przez co mogłaby spaść sprzedaż. Chyba nie sadzicie, że grę robią dla przyjemności graczy (no może trochę) ale muszą mieć z tego kasę. Szczególnie, że twórcy muszą wymyślić nową świeżą ofertę w następnym produkcie a do tego będzie potrzebna kasa by zareklamować go na świecie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Teraz to Kazzmir prowadzi walkę z wiatrakami.

A ja spytam się o co innego xD:
AMD A8-6600K APU
Radeon HD 8570 
8 GB Ram

Pójdzie mi? Na średnich? Niskich?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
pokaż te ohydne screeny z w3, może faktycznie coś jest nie tak...

Chociażby to:

http://www.worldsfactory.net/wp-content/uploads/2015/05/novigradbefore_after.jpg

Jak się odpala filmik w jakości 480p z gry w Wiedźmina 3 na niskich to nie ma co się dziwić. Ten kto wierzy, że gra będzie wyglądać tak jak na tym skrinie na średnich to można tylko powiedzieć  :facepalm:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Chociażby to:

http://www.worldsfactory.net/wp-content/uploads/2015/05/novigradbefore_after.jpg

Jak się odpala filmik w jakości 480p z gry w Wiedźmina 3 na niskich to nie ma co się dziwić. Ten kto wierzy, że gra będzie wyglądać tak jak na tym skrinie na średnich to można tylko powiedzieć  :facepalm:
Oba SS przecież są ultra  :pokerface:

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Wiedźmin 3: Dziki gon
#584 2015-05-16, 19:30(Ostatnia zmiana: 2015-05-16, 19:42)

Chociażby to:

This

To jest porównanie gameplaya sprzed roku do gameplaya teraz. Obydwa oficjalne, obydwa na ultra.

A nie sądzicie, że wyjdzie jakiś modzik na pc gdzie poprawią jakość grafiki. A obecne działania to ukłon w stronę konsolowców (których na świecie jest więcej) by nie czuli się "gorsi", przez co mogłaby spaść sprzedaż. Chyba nie sadzicie, że grę robią dla przyjemności graczy (no może trochę) ale muszą mieć z tego kasę. Szczególnie, że twórcy muszą wymyślić nową świeżą ofertę w następnym produkcie a do tego będzie potrzebna kasa by zareklamować go na świecie.

Tak właśnie sądzimy i jeśli myślisz że to jest ok, to chyba naprawdę lubisz mieć penisa w odbycie.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Chociażby to:

This

To jest porównanie gameplaya sprzed roku do gameplaya teraz. Obydwa oficjalne, obydwa na ultra.

Tak właśnie sądzimy i jeśli myślisz że to jest ok, to chyba naprawdę lubisz mieć penisa w odbycie.

Jak dla mnie to w pewnym stopniu fejk. Graficznie na tych dwóch ssach wygląda gorzej niż grafika w Wiedźminie 2 na Xboxa 360.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jak dla mnie to w pewnym stopniu fejk. Graficznie na tych dwóch ssach wygląda gorzej niż grafika w Wiedźminie 2 na Xboxa 360.
Tak właśnie wygląda wiedźmin 3  :ok:

Jak sobie wyobrazisz że taki ma być w3, to nic dziwnego że ludzie się czepiają prawda?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Bo wygląda gorzej, w tym sęk, niby nie ma się co dziwić bo to jest w końcu open world, ale jak mówiłem obiecywali nam coś innego. Chcesz się przekonać wystarczy poszperać w googlach.

http://imgur.com/a/K3uFC

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Bo wygląda gorzej, w tym sęk, niby nie ma się co dziwić bo to jest w końcu open world, ale jak mówiłem obiecywali nam coś innego. Chcesz się przekonać wystarczy poszperać w googlach.

http://imgur.com/a/K3uFC

Dziwne trochę, na gejplejach wydaje się to lepsze i ładniejsze, ale zobaczy się jak oficjalnie wyjdzie choć szkoda, że polecieli w kulki. Choć może dzięki temu chcieli zmniejszyć ciut wymagania...

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
za kilka dni okaże się jak jest faktycznie

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Proszę o odpowiedź, nie znam się zbytnio na kwestiach technicznych więc pytam się tutaj. Tak na razie na oko na jakich ustawieniach szedłby mi Wiesław z takim sprzętem:
AMD X8 FX-8350 4,0GHz BOX (FD8350FRHKBOX)

Corsair RAM DDR3 8GB / 1600Mhz CORSAIR XMS3 Classic [2x4GB] KIT CL9 1,5V rt (CMX8GX3M2B1600C9)
Gigabyte GeForce GTX 770 OC (GV-N770OC-2GD)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Pierdolicie aż sie Was sluchać nie da. Tyle w temacie "downgrade" grafiki.

Spoiler

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
wiedźmin 3:dziwki i zgon xD

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Popieram Werewolfa. Polakom dogodzić się nie da. Grafika na konsolach ( co będzie na PC!) miażdży takie Skyrimy czy inne cudeńka, a w połączeniu z rewelacyjnym level designem to coś pięknego. Nie mogę się doczekać pokazu na PC. 

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Popieram Werewolfa. Polakom dogodzić się nie da. Grafika na konsolach ( co będzie na PC!) miażdży takie Skyrimy czy inne cudeńka, a w połączeniu z rewelacyjnym level designem to coś pięknego. Nie mogę się doczekać pokazu na PC.

Na PC jakoś specjalnie lepiej nie będzie, jedynie ciut lepiej niż na PS4. Także Werewolf nie masz do czego pucować berła  :lol2:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
to prawda dużo lepiej nie będzie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Screeny które podałem właśnie są z wersji PC ktora juz krąży w internecie. A jak wygląda PS4 to wszyscy dobrze wiemy. Jeżeli dla was to nie jest "dużo" lepiej to polecam jednak udać się do okulisty - pojde dalej - lub do psychloga :) Bo według mnie jest różnica miedzy tym:

a tym:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
A zamiast dyskutować o popisowym i widowiskowym systemie walki, ciekawych questach, postaciach i intrygujących lokacjach wszyscy o grafice, ehhh.

W ogóle dostaniemy odwzorowaną uroczystość Dziady z tekstami od Mickiewicza.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Screeny które podałem właśnie są z wersji PC ktora juz krąży w internecie. A jak wygląda PS4 to wszyscy dobrze wiemy. Jeżeli dla was to nie jest "dużo" lepiej to polecam jednak udać się do okulisty - pojde dalej - lub do psychloga :) Bo według mnie jest różnica miedzy tym:

Spoiler

a tym:

Spoiler

Dlatego jesteś idiotą. Porównuj screeny z tego samego okresu.

https://www.youtube.com/watch?v=FQxCHW7l4Iw

Powtarzam swoją opinię, nie będziesz miał do czego pucować berła. To nie GTA żeby aż tak się wersje na różne platformy różniły między sobą.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
te screeny aż tak bardzo nie różnią się od siebie... jak widać dużo zależy od światła. ten jeden element o który można się spierać to fragment murów z brakującym detalem. nie ma sensu desperować

0 użytkowników
Do góry