Wiedźmin 3: Dziki Gorn 771798 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 771798

Odpowiedzi 1986

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Werewolf ciekaw jestem jakie masz zdanie na temat dodatków do Skyrima ma na myśli Dragonborn i Dawngurad, dodatki do przejścia w parę godzin, nie oferujące nawet 1/3 tego co dodatki w wiedźminie 3, a jakoś cena wahała się w podobnej granicy.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
@Werewolf twoje statysytki mnie rozwalają :D :D :D Co ty je bierzesz, ze Steama? Jak więksość ludzi grę ma na GoGu i konsolach, również za granicą?
Nooo tak oceniają fani. I ci fani dają takie wysokie oceny na chociażby Metacritic i to oni dali im kilka Złotych Joysticków. Żasłone. I to ty twierdzi, że nie jest zajebista, to nie znaczy, że tak jest. Bo jesteś stary w znaczącej mniejszości.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Werewolf
"Czysty" Skyrim jest gównem. Wątek główny jest chujowy i chciałbym przypomnieć Ci, że przechodzi się go w 5 godzin max. A to jest podstawka, a nie DLC. Skyrim a DLC-  Dawnguard podobny poziom co podstawka, Dragonborn ujdzie.
Dlaczego powstaje tyle modów do Skyrima? Bo jest chujowy, i fanbase próbuje to naprawić.
I dlatego też gry Bethesdy dobrze się sprzedają. Bo nie są dobrymi grami, tylko zabawkami Zrób-To-Sam.
Wydaj chujową grę, daj do niej narzędzia, ludzie naprawią co im się nie podoba, dodadzą to czego im brakowało. A na koniec nikt nie będzie pamiętał, że podstawka była do niczego, bo każdy i tak będzie grał z modami.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
proponuję werewolfowi wyzwanie, szachy korespondencyjne, wątek główny 3 lata xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Trudno oczekiwać od sandboxu z elementami rpg żeby byl pełnym rpg/action. Istnieje wiele podgatunków rpg, a rpg rpg-owi nie równy, jak to mówią. Skyrim to prostu specyficzny gatunek rpg i tyle, który głównie stawia na zwiedzanie swiata i wykonywaniu questow i innych pierdolek. Taka piaskownica, porównywanie do klasycznego rpg/action nie jest takie hop siup.

Czy Dark Souls to klasyczny rpg/action? Otoz nie.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=98511

Mamy potwierdzenie, bedzie Gwint Online!

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Werewolf serio jesteś beznadziejny, Skyrim który kosztował 150 zł a można było go przejść w 5 godzin i jeszcze był nudny Ci jakoś nie przeszkadzał, a wiedźmin 3 gdzie fabuła jest wciągająca i zawsze można do niej wrócić to tobie odpierdala, idź się lecz.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mi nie przeszkadza Wiedzmin 3 bo to calkiem fajna gra, tylko jej fanboye nie widzacy zadnych wad :lol2: Nie twierdze, że Skyrim jest lepszy czy cos, ale po prostu niektorzy tutaj przytaczają statystyki na swoją obrone a jak ich atakowac statystykami to wtedy ,,pff, statystyki? A na co to komu, a komu to potrzebne" :P A Skyrima tez nie kupilem za 150zł i nigdy bym nie kupił :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Ja znam wady podstawki. I jakbyście czytali to byście zauważyli, że wiele z nich wymieniałem. Ale KiW naprawiło je wszystkie. I tylko KiW jest dla mnie grą idealną. Dzikiemu Gonowi gdybym musiał wystawiać notę recenzencką dałbym 8,5/10. Jako fan i wielbiciel a także ktoś kto największy nacisk kładzie na fabułę, klimat, postacie i dialogi stawiam 10/10 mimo kiepskiego antagonisty. Sercą stawiłbym notę recenzencka 9/10 a jako fan 11/10. A KiW na tą chwile to dla mnie 10/10. W każdej kategorii.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No widzisz, ty patrzysz jako fan. A ja patrze jako ktos, kto ma wszystko w dupie, bo tylko takie spojrzenie jest obiektywne. Nie ma gry idealnej - ani skyrim, ani cod, ani battlefield, ani wiedzmin, ani gothic, zadna nie byla, nie jest i nie bedzie grą idealną. Skyrimowi do tego najblizej przez to co powiedzial Cedric - twórczość modderską, każdy moze sobie dobrać co chce. Wiedzmin 3, jezeli dostalby takie narzedzia modderskie i mozliwosci jakie dostawaly gry z serii Elder Scrolls, takze bylby taką grą. Ty jestes fanboyem - do czego wielokrotnie sie przyznales, mowiac miedzy innymi ,,dla niektorych gier warto byc fanboyem", a ja nie jestem fanboyem ŻADNEJ gry. Gralem w duzo gier - slabe strategie jak Civilization, przez srednie rtsy jak Age of Mythology, na zajebistych klasykach AoE 2 konczac. RPG także, strzelanki. Każda gra w jakiejs czesci dala mi frajde i cos mi sie w niej podobalo, nawet takie slabe CODY jako srodek na odmozdzenie i relaks, przy minimalnej dawce fabuly. I to bede kazdą gre bronil - Gothica, Skyrima, Wiedzmina, CODy. Bede bronil tego, że każda z tych gier dala frajdy, kazda nieco innej i w innych dawkach, ale każda. Ale jako ktos, kto nie jest fanboyem zadnej gry, kto ma wszystko w dupie, musze jasno powiedzieć, że Wiedzmin 3 wraz z dodatkami nie jest zajebisty, moze kiedys gdy dostanie ten caly REDKIT. Choc, tak jak mowilem wczesniej, wciaz jest lepszy niz 3/4 gier. Ale to, że inne gry są słabe a Wiedzmin 3 lepszy nie oznacza, że Wiedzmin 3 jest zajebisty. Tak jakby wystawić niebieski pas BJJ w walce z białym pasem BJJ i mowic, że ten niebieski jest zajebisty bo rzuca białym. No nie, przyszedlby czarny i zamiótłby obydwu, najczesciej naraz.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Rozumiem twoją opinię, "nie ma gry idealnej". Dokładnie, nie ma gry, która nie posiada bugów. Ale spojrzyj może chociaż z innej strony? Czy znalazłaby się na twojej liście jakaś gra "idealna" pod względem klimatu i fabuły, która sprawia, że gracz powraca do niej kilka razy.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Źle mówisz, bo fabuła uderza w gusta, a te są różne. Do Wiedzmina 3 wrocilem zaledwie dwa razy i to z bólem, bo kazdy nastepny raz jest taki sam, jest ta sama monotonnosc. Skyrim jest np. taką grą, do ktorej wracam po raz tysieczny i za kazdym razem odnajduje cos nowego albo sie czegos dowiaduje. Czy to stawia Skyrima wyżej niz Wiedzmina 3 i powoduje, że jest lepszy? Nie, po prostu ze Skyrimem bawie sie lepiej niz przy Wiedzminie 3. Nawet do Gothica wracam po raz setny i nie czuje nudy.

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Dobra gusta, gustami, zdania, zdaniami (jak ja lubię jak z moich postów bierze się tylko to co komuś pasuje olewając całą resztę), ale stwierdziłem, że jak mi ktoś pisze, że fabuła KiW jest na 2h to lepiej odejść ze stoickim spokojem na bok.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
https://www.youtube.com/watch?v=gdinzNN93-M
Od minuty 27 można podziwiać stary interfejs według mnie prezentuje się lepiej do tego, który był przed patchem 1.21 : D

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
https://www.youtube.com/watch?v=gdinzNN93-M
Od minuty 27 można podziwiać stary interfejs według mnie prezentuje się lepiej do tego, który był przed patchem 1.21 : D

Moim zdaniem szału nie ma, ciekawsza jest za to kamera bohatera, której teraz nie ma.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Animacje chodzenia Geralta tez sie wydaja wolniejsze, a przez to fajniejsze. A nie taka bujawka ala ochroniarz z wiejskiej imprezy :P

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czy w wiedźminie 3 trzeba grindować exp z potworów, aby mieć jakiś rozsądny lvl?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie :P Ja jechalem głównie z zadaniami, nie latalem za expem. No i oczywiscie wszystkie poboczne znaczniki. Fakt faktem wiekszosc zadan robilem np. gdy mialem 12 level a robilem zadania z 25-30 lvla a za to też wiecej expa wpada niz gdy sie wykonuje te za swoj level :D

KOMPUTER:
Spoiler

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba wykonywać "zielone" zadania, bo za szare ma się gówno nie exp. Nie wiem jak jest z czerwonymi czy dostaje się tyle ile za zielone, czy jeszcze mniej. Ech... kolorki, kolorki!!!

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Te znaki zapytania, to po prostu ubicie jakiegoś potwora czy quest? Tak mnie natchnęło, bo gothici grindując exp to duża wada dla mnie.

0 użytkowników
Do góry