No widzisz, ty patrzysz jako fan. A ja patrze jako ktos, kto ma wszystko w dupie, bo tylko takie spojrzenie jest obiektywne. Nie ma gry idealnej - ani skyrim, ani cod, ani battlefield, ani wiedzmin, ani gothic, zadna nie byla, nie jest i nie bedzie grą idealną. Skyrimowi do tego najblizej przez to co powiedzial Cedric - twórczość modderską, każdy moze sobie dobrać co chce. Wiedzmin 3, jezeli dostalby takie narzedzia modderskie i mozliwosci jakie dostawaly gry z serii Elder Scrolls, takze bylby taką grą. Ty jestes fanboyem - do czego wielokrotnie sie przyznales, mowiac miedzy innymi ,,dla niektorych gier warto byc fanboyem", a ja nie jestem fanboyem ŻADNEJ gry. Gralem w duzo gier - slabe strategie jak Civilization, przez srednie rtsy jak Age of Mythology, na zajebistych klasykach AoE 2 konczac. RPG także, strzelanki. Każda gra w jakiejs czesci dala mi frajde i cos mi sie w niej podobalo, nawet takie slabe CODY jako srodek na odmozdzenie i relaks, przy minimalnej dawce fabuly. I to bede kazdą gre bronil - Gothica, Skyrima, Wiedzmina, CODy. Bede bronil tego, że każda z tych gier dala frajdy, kazda nieco innej i w innych dawkach, ale każda. Ale jako ktos, kto nie jest fanboyem zadnej gry, kto ma wszystko w dupie, musze jasno powiedzieć, że Wiedzmin 3 wraz z dodatkami nie jest zajebisty, moze kiedys gdy dostanie ten caly REDKIT. Choc, tak jak mowilem wczesniej, wciaz jest lepszy niz 3/4 gier. Ale to, że inne gry są słabe a Wiedzmin 3 lepszy nie oznacza, że Wiedzmin 3 jest zajebisty. Tak jakby wystawić niebieski pas BJJ w walce z białym pasem BJJ i mowic, że ten niebieski jest zajebisty bo rzuca białym. No nie, przyszedlby czarny i zamiótłby obydwu, najczesciej naraz.