O temacie
Autor Baggio
Zaczęty 26.11.2012 roku
Wyświetleń 1014754
Odpowiedzi 2104
przemek273
Werewolf
Czyli bugowałeś grę, bo grałeś w złej kolejności tak, by jakoś gry nie zepsuć. Wychodzi, że mam rację.Ja z tępotą za pan brat ? Dlatego, że za każdym razem obalam twoje i wielu innych ludzi chore i głupie posty ?
Doktorszalonym
To graj na zabugowanej grze, mi to koło chuja lata. Ważne by nikt twojej tępoty nie powielał.
Splash Moderator
Ja z tępotą za pan brat ? Dlatego, że za każdym razem obalam twoje i wielu innych ludzi chore i głupie posty ?
pawbuj
radex115544 The Modders
1.0.2 który nie posiada jeszcze spolszczenia.
Pawciow
Dota
W miniony piątek Magic-Team wypuścili ostateczny patch do moda Dark Saga. Jest on dostępny zarówno w wersji pełnego instalatora, jak również samej łatki. Już niedługo w dziale Download pojawi się pełny opis zmian oraz linki do pobrania.W związku z powyższym, my - jako twórcy spolszczenia, wstrzymamy się od wydania polonizacji do wersji 1.0.2/1.0.3 i wydamy od razu łatkę polonizacyjną 1.0.4. Wszystkich fanów oczekujących spolszczenia najnowszej łatki prosimy o cierpliwość.
6. Zainstaluj wersję raportową 2.6.0.0-rev2 (fix) oraz GothicStarter 2.6f.7. Instalacja Gothic 2 NOTR Systempack (jeśli filmiki na pełnym ekranie w niestandardowej rozdzielczości nie będą działać lub będą inne problemy, należy zainstalować Systempacka po instalacji spolszczenia).
Fabio The Modders
Od paru dni można pobrać spolszczenie moda The Dark Saga w wersji 1.0.4. Oficjalna strona projektu The Dark Saga PL - dział downloadDownload na MODDB:TDS PL 1.0.4- MODDBPawciow, popraw linki downloadu bo masz nawiasy Zalecamy zainstalować moda i polonizację wg tej instrukcji:Instrukcja instalacji
nie wiem czy jest na forum, ale na wogu jest podane, że jest wersja 1.0 (najnowsza)http://dl1.worldofplayers.ru/games/gothic/patches/G2/systempack/g2notr-systempack-1.0.exe
Co to jest wersja raportowa? Skad to wziasc? Powinniscie linki umiescic w instrukcji... I po co systempack skoro to jest tylko opcjonalna poprawka do gothiczka? Musze tego systempacka instalowac?
Barnaba
Draks