No no, panowie, praca wre, czapki z głów. Nie wiem, czy ktoś już zauważył, ale tutaj codziennie ktoś coś napisze, i to jedyny obecnie taki dział na całym forum, znaczy tak aktywny, może jeszcze tylko Returning 2.0 ma podobnie, ale ten mod i tak będzie lepszy

Ze swej strony chciałbym, przy okazji, zadać kilka pytań, nurtujących mnie od dłuższego czasu:
1.Czy w ER znajdzie się broń o wyglądzie El Bastardo z G2NK ?
2.Co będzie wyróżniało gildię Strażnika na tle pozostałych gildii wojowników ? Nowe questy gildyjne, jakieś poboczne atrakcje w stylu wymuszania bryłek za ochronę (o czym już wiem) ?
3.Jak będzie wyglądała sprawa gildii w Sekcie ? W 2r wybieramy, czy Strażnik Świątynny, czy Guru ? Czy będzie to stopniowy rozwój, Nowicjusz - Strażnik Św. - Guru ? I czy Sekta będzie miała nowe zadania gildyjne ? Gdzieś tu czytałem, że Guru będzie miał motyw zabójstw z CM, będzie coś jeszcze ?
4.Będą jakieś poboczne atrakcje dla gildii, jak ulepszane kostury magów czy właśnie bryłki za ochronę dla straży ? Chodzi mi tutaj m.in o najemnika, bandytę, straż świątynną, etc...
5.Czy będą jakieś zadania gildyjne dla Cieni, ale takie w ich stylu, jakaś kradzież na zlecenie magnatów, straży etc ?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi, i ze swej strony bardzo dziękuję twórcom i testerom modyfikacji za ogrom włożonej pracy. Na pewno zagram ze cztery razy, żeby sprawdzić każdą gildię wojowników w każdym obozie oraz nowości dla nich
Powodzenia w pracach wykończeniowych...