Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3169956 7440

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3169956

Odpowiedzi 7440

gothic1210
  • Gość
Strzał w kolano. W modzie jest dużo do czytania, a tamta czcionka jest po prostu nieprzyjemna, niewyraźna i męczy wzrok. 

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Ja osobiście wolę tą z G2, od tej z G1 oczy aż bolą :D

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Spoiler

Nie no. W sumie mogę to przeżyć :D

// chociaż do spojlera byś dal... Mark

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Potwory stanowiące naturalne bariery w eksploracji kolonii (koniec z wybijaniem orków na 1 rozdziale!)
Chodzi ogólnie o przypakowanie potworków po prostu czy coś więcej? :P

@Necro59 Sam przecież możesz dodać czcionkę z g1 -,-

ahbhch

ahbhch

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapowiada się naprawdę fajnie, propsy dla Ciebie Outlander i oczywiście dla ekipy, czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że już nie będzie potrzebne wiecej poprawek i że nie będziemy czekać do końca życia. Czekam na newsy, pozdro, powodzenia chłopaki.

PS. Planujecie dubbing?

batu222

batu222

Użytkownicy
"I'm Trask Ulgo, ensign with the Republic Fleet."
posty135
Propsy32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "I'm Trask Ulgo, ensign with the Republic Fleet."
Nie chciałbym udawać "głupio mądrego", ale ten mod zasługuje po prostu na międzynarodową sławę.
Jest po prostu tym dla G1, czym dla G3 jest też ER. Nasze polskie community jest spore, ale niemieckie także jest pokaźne + mamy sporą społeczność rosyjską. Oczywiście wiadomo, że raczej nie powstaną inne wersje językowe na podstawie wersji polskiej, dlatego chciałem spytać - jest planowane tłumaczenie na język angielski? Także dołączam się do pytania @podkopek z dubbingiem.

Jeśli są jakieś plany w sprawie wersji angielskiej to chętnie mogę pomóc - znam się dość dobrze na tym języku, a z pewnością wydanie takiej wersji ruszyłoby do pracy inne community gothicowe. Proszę przeczytaj to @Outlander

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Dubbing będzie. Outlander zbierał(może nadal potrzebuje kogoś) w tym temacie.

gothic1210
  • Gość
Nie chciałbym udawać "głupio mądrego", ale ten mod zasługuje po prostu na międzynarodową sławę.
Jest po prostu tym dla G1, czym dla G3 jest też ER. Nasze polskie community jest spore, ale niemieckie także jest pokaźne + mamy sporą społeczność rosyjską. Oczywiście wiadomo, że raczej nie powstaną inne wersje językowe na podstawie wersji polskiej, dlatego chciałem spytać - jest planowane tłumaczenie na język angielski? Także dołączam się do pytania @podkopek z dubbingiem.

Jeśli są jakieś plany w sprawie wersji angielskiej to chętnie mogę pomóc - znam się dość dobrze na tym języku, a z pewnością wydanie takiej wersji ruszyłoby do pracy inne community gothicowe. Proszę przeczytaj to @Outlander.
Będziemy pracować tylko nad wersją angielską do 1.4.5. Była o tym mowa na facebooku.
Dubbing nie wiem czy będzie. Zobaczymy. W najgorszym wypadku będzie nie dla wszystkich NPC, w najlepszym - pełny.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Outlander jeśli miałbyś chęci, to mógłbyś zrobić gildie łowcy orków jako główną, była by to pierwsza modyfikacja w której łowcy orków stanowili by gildie główną, bawiłem się ostatnio w blenderze i stworzyłem takie pancerze specjalnie pod łowcy orków http://postimg.org/image/eluz38gf9 mógłbym Ci je udostępnić, bo ja mam tyle pancerzy, że powoli się marnuje na dysku, a fajnie było by zobaczyć chociaż lekko zmodyfikowany model, textury mam z WoGa, model ja przerobiłem, jeśli Ci się podobają, to mogę Ci je wysłać, pewnie lepsze to niż, skórzane pancerze dla łowcy orków.

gothic1210
  • Gość
Na razie to mi się gothic zjebał. Nienawidzę tej gry jak Kyle Starego Obozu, kurwa. 

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Tak czy siak, zbroje nie zając nie uciekną, przygotowałem nową wersję http://postimg.org/image/751d4ea8j jak będziesz chciał to wyślę Ci nawet jakiś dodatek do pancerzy, albo trochę oręża nowego, zwykłe sklejki, ale klimat mają http://screenshooter.net/102645078/msbqeky Mogę Ci nawet coś takiego wysłać, są to dodatkowe VOBY do wstawienia na mapie. http://screenshooter.net/102645078/dlsqhlw http://screenshooter.net/102645078/xqrrbfe

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
@mrdragothic nie obraź się, ale te zbroję są trochę chujowe. Może jakby były inne textury całkowicie to kto wie.

PC, na którym siedzę:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3474
Propsy2156
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
A ja mam w chuju czy się obrazi czy nie. Ja jestem zdania jak Necro. Twoje 'zbroje' to jakieś wymiociny, wyglądają jak gówno. Nadają się na serwer hot trzynastek i nic więcej. Jak Outlander dodałby coś takiego to strzeliłby sobie w stopę. Te 'zwykłe sklejki' nie są wcale klimatyczne tylko chujowe.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Macie racje, robiłem te sklejki może parę minut i tak zrobię od nowa zbroje dla łowcy orków, tym razem poświecę na to więcej czasu, ostatnio bawiłem się i zrobiłem coś takiego http://postimg.org/image/6tu43w7mn chciałbym zobaczyć takie wisielce niedaleko starego obozu, czy na ziemiach orków, inspirowałem się na modyfikacji Czas zapłaty, tam to niesamowity klimat tworzyło.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Spoiler

Ta druga nadaje się na pancerz zbieracza ziół :D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Jeśli Outlander będzie chciał jakikolwiek pancerz według jego pomysłu, to może do mnie pisać, jestem otwarty na wszystkie propozycje, myślałem o tym modzie, skoro inne zagraniczne modyfikacje posiadają, różne nowe voby, pancerze, miecze, to trzeba wspierać polskie modyfikację, po za tym, mam tyle tego syfu, że cały folder w gothicu waży mi prawie 12 GB coś z tym trzeba zrobić, sam tego wszystkie nie wykorzystam, to pomyślałem o innych.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Z tego co podal freddy mi sie najbardziej podoba pancerz nr. 2. Pancerz nr 3 też sie wydaje calkiem fajny, ale tekstura. 

Ogolnie pancerze galante, te dwa ostatnie też, jednak tekstury to jakies nieporozumienie. Jakby zrobic od nowa teksture, jakas dobra to by moze to przeszlo.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Postaram się zrobił własne textury, tym razem przysiądę na tym dłużej, a nie 5 minut D: 

0 użytkowników
Do góry