Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 2995168 7439

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 2995168

Odpowiedzi 7439

kacperxxxd

kacperxxxd

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A pytam z ciekawości bo coś słyszałem o jednoręcznym Urizielu :)

Post połączony: 2014-11-23, 19:12
Jest szansa , że ta modyfikacja wyjdzie do 20grudnia ?Dużo prac jeszcze zostało ?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A pytam z ciekawości bo coś słyszałem o jednoręcznym Urizielu :)

Uriziel będzie działał tak jak szpon ?

Nie widzę związku pomiędzy tymi 2 zdaniami.  :huh:

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hehe zawsze tak jest, że jak jakiejś rzeczy ma zabraknąć to nagle okazuje się, że dla wszystkich była ona niezmiernie ważna. :D Przecież w oryginalnym G1 praktycznie craftingu nie było (można było jedynie kuć niewykończone miecze), więc i strata żadna. Ja tam się cieszę, że błąd został znaleziony i mod jednak powstanie. Nic tylko czekać na premierę, mam nadzieję, że to już niedługo.

kacperxxxd

kacperxxxd

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe , czy będzie system PN taki jak w gothic 2.Czyli im więcej siły tym drożej ;)

gothic1210
  • Gość

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
I źle będzie, żeby niebyło znowu tak, że na 10 lvl ja już 70 siły mistrz 1h i najlepsza kosa w 1 rozdziale :D liczę, że poziom będzie zbliżony do tego z nocy kruka, a nawet returninga : D

gothic1210
  • Gość
Mogłem milczeć. Od dzisiaj milczę do premiery moda. 

Mayonezorro

Mayonezorro

Użytkownicy
Niewiedza jest błogosławieństwem.
posty85
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Niewiedza jest błogosławieństwem.
Mógłbyś dodać In Extremo w 2 Rozdziale - miałem sytuację W CM gdy Grim ekscytował się, że jest In Extremo, i biedak sam stał i klaskał do pustej sceny :D

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zarówno Content Mod i ER mają te same założenia, czyli rozbudowanie G1. Wiem Outlander, że miałeś nie odpowiadać, ale może odpiszesz. Jakie są między nimi różnice i który wg ciebie jest lepszy. Bo nie wiem czy instalować CM czy czekać na ER. :P

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zarówno Content Mod i ER mają te same założenia, czyli rozbudowanie G1. Wiem Outlander, że miałeś nie odpowiadać, ale może odpiszesz. Jakie są między nimi różnice i który wg ciebie jest lepszy. Bo nie wiem czy instalować CM czy czekać na ER. :P

To jest proste. Wszystkiego więcej będzie  :trollface:

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
CM  Mod to takie demko ER. Czytaj opisy.. Co do poziomu trudnosci to mam pewne obawy, a byl to jeden z najwiekszych bolaczek G1(oczywiscie byl za latwy)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
2 problemy g1 brak wypełniaczy w rozdziałach i poziom trudności, z pierwszym problemem ER sobie poradzi z drugim coś czuje ze niestety nie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
I dobrze że nie będzie poziomu jak w nowym returningu. Nie każdy jest tak pochłonięty grą, że wbija zawsze po 400+ siły -.-

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wiesz masz racje, ale rodzi to drugi problem, ze ludzie chcą grac a maja słabe postacie i gdzieś nagle sobie w połowie gry nie radzą, winę ponosi tutaj brak trudności na początku stad są zalewy zna forum z pytania mam problem jest za slaby itp gdyby poziom trudności od początku dawał nam w dupę jako gracze od razu się do niego dostosujemy a gdy nie musimy idzie się na lenia aż do momentu w którym zaczynam za to obrywać :P

Ogólnie mody do gothica jak return rozwiązuje ten problem połowiczne bo dają w kość na start ale nie potrafią tego utrzymać do końca, jak narazie idealnie w tym aspekcie wypada jedynie dark saga :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
No może nie taki poziom jak w Returning ale chociaż jak w Nocy kruka.

kacperxxxd

kacperxxxd

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podobał mi się pomysł twórców MT z poziomem trudności . Fajnie by było , aby to wprowadzić do ER

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Podobał mi się pomysł twórców MT z poziomem trudności . Fajnie by było , aby to wprowadzić do ER
Nie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2154
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Nie. Spokojnie można dać radę, chyba, że ktoś jest amatorem.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
MT były bardzo łatwe, przynajmniej na poziomie średnim, którym grałem. Na trudnym kiedyś zacząłem to było troszkę ciężko na początek, ale obstawiam, że potem było łatwo. Tutaj panowała bolączka(poziom średni) początek średniawy, a potem prościzna koks i w ogóle. Dark Sagę nie przeszedłem(gram właśnie obecnie) więc nie wiem jak tu wygląda przez całą grę, ale takie Noc Kruka było dobrze zbalansowane i cała gra miała swój poziom trudności przystępny dla każdego. Nie wiem dlaczego twórcy spieprzyli tak sprawę w G1 i podstawce G2 : D

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Popieram - w G1 miało być sporo ścieżek pobocznych które być może miały by swój poziom i całośc wpłynęła by jakoś na główną rozgrywke a tak. Jak ktoś narzeka na poziom trudności to niech zagra tak aby wpasować się w klimat koloni i nie dążyć od razu do najlepszego miecza. Pamiętam sam jak Królowe pełzaczy biłem Zardzewiałym mieczem dwuręcznym bo tylko tym mogłem jej coś zrobić :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry