Jak zmienić na inną postać np. orka? 2384 5

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 22.08.2012 roku

Wyświetleń 2384

Odpowiedzi 5

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Jak zmienić na inną postać np. orka?
2012-08-22, 20:09(Ostatnia zmiana: 2012-08-23, 11:10)
Witam chciałbym się dowiedzieć jak zmienić głownego bohatera w Orka. Tzn tytuł trochę dziwaczny wiem jak zmienić tylko on bd jak ork. Jest modyfikacja "Atak jaszczuroludzi" i tam jest zmienia postać z takim jakby zachowaniem człowieka. Że mowi np "jedna bestia mniej" to by sie takie cos przydalo dodac ;) jak coś to niech admin zmieni temat jeśli jakoś to lepiej nazwie ;)

HerrKlebstoff

HerrKlebstoff

Użytkownicy
posty165
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmień visual PC_Hero na orka, jeśli dobrze Cie rozumiem.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
HerrKlebstoff tylko tyle ? Znaczy bo wiem , że tak zrobić ale to wystarczy żeby potem dodać dialogi itd ? Jeśli tak to proszę admina o usunięcie tematu.

HerrKlebstoff

HerrKlebstoff

Użytkownicy
posty165
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W G2 to będzie lepiej działać niż w 1. W 2 na pewno będzie można rozmawiać, schować/wyjąć broń itd. Natomiast w G1 będzie problem, bo jak wyjmiesz broni to jej nie schowasz. :D  Ale w obu częściach nie będziesz mógł np kuć i spać. Czyli prawdopodobnie nowe animacje.

@edit: o tym ja właśnie pisze, splash. ;-)

Splash

Splash

Moderator
posty4212
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Jak zmienić na inną postać np. orka?
#4 2012-08-22, 21:28(Ostatnia zmiana: 2012-08-22, 21:29)
W G2 to będzie lepiej działać niż w 1. W 2 na pewno będzie można rozmawiać, schować/wyjąć broń itd. Natomiast w G1 będzie problem, bo jak wyjmiesz broni to jej nie schowasz. :D  Ale w obu częściach nie będziesz mógł np kuć i spać. Czyli prawdopodobnie nowe animacje
jesli zmienisz visual nawet w g1 to i tak bedziesz mogl rozmawiac, a w g2 tez nie bedzie mozna spac czy tez chowac broni jesli ustawisz mdsa jakiegos potwora procz np. orka

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
No a mi chodzi akurat o Gothica 2 nk :P Wiem spać sie nie da ale chodzi mi o wyciąganie broni bądź jej chowanie tak jak w modzie "Bumshack" dzięki za pomoc temat do zamknięcia :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry