Pochodzenie 5808 26

Ankieta

Region

Głosów w sumie: 38

O temacie

Autor Leinnan

Zaczęty 24.06.2012 roku

Wyświetleń 5808

Odpowiedzi 26

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

Pochodzenie
#20 2012-06-24, 23:38(Ostatnia zmiana: 2012-06-24, 23:38)
Jestem z Zachodniopomorskiego( tutaj pomorza) i jestem z tego dumny, gdyż w Szczecinie urodziła się najciekawsza (wg. mnie) postać XVIII w.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa...
Będę płakał :lol2:

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Hm. Urodziłem się w Katowicach. Po mieczu jestem z Małopolski. Po kądzieli z zagłębia olkusko - zawierciańskiego. Tam też się wychowałem, jednak teraz mieszkam pod Wadowicami. Moje pochodzenie wiążę z Zawierciem. Zawiercie to już nie Małopolska, ale jeszcze nie Śląsk. Co mam zaznaczyć? :|

makin' bacon

kazzmir
  • Gość
Zawiercie to już nie Małopolska, ale jeszcze nie Śląsk. Co mam zaznaczyć? :|

przydała by się grupa, bezpaństwowcy xD

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Hm. Urodziłem się w Katowicach. Po mieczu jestem z Małopolski. Po kądzieli z zagłębia olkusko - zawierciańskiego. Tam też się wychowałem, jednak teraz mieszkam pod Wadowicami. Moje pochodzenie wiążę z Zawierciem. Zawiercie to już nie Małopolska, ale jeszcze nie Śląsk. Co mam zaznaczyć? :|
Podlasie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

https://www.youtube.com/watch?v=HZcLfhq4l98

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Jak można było Dolnego Śląska nie dać?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry