Jestem całkowicie oszołomiony i zdumiony Twoją zdolnością do zupełnej zmiany zdania w zaledwie jednym akapicie! :O
Masz rację, pisząc ten post całkowicie zmieniłem jego treść, oraz sposób w jaki patrzyłem na post WWZ. Trochę dokładniejszych powodów szukaj w poprzednim poście, zrobiłem krótkie za i przeciw WWZ#msg1038955owi, uznałem że jeżeli się nie wycofa to znaczy że bierze to na poważnie, więc pozostały same pozytywy. Krytyk w jury być powinien, jak pisałem o tym już Rybopiotrowi na GG, WWZ robiłby to co potrafi najlepiej, czyli krytykował(konstruktywnie rzecz jasna) natomiast reszta jury wyciągnęła by z tego odpowiednie wnioski. WWZ jak mało kto potrafi dostrzec nawet najmniejsze błędy, to trzeba mu przyznać, już nieraz zauważyłem że jego opinia "czepia się" detali których wiele osób nawet nie zauważy. Co więcej, WWZ jest jedną z najbardziej uzdolnionych osób na forum, po krótkim zastanowieniu się nad wyborem właściwego jury, nie znalazłem nikogo kto nadawałby się tak dobrze jak WWZ.
Jednak, jak zapewne zauważyłeś, dwie czy trzy pierwsze linijki były dość negatywnie nastawione do WWZ, z prostego powodu, jest bardzo możliwe że to jeden z wielu WWZ#msg1038955owych żartów, wtedy reszta posta, tak samo jak i ten post, nie mają najmniejszego znaczenia.
Streszczając całe powyższe do kilku słów, gdy zacząłem pisać tamten post, byłem negatywnie nastawiony do tego co napisał WWZ, jednak gdy spojrzałem na to jak bardzo WWZ mógłby się w takim jury przydać, zmieniłem zdanie.