Witam, od paru lat(jak wielu) czekam na CZ, nie chcę jednak przeglądać całego tematu bety, gdyż zawiera on sporo spojlerów, więc przepraszam, jeśli porusze kwestie, które już zostały omówione. No i tak:
-Słyszałem, że nie będzie niestety szponów, czy mimo to powstaną jakieś bronie nie wymagające siły/zręczności, aby mag, na którego szarżuje 5 orków mógł zrobić coś innego poza taktycznym odwrotem, gdy mana drastycznie spadnie?
-Gram właśnie w moda Juran, gdzie respawn jest potwornie częsty. W CZ miał też być czasowy respawn, czy będzie go można wyłączyć/spowolnić/będą odradzać się tylko pomniejsze stworki? Szczerze powiem, że jest to irytujące i dla upartych pozwala stworzyć bohatera z 100 poziomiem >.< a właśnie z wyciskania z gry maximum doświadczenia czerpię największą frajdę
(Dark Saga choćby)
-Czy będzie ewentualna opcja wyłączenia konsoli jak było w DS? Tak, wiem: "nie chcesz, to nie używaj", ale czasem nawet to K czy F8 kusi, gdy ma sie choćby pół planszy do przejścia po kolejne zadanie, a czasem człowiek zboczy z wyznaczonej ścieżki i "wleci" "przypadkiem" do jakiejś lokacji i zepsuje sobie zabawę