dlaczego stare konto dostało bana? 2292 2

O temacie

Autor miniu123

Zaczęty 14.02.2012 roku

Wyświetleń 2292

Odpowiedzi 2

miniu123

miniu123

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Cześć!

Zwracam się tutaj z prośbą o odpowiedź dlaczego konto miniu123 (moje stare) zostało zbanowane. Mam je niespełna tydzień i gdy dziś się zalogowałem na konto wyskoczyłó mi coś takiego [#1000B] Nie posiadasz uprawnień do wyświetlenia tego forum. Proszę o pomoc.

Do you want kill me one more time?

Spoiler

Spoiler

Będę uzupełniał!

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

dlaczego stare konto dostało bana?
#1 2012-02-14, 14:58(Ostatnia zmiana: 2012-02-14, 15:06)
Założyłeś dwa konta jedno po drugim: Budzyn i miniu123 (a teraz jeszcze b.u.d.z.y.n.) z tego samego ip i maila o nazwie różniącej się tylko liczbą. Jako że multikonta są zabronione, po prostu zablokowałem miniu123, a drugie zostawiłem w spokoju (nawet bez warna), uznając że może jednocześnie zapomniałeś hasła do konta i maila (albo miałeś inny podobnie dziwny problem).

Konto Budzyn (http://themodders.org/index.php?/user/12621-budzyn/) jest normalnie odblokowane i możesz się na nie logować.

Daj znać z którego z tych trzech chcesz korzystać (Budzyn, b.u.d.z.y.n., czy miniu123), to skasuję pozostałe dwa. Jeśli problemem była pomyłka przy podawaniu maila, a nie potrafisz sam skorzystać z opcji "Zmień adres e-mail do zatwierdzenia konta"/"wyślij ponownie e-mail aktywacyjny", mogę zrobić to za ciebie.

miniu123

miniu123

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
aha dzięki wolałbym jakbyś odblokował konto miniu123 i skasował pozostałe 2 jeśli można

Do you want kill me one more time?

Spoiler

Spoiler

Będę uzupełniał!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry