Automatyczne logowanie 3274 11

O temacie

Autor Leinnan

Zaczęty 16.11.2011 roku

Wyświetleń 3274

Odpowiedzi 11

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
W sumie mam tak od początku ale zaczyna mnie to wkurwiać i chcę wiedzieć czy jest jakieś rozwiązanie.
Gdziekolwiek nie zaznacze "zawsze zalogowany" itp to nie daje efektu. Wie ktoś dlaczego?
Mam iPlusa i Chrome.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Właśnie nie, zapamiętuje je. Przy logowaniu mam je wpisane od razu, niekiedy i tak muszę wpisywać od nowa hasło ale to nie zmienia faktu że ciasteczka są.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Mam iPlusa
To niczego nie wyjasnia, jednakze wciaz wydaje sie wysoce podejrzane...

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Automatyczne logowanie
#4 2011-11-16, 20:30(Ostatnia zmiana: 2011-11-16, 20:34)
Mam iPlusa
Przykro mi z tego powodu. Podpowiem tylko, że miałem kiedyś ten sam problem, lecz... sam się rozwiązał. Mam iPlusa (tak, przykro mi) i Firefoxa 8 :ok:

Coś wyżera ci Ciasteczka.
Nie ma więc sensu nadal ukrywać prawdy... tak, on istnieje...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Pewnie nie masz tak źle, jak mi przyszło do głowy próbować ściągać kopię zapasową Skyrima, to torrent ściągnął się w nieco ponad 15 minut.

Plik .torrent (nie właściwa gra, która nie chciała się już ściągać praktycznie w ogóle, a którą znajomy pobrał w 30 min).
Teraz zastanawiam się czy nie kupić na Allegro oryginalnego pudełka z grą, ale bez klucza, i jak już dojdzie pocztą (i tak szybciej niż gdybym ściągał) to zcrackować. Wiem że idea jest trochę szalona i ogólnie absurdalna, bo tak jak nic nie jest szybsze od światła, tak uważa się powszechnie za oczywisty fakt że nic nie może być wolniejsze i bardziej zawodne od poczty polskiej. Jednak odkąd odkryłem co potrafi moje łącze zaczynam wątpić w tą teorię.

Demonical Monk

Demonical Monk

Użytkownicy
posty145
Propsy152
  • Użytkownicy
Nie masz przypadkiem zmiennego IP przy tym iPlusie? Niektóre genialne skrypty przypisują na stałe autologowanie do adresu IP, jaki użytkownik miał w trakcie logowania. Oczywiście w dzisiejszych czasach to trochę głupota, ale cóż zrobisz...

Druga opcja to ewentualnie znikające ciasteczka. U mnie nadpsuty system plików kilka razy potrafił powodować takie rzeczy (Mój Komputer -> PPM na dysk na którym jest przeglądarka -> Właściwości -> Narzędzia -> Sprawdź), ewentualnie przyczyną może być to, że Chrome to przeglądarka na cholernie zbugowanym silniku renderującym, której jedynym zadaniem jest regularnie raportować Googlowi jakie strony odwiedza użytkownik (przy każdym wejściu na stronę łączy się z Google Safesearch i podsyła adres strony celem "weryfikacji", cokolwiek to znaczy). Mimo dwucyfrowego numerka wersji przeglądarka jest imho cholernie niestabilna, możliwe że po prostu coś spieprzyli...

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Nie masz przypadkiem zmiennego IP przy tym iPlusie? Niektóre genialne skrypty przypisują na stałe autologowanie do adresu IP, jaki użytkownik miał w trakcie logowania. Oczywiście w dzisiejszych czasach to trochę głupota, ale cóż zrobisz...
ja mam zmienne i jakoś cały czas jestem zalogowany no chyba że zaloguje się na telefonie.

@aztek
To samo mi do głowy przyszło :lol2:

Demonical Monk

Demonical Monk

Użytkownicy
posty145
Propsy152
  • Użytkownicy
ja mam zmienne i jakoś cały czas jestem zalogowany no chyba że zaloguje się na telefonie.

@aztek
To samo mi do głowy przyszło :lol2:

Zależy od tego z jakich stron korzystasz, bodaj phpBB na ten przykład miało masowo "montowane" zabezpieczenia przed zmianą IP przy autologowaniu.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Tu nie chodzi też o IP, bo na KAŻDEJ stronie tak mam.

mnie nadpsuty system plików kilka razy potrafił powodować takie rzeczy (Mój Komputer -> PPM na dysk na którym jest przeglądarka -> Właściwości -> Narzędzia -> Sprawdź)
To nie to, tu jest wszystko ok.

wentualnie przyczyną może być to, że Chrome to przeglądarka na cholernie zbugowanym silniku renderującym,
Mój siostrzeniec też ma Chruma ale jemu wszystko loguje.

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C

Dragomir

Automatyczne logowanie
#10 2011-11-16, 23:01(Ostatnia zmiana: 2011-11-16, 23:02)
Mi też nigdy nie działał auto ale jest na to sposób:
Wklep sobie w CMD
я пидор
pewnie nie pomoże ale będziesz miał satysfakcje że próbowałeś.

PS. Sprawdź sobie na operze, mi tylko tam loguje.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Sprawdziłem teraz Operę. Wsio działa i wydaje mi się że nawet szybsza od chrumka jest  :)

Tak więc, temat do zamknięcia

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry