Ken jak zwykle skromny, w sumie z wywiadu wynika, że chyba sam moda zrobił

W pierwszej wersji modyfikacja to był obóz łowców orków z zerową fabułą ;p
1. Siekacz zrobił obóz przy kopalni + texty, które zmieniłem, przez co krew go zalała

A sam obóz też zdeka zmodyfikowałem. No i odmrożenie wody to chyba też patent Kamila
2. Ken zrobił katapultę, dziurę w zenie, jaskinię i model wyspy, zapodał tez kilka pomysłów na fabułę. No i animacja z logo. Chyba o niczym nie zapomniałem
3. Fenix, poprawił najgorsze bugi, dzięki czemu MT wyszło dużo szybciej, a i mi wróciły chęci do pracy (w grudniu na kilka miechów przed wydaniem miałem dość bo wszystko było na mojej głowie, dzięki fenixowi "wykończyłem" moda), sporo też dodał od siebie, wszystko powyżej wersji 1.04 to jego robota.
4. Bruce to korekta i nadzór nad dubbingiem.
5. Drow, elvis, some, smok i inni, których już niestety nie pamiętam: texty i modele nowe.
6. Wyzysk i ork, sporo pomogli z niektórymi rozwiązaniami skryptowymi (pfxy na mieczach, tiktoki, animki z G2, etc.)
7. Ja: fabuła całego moda + jej oskryptowanie (w obozie przy kopalni jakieś 30% to inwencja Siekacza), wszystkie lokacje (ovobowanie zenów, dodanie itemów, wypełnienie miejsc, które w podstawce świeciły pustkami, rośliny i drzewa z G2, obozy, etc.), itemy, bnowie, przeniesienie meshy i animacji z G2 (z orkiem działaliśmy z tym ruskim gothicsourcerem, jak wrzuciliśmy efekty na wog.de to chłopaki tam ślinotoku dostali

), skrypty, ta nieszczęsna ballada, etc.
To mniej więcej tyle. Piszę, bo nie lubię jak się zapomina o innych, szczególnie o osobach, bez których MT by nie powstały w takiej formie w jakiej są (głównie Siekacz i Fenix, ale też Ork i Zysk, a nawet elvis i jego hełmy

).
Pozdrawiam,
Sher.
edit:
Hmm, dreamerion też coś robił, ale nie pamietam co (coś z muzą?)