Cenzura, liczenie postów etc 10545 24

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 22.06.2011 roku

Wyświetleń 10545

Odpowiedzi 24

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Cenzura, liczenie postów etc
#20 2011-06-23, 14:29(Ostatnia zmiana: 2011-06-23, 14:29)
te wulgaryzmy to w ogóle ciekawa sprawa - skąd to się bierze, że niektóre wyrazy powodują u części ludzi taką niechęć?

Stąd samo co wiara w jezuska. Jak byliśmy mali to ktoś nam tak powiedział i już, a większość nie śmie nawet tego kwestionować.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
szczerze wątpię, by jakiegoś wysoko postawionego urzędnika obchodziło, czy wypowiesz kurwe, czy nie. myślę, że istotą cenzury jest tak naprawdę nadawanie ograniczeń. jakichkolwiek. jak długo stajesz murem naprzeciwko tego typu zakazom, tak długo będą ci czegoś zabraniać. nie sądzę, by całe te zamieszanie skoncentrowane było na poprawie kurtuazji między ludźmi.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Adanos, sądzę, że prawie wszyscy są jednomyślni jeśli chodzi o wprowadzone zmiany, zostały wymienione argumenty i najlepiej będzie, jeśli w końcu podejmiesz decyzję (i mam nadzieję cofniesz zmiany) :ok:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
A to wszystko dlatego, ze aztekowi zostało mniej niż 500 postów :lol2:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Cenzura, liczenie postów etc
#24 2011-06-27, 15:12(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 15:15)
Ok, ograniczyłem cenzurę :D  Jak ktoś będzie chciał obejść, to wie, jak to zrobić, bo wam kiedyś córka rybaka powiedziałem :lol2:

Chociaż nie wiem, czy to dobra decyzja...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry