Minecraft 89783 310

O temacie

Autor Winning

Zaczęty 8.05.2011 roku

Wyświetleń 89783

Odpowiedzi 310

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
To już w sumie lepiej bez hamachi :lol:  mniejsze pingi będą

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Przecież piszę że można spokojnie założyć hamachi (mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto ma przynajmniej 4M neta i dobry komp)

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
a za budowle +18 ban bo jest plugin który daje możliwosć kto postawił dany klocek
mowa o serwerze themodders
za budowle +18 ban
CO :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  

Przecież piszę że można spokojnie założyć hamachi (mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto ma przynajmniej 4M neta i dobry komp)
Podobno jest jakaś metoda założenia pirackiego serwera non-hamachi u siebie na pececie. Tylko nie wiem czy działa na 1.2.

makin' bacon

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Żeby założyć taki bez hamachi, to najlepiej liveboxa mieć. Najłatwiej. Ja grałem z paroma ziomkami w minecrafta przez hamachi, mam internet 2mb i w 5 osób spokojnie dawało radę.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Minecraft
#144 2012-03-07, 17:33(Ostatnia zmiana: 2012-03-07, 17:41)
Ja założyłem serwa, tylko jeszcze dopieszczam. Będzie survival na całkiem fajnej wyspie.  Premiera powinna odbyć się w piątek. Zapraszam jak ktoś chciałby pograć

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
hamachi?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Minecraft
#146 2012-03-07, 17:47(Ostatnia zmiana: 2012-03-07, 18:05)
Aż tak głupi nie jestem, żeby na hamachi robić serwa

Tak oto prezentuje się wysepka.

tylko działeczki będą z cuboidem, żebyście nie rozpierdzielili wszystkiego na samym początku

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
no nie rób cuboida bo to wszystko takie sztuczne jest wtedy ja bym na twoim miejscu wgrał tylko "cprivate" i tyle  :pokerface:

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no nie rób cuboida bo to wszystko takie sztuczne jest wtedy ja bym na twoim miejscu wgrał tylko "cprivate" i tyle  :pokerface:

Cprivate też niezbyt chroni, ale jeszcze się obgada( bo prowadze serwa z drugim adminem.)

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
cuboid i cprivate są dobre, ale nic więcej. I nie rób Cedric za dużego miasta dla nas, lepiej żebyśmy to my wybudowali.
Jesteś super :3

makin' bacon

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Minecraft
#150 2012-03-07, 19:09(Ostatnia zmiana: 2012-03-07, 19:10)
Nie robię miasta, jest goła wysepka na survivalu, zabawa like a Grylls
Cuboid chciałem dawać wam na wasze budowle, ale niszczcie sobie do woli

A, i wysepka tylko u mnie na kompie tak wygląda, bo dla was byndzie bez tych wszystkich  shaderów i texturpacków

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
No tak. Ale wpieprz tam cuboida. Wiesz, jak ktoś będzie chciał to dasz.

makin' bacon

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C
Ustaw na non premium bo połowa tego forum pirata ma :lol2:  cuboidy trzeba bo słyszałem że varon tytany miał stawiać.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Ale faza ja pierdole xD
Zainstalowałem apdejta i zaludniłem miasto.
Porobiłem parę tytanuf, kota jeszcze nie znalazłem... nieważne. Najlepsza zmiana dotyczy mieszkańców miast i wsi :D
W dzień zapierdalają z prędkością światłą po całym mieście, dźwięk otwieranych i zamykanych drzwi tak m mulił kompa że musiałem wyłączyć dźwięk :D  Umieją też niestety otwierać Iron doory przyciskiem, przez co włażą mi do zamku. fuck.
W nocy zbierają się w domach (wybudowanych przeze mnie, nie przez grę! widać wykrywają zamknięte przestrzenie z drzwiami) i... ruchają się na potęgę w grupowych orgiach, pedały jedne xD Po pierwszej nocy po mieście biega mi już z dziesięć dzieciaków xD

makin' bacon

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Nie rób cuboidów :lol:  chyba nie będzie tam nie wiadomo ile ludzi żeby sobie niszczyć sobie domki. ( a jak teraz jeszcze zrobili że zombie rozwala drzwi :wink:  )

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Ale faza ja pierdole xD
Zainstalowałem apdejta i zaludniłem miasto.
Porobiłem parę tytanuf, kota jeszcze nie znalazłem... nieważne. Najlepsza zmiana dotyczy mieszkańców miast i wsi
W dzień zapierdalają z prędkością światłą po całym mieście, dźwięk otwieranych i zamykanych drzwi tak m mulił kompa że musiałem wyłączyć dźwięk  Umieją też niestety otwierać Iron doory przyciskiem, przez co włażą mi do zamku. fuck.
W nocy zbierają się w domach (wybudowanych przeze mnie, nie przez grę! widać wykrywają zamknięte przestrzenie z drzwiami) i... ruchają się na potęgę w grupowych orgiach, pedały jedne xD Po pierwszej nocy po mieście biega mi już z dziesięć dzieciaków xD

w jaki sposób zrobiłeś wieśniaków? wybudowałeś dom w wiosce?

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

Minecraft
#156 2012-03-07, 21:24(Ostatnia zmiana: 2012-03-07, 21:25)
toomany items i jajko wieśniaka

edit: i nie w wiosce, całe miasto jest wcześniej wybudowane przeze mnie.

makin' bacon

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
toomany items
:naughty:  
szkoda że normalnie nie zrobili tych jajek, bo jak w ogóle je dodali to powinno być można gdzieś je znaleźć.

Ja sobie natworzyłem w forcie kilka tytanów, oswoiłem około 10 psów i nie narzekam. Fajnie się teraz farmi w nocy na zombie itd.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
jest w trybie crative, ale żeby do niego przejść jest potrzebne too many items :D

makin' bacon

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Drago, a ja to niby mam oryginałkę ? Ja mam cyfrową dystrybucję z Zatoki Marynarzy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry