G2NK Zemsta Wojownika 111046 311

Ankieta

Zrobić dubbing?

Głosów w sumie: 58

O temacie

Autor Warka

Zaczęty 2.03.2011 roku

Wyświetleń 111046

Odpowiedzi 311

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
dokładnie tak w miarę optymalny wynik to 110-115 pkt, choć sam będę miał ok. 130

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
100 pkt to mało? matko boska ja będe miał z egzaminów 50-60, a żeby mieć 40 z ocen musze mieć trójki i czwórki. mam wszystko na dysku tylko tyle że nie wysyłam na żadne hostingi. jagby sie spalił dysk to by było po modzie :(

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

G2NK Zemsta Wojownika
#242 2011-06-04, 16:39(Ostatnia zmiana: 2011-06-04, 18:08)
Stary, co tak słabo?
Też idę do technikum ale wyciągnąłem jednak te 130-140 pkt ^^

Co do moda ja bym jednak radził wrzucić na hosting ale zabezpieczyć hasłem.
Wtedy większość nie będzie miała dostępu do moda ( większość , bo może się znaleźć zapalczywy antyfan który złamie hasło i rozwali twój plan)

Edit @down
Wiem Kereth, mój wynik jest miażdżący

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
córka rybaka, sami geniusze tutaj  :lol2:  Jak już macie się chwalić swoimi potężnymi wynikami, to lepiej nie tutaj.

Комиссар RBT

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

G2NK Zemsta Wojownika
#244 2011-06-04, 17:40(Ostatnia zmiana: 2011-06-05, 13:24)
jest na to sposób cedric - nie podawać linku do hostingu :ok:  
@down: na pewno mod ma tylu hejterów że ktoś poświęci czas na szukanie pliku i łamanie hasła.

EDIT: tak bezsensownego offtopu jeszcze nie widziałem.

makin' bacon

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

G2NK Zemsta Wojownika
#245 2011-06-04, 18:02(Ostatnia zmiana: 2011-06-04, 18:02)
Ale hostingi są publiczne= jak ktoś naprawdę będzie chciał to znajdzie moda

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Dlatego hasło nie powinno brzmieć zemstawojownika lub warka tylko na przykład hYT63hfd7uYGYhdm76sd i sobie je gdzieś na pc zapisać xD

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Jak się boisz, że dysk ci się spali, to możesz wrzucić pliki moda np. na pendrive.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
No ? I jak tam ? Zemści się ten wojownik w tym miesiącu :D  ?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Dopracowywuje plan zemsty w najdrobniejszych szczegółach :lol:

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
Dawno nikt nie pisał! :blink:  

Czy prace idą dalej?
Czy betatesty skończone?

No to tyle na ten temat

PS  czekam na moda z niecierpliwośćią :ayfkm:

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Warka, to jak tam ci idzie "robota" :lol:  ? Chyba sprawy rodzinne pozałatwiane ,a i już się pokończyły dawno rady pedagogiczne, więc ocen poprawiać nie trzeba. Chociaż z drugiej strony - to twój mod, twój świat, twoje klocki. Nie poganiam cię, ale zapowiedziałbyś kolejną datę premiery tak dla smaku :D . Trzymaj się ciepło.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Pewnie dysk się spalił... :lol2:

gothic1210
  • Gość
Jak patrzę do jego profilu to codziennie zagląda. A napisałbyś chociaż czy w ogóle robisz tego moda. Jak się dysk spalił to mów bo się wszyscy zastanawiają.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!

Warka

G2NK Zemsta Wojownika
#254 2011-06-20, 12:47(Ostatnia zmiana: 2011-06-20, 12:50)
dobra przyznam się potrzebowałem przerwy w moddowaniu bo już naprawdę żygać mi się chciało od skryptów i wogóle. za moda zabiore się znów na początku wakacji. spróbuje go jak najszybciej odpiepszyć (nie znaczy że byle jak) . i nie mówcie bo dysk mi się NIE SPALIŁ.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
(...)potrzebowałem przerwy w moddowaniu bo już naprawdę żygać mi się chciało od skryptów i wogóle.(..)
Ano .. widzisz Warka. Taki to już nędzny żywot moddera solisty :unsure: . Tak właśnie się dzieje, jak się nie zatrudni nikogo do pomocy przy choćby pierdołach, albo zatrudni się jakiś ewenement aspołeczny :lol: , który gówno robi. Ale nie martw się ... wśród szerokiego grona modderów, nie tylko TY tak masz. Ale do rzeczy - postaraj się z tym modem (bardziej jakość, niźli tempo, żebyś tysiuncpińćset łatek wypuszczać nie musiał 3 dni po premce). Już nie chodzi o to, że ktoś ci stawia ultimata, jak ty masz go robić, tylko o to, że gdzieśtam kiedyś napisałeś, że się do końca czerwca wyrobisz. Zrobiłeś przerwę - spox. Ja to rozumiem, choć MOGŁEŚ to jakoś sprecyzować w którymkolwiek z postów. Trzymaj się ciepło.. bo deszcz napie*dala i w ogóle.

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
nie za bardzo mi sie to podoba poniewaz Warka dawno nic nie pisal a obiecal ze omd wyjdzie na poczatek wakacjii a tu termin minal i tak licze juz bardziej na Dzieje Khorinis... :naughty:

kamil101

kamil101

Użytkownicy
posty42
Propsy3
  • Użytkownicy

kamil101

G2NK Zemsta Wojownika
#257 2011-06-27, 11:12(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 11:50)
Czekamy do Lipca  :lol2:  . A tak na poważnie Warka pracuj jak pracujesz a jak odpoczywasz to kończ już.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

G2NK Zemsta Wojownika
#258 2011-06-27, 11:29(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 11:33)
Jak chcecie, żeby parę dni po premierze wyszło "tysiuńcpińćset" łatek, to on go może wypuścić nawet teraz. Tylko nie wiem, czy będzie się wam podobała gra z bugiem na każdym kroku, o ile przez te "bugi" w ogóle da się włączyć. A w tedy co ? Wyskoczycie z mordami, że za wcześnie wypuścił, że mógł jeszcze poczekać :ayfkm:  . Co to jest ku*wa za świat ...  co to ku*wa za ludzie ...

Czekamy do Lipca  :lol2:  .
Jeszcze się ku*wa zdziwisz ... jeszcze się zdziwisz ... 4 dni jeszcze

Ps : Warka, to spalił ci się już ten dysk ? :lol: :ok: :lol2:

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

G2NK Zemsta Wojownika
#259 2011-06-29, 21:39(Ostatnia zmiana: 2011-06-29, 21:40)
Ty go bronisz a potem jedziesz :blink:  córka rybaka to pasuje do siebie tak samo jak suflet z ryżem...

...

Czy mi się tylko wydaję, czy coś tu bez sera napisane? xD Warka tak jak wszyscy ludzie ma prawo do odpoczynku kiedy tylko chce, ponadto powinien troszkę przystopować na pewien okres, żeby "zebrac siły" do dalszej, sukcesywnej pracy, żeby jak to poprzednik nademną napisał nie wydał jakiegoś chłamu. Jakoś na czas zapłaty czekacie 5 lat i nie zauważyłem, żeby komuś żyłka pękała... :ayfkm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry