Od razu odpisałem Kazzmirowi że nie umniejszam jego dokonań z czasów kiedy aktywnie zarządzał forum, a wspomniałem tylko o ostatnim okresie (po powrocie, kiedy słusznie dostał z powrotem uprawnienia administratorskie mimo że nawet o nie nie prosił) kiedy głównie zajmował się zmienianiem nicków aż nagle bez żadnych konsultacji zrobił Azteka administratorem. Nie administrował aktywnie forum, a to że nosił tytuł root admina było uznaniem jego dokonań, niejako tytułem honorowym i to właśnie miałem na myśli. Później jeszcze przeprosiłem go na Gadu Gadu, ale trzyma się swojej interpretacji i pisze że chodzi mu ogólnie i to przykre jak jest traktowany

Groźba sprzedaży domeny wydaje się być nie całkiem fair, chociaż oczywiście prawnie jest jej właścicielem. Jednak forum samo w sobie to jego użytkownicy (i to oni są najwięcej warci z punktu widzenia ew kupca) i zawartość, a nie adres. Byłby to co prawda pewien cios dla pozycji w wyszukiwarkach, ale gdyby zaszła taka konieczność można by przecież nawet bez zmieniania nazwy (bo ona sama zastrzeżona przez nikogo chyba nie jest) wykupić podobną (choćby z .pl itp).
Uważam że gdyby cena miała przekraczać koszt wykupu takiej domeny zsumowany z wszystkimi dotychczasowymi wydatkami Kazzmira na nią, warto by się zastanowić nad tym wyjściem. Zresztą, wydaje mi się że wykupić mogłaby ją najwyżej osoba chcąca wyciągnąć pieniądze od społeczności forum, bo innego zastosowania nie widzę.