Aktualnie mam dosyć sporo wolnego czasu , więc zabrałem się za te poprawki. W tym tygodniu będzie już to ogarnięte na miliard procent, najpewniej już w nowym temacie, bo ten jest dosyć stary.
Bez urazy, ale jak zacząłes wątek Orcadesa 1.1.2 PL to napisz coś w końcu konkretnego.
Nie ja robię paczkę, czekam na
@Simen'a. Poprawki zostały przeze mnie naniesione, skrypty wysłane. Splash miał dosłać coś tam w kwestii światów i ich poprawek, z tego co wiem, to też zostało to zrobione. Zalecam też wejść w archiwum "Z życia złodzieja", gdzie sytuacja była bardzo podobna. To samo jest zresztą przy Czasie Zapłaty, chodzi mi po prostu o Ciebie, bo nie widziałem, żebyś poza narzekaniem zrobił tu na forum coś konkretnego.
Coś konkretnego - zależy co chcesz mieć. Chcemy wrzucić od razu całość i mieć to z głowy, rozumie się przez to wersję klasyczną moda jak i alternatywną, aktualnie nie wiem czym różni się ta druga, bo po prostu w nią nie grałem. A to, że deklarowałem ogarnięcie tego moda w 2015r. niczego nie zmienia, bo robiłem to, ale ilość wersji za bardzo się zmieszała i wyszła kaszana, tak jak pisałem bądź nie - wolę nie wydać wcale niż wydać niedopracowaną wersję. Był jeszcze dubbing i nadal mam jego pliki, ale to trochę inna kwestia i raczej nie zostanie wydany.
Ogólnie rzecz biorąc wersja ta będzie bardziej dopracowana niż oryginał. Tak naprawdę nie powinniśmy ingerować w te błędy, bo to sprawa twórcy moda, a nie tłumaczów, ale lepiej poświęcić więcej czasu i dać lepszy efekt niż wydać zbyt wcześnie i dawać niezadowalającą jakość.
Jest to poniekąd ostatni projekt spod White & Red Group, bo grupa tak naprawdę nie istnieje już od pięciu lat, dlatego jakość musi być perfekcyjna.