Ale odpowiedziales tylko na jeden problem, a reszta?
I wziąłem nową grę
Tak, mialem gildie cień...
A i jeszcze jedno: po zabiciu gomeza buntownicy powinni coś mówić? Bo u mnie tylko otaczają tron gomeza z wyciągniętymi mieczami
odpowiedziałem na jeden problem, gdyż jest rozwiązaniem na pozostałe.
po zabicu gomeza powinien wyświetlić się napis,że przejąłeś kontrolę nad starym Obozem,choć napewno mozna by rozbudowac ten quest. opcji "zakończ modyfikację" nie będzie, bo przecież ten mod dodaje/rozbudowuje niektóre aspekty podstawki a qest z szansą na wolność jest tylko dodatkowym zadaniem.
jeżeli przyłączysz się do SO to Kruk zleci ci zabić królewskich rojalistów za xp i punkty reputacji i to jest druga alternatywa do tego questu.
co do wymagań do łuków - skoro działają to zostają.
skryptami mogę się zając, jezeli ktoś z was chce pomoc to czekam na ewentualne pomysły na questy. np.lochy SO są kompletnie niewykorzystane. można dodać quest z odbijanym więżniem etc.
ok dodałem 2 nowe quest#msg130525#msg130525#msg130525#msg130525 date=1294990481]
Ale odpowiedziales tylko na jeden problem, a reszta?
I wziąłem nową grę
Tak, mialem gildie cień...
A i jeszcze jedno: po zabiciu gomeza buntownicy powinni coś mówić? Bo u mnie tylko otaczają tron gomeza z wyciągniętymi mieczami
[/quote]
odpowiedziałem na jeden problem, gdyż jest rozwiązaniem na pozostałe.
po zabicu gomeza powinien wyświetlić się napis,że przejąłeś kontrolę nad starym Obozem,choć napewno mozna by rozbudowac ten quest. opcji "zakończ modyfikację" nie będzie, bo przecież ten mod dodaje/rozbudowuje niektóre aspekty podstawki a qest z szansą na wolność jest tylko dodatkowym zadaniem.
jeżeli przyłączysz się do SO to Kruk zleci ci zabić królewskich rojalistów za xp i punkty reputacji i to jest druga alternatywa do tego questu.
co do wymagań do łuków - skoro działają to zostają.
skryptami mogę się zając, jezeli ktoś z was chce pomoc to czekam na ewentualne pomysły na questy. np.lochy SO są kompletnie niewykorzystane. można dodać quest z odbijanym więżniem etc.
ok dodałem 2 nowe questy :
1) Vincent zleca zabicie nam gada na trasie Stary Obóz- stara kopalnia, nagroda : 1500 rudy plus szacunek (reputacja +12);
2) Lares zleca test lojalności (czyli odpowiednik testu zaufania u Diega) : zabicie co najmniej 1 strażnika ze SO bądź dwóch cieni, co na 1-szy rozdział nie będzie łatwe (połączone jest to z wprowadzoną reputacją w Nowym Obozie);
3) Quest "Szansa na wolność" - po zabiciu Gomeza kopacza wracają na miejsce plus 10000 expa oraz fajny song; być może wprowadzimy więcej żołnierzy królewskich, którzy będą tam stacjonować
4) inne drobne poprawki (dotyczące systemu zdobywania punktów umiejętności tj. siła, zręczność etc.;
liczę, że się spodoba.
http://www.sendspace.com/file/rvxlad