OTO POLSKA 1713600 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713600

Odpowiedzi 5881

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

OTO POLSKA
#1100 2011-06-02, 22:26(Ostatnia zmiana: 2011-06-02, 22:53)
Tu w Aber także jak się spotka jakiegoś Polaka w sklepie, to od razu można poznać, czy przyjechał na studia, czy do roboty. Co gorsza, motłoch się rozmnaża - słyszałem o jednym polskim studencie, który wpadł, natomiast dzieci u "roboli" są pospolite. Nawet skośnookie,

Czemu nie dziwi mnie lista propsatorów? :lol2:

A co cię tak dziwi? Siekacz ma całkowitą rację. Jakim prawem opluwasz innych ludzi? Pojechałeś do Anglii, straciłeś tam cnotę i już odwaliła ci palma. Z jakiej racji czujesz się wyższym od innych wielki paniczu polski na obczyźnie? Uważasz, że skoro jesteś studentem, a oni robotnikami czyni cię lepszym i godniejszym? Co wykształcenie ma do tego jakim dana osoba jest człowiekiem? Co w ogóle wiesz o osobie, którą oceniasz z wyglądu? Chamów nie brakuje zarówno wśród ludzi wykształconych, jak i tych bez dyplomów. Tobie polaczku wychodzi słoma z butów. To jak odnosisz się do swoich rodaków-robotników tylko pokazuje jakim jesteś człowiekiem. To kto ile ma dzieci to wyłącznie jego sprawa, nikt nie ma prawa oceniać ile dana rodzina chce mieć dzieci, to jest oznaka nietolerancji i pogardy. Chcesz się koniecznie poczuć lepszym niż ktoś inny? Ja nie muszę nikogo obrażać żeby czuć się dobrze z samym sobą, jesteś po prostu zakompleksionym facetem. Kiedy coś mi się nie podoba mogę powiedzieć, ze takiego zachowania nie akceptuje, ale nikogo nie wyzywam od motłochu, roboli czy dzieciorobów. Czy rozmawiam ze stróżem nocnym, czy z profesorem habilitowanym okazuje mu szacunek, bo szacunek należy się każdemu człowiekowi.

sauron
  • Gość
będzie dużo propsów  :ok:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Mogę dać 2 propsy?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
natanek jest doktorem habilitowanym i ma warownię. nim też kyro gardzisz?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kyro, to jest ten moment, w którym mówisz, że to wszystko było prowem :lol2:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

OTO POLSKA
#1106 2011-06-03, 00:11(Ostatnia zmiana: 2011-06-03, 00:16)
Jakim znowu prowem? Przecież on wypowiada się w podobnym tonie od prawie roku. Ciągle słyszymy jaka to Anglia jest wspaniała, a Polska to biedne zacofane gówno.
Żeby była jasność - nie zostałem tą wypowiedzią dogłębnie czy osobiście urazony(co nie zmienia faktu, ze bardzo mi sie nie podoba) avallach zapytał mnie po co sie tak tym przejmujemy? Ja sie tym wcale nie przejmuje, po prostu napisałem co myśle i ot wszystko. A znamy sie już z niektórymi tutaj obecnymi 6 lat wiec chyba mozemy być ze sobą szczerzy. Za poparcie dziękuje, ale zaznaczam, ze nie miałem na celu zbierania kolejnych propsow i honorow

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#1107 2011-06-03, 00:27(Ostatnia zmiana: 2011-06-03, 00:34)
Jakim znowu prowem? Przecież on wypowiada się w podobnym tonie od prawie roku. Ciągle słyszymy jaka to Anglia jest wspaniała, a Polska to biedne zacofane gówno.
Za mało czasu na forum dark :D  

Moja wypowiedź miała zabarwienie ironiczne :ok:  

Aby lepiej Ci to zobrazować przedstawię Ci przykład... historię ogrodnika (http://themodders.org/index.php?/topic/11457-oto-polska/page__st__480__p__132391#entry132391), która po tych latach została przez niego sprowadzona do rangi... prowa :ok:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
no a jak inaczej nazwać moje wywody o napierdalaniu się nożem w wieku 13 lat, które skierowane były w wiadomo kogo kierunku?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#1109 2011-06-03, 00:38(Ostatnia zmiana: 2011-06-03, 00:40)
no a jak inaczej nazwać moje wywody o napierdalaniu się nożem w wieku 13 lat, które skierowane były w wiadomo kogo kierunku?
Teraz czy w 2007? :lol2:  W 2007 była to mrożąca krew w żyłach opowieść bohatera, który przeciwstawił się rzezimieszkowi, teraz to po prostu dziecięce pierdolenie :lol2:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do tego, ze byla to ironia nie miałem żadnej wątpliwości, ale zrozumiałem ją w trochę innym kontekście :ok:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Teraz czy w 2007? :lol2:  W 2007 była to mrożąca krew w żyłach opowieść bohatera, który przeciwstawił się rzezimieszkowi, teraz to po prostu dziecięce pierdolenie :lol2:
A jak miałem niby napisać, że to prowo, skoro nawet nie znałem tego słowa?

dzis jednak widze w tym drugie dno
jak zwykle próbujesz mnie interpretować wtedy, kiedy nic do interpretowania nie ma. humanista jebany, powinieneś filozofię studiować :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Kyro, to jest ten moment, w którym mówisz, że to wszystko było prowem :lol2:
Nie Aztek. Dark ma w dużej części rację, mimo to dałoby się tu całkiem zgrabnie odbić piłeczkę i obronić się, jednocześnie wyciągając brudy na parę osób. Ale po co? Kajam się, bo co to zmieni, że będę się rozwodził nad sprawą? Nie mam w tym interesu.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiesz co odpowiedzieć, dlatego tak piszesz. elo

milo ze jednak przyznajesz mi racje

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1114 2011-06-03, 15:55(Ostatnia zmiana: 2011-06-03, 15:57)
Również bardzo nie lubię określeń typu robol, cieć itp. Szczęście używanych przeważnie przez pryszczate gimnazjum i zakompleksionych polaczków w golfach II. Ale...

nikt nie ma prawa oceniać ile dana rodzina chce mieć dzieci, to jest oznaka nietolerancji i pogardy.

A to niby czemu? Skąd niby bierze się patologia, bieda i dziedziczone ubóstwo jak właśnie nie z radosnego ruchańska popartego nie rozsądkiem i kalkulacją a procentami i ewentualnie "miłością"? Ja nie chcę na to patrzeć, nie podoba mi się, że ktoś z państwa to wspomaga a do tego co rusz muszę słuchać jakichś żali w mediach o niedoli kurva rodziny wielodzietnej, gdzie typ renta 580zł zbiera złom i ma 8 dziecko w drodze. Uważam, że jak najbardziej jest to sprawa wchodząca poza płytkie myślenia dwójki idiotów i ich kaprys bądź też głupotę. Jak cię nie stać to nie ruchasz a nie, że "jakoś to będzie".

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Jak cię nie stać to nie ruchasz a nie, że "jakoś to będzie".
Normalny człowiek by chociaż gumek czy pigułek użył, ale jezusek tego nie lubi. Nie pozostaję więc nic poza ruchaniem do oporu w pozycji misjonarza przy zgaszonym świetle i liczenie na mannę z nieba.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

OTO POLSKA
#1118 2011-06-03, 21:08(Ostatnia zmiana: 2011-06-03, 21:10)
8. Każdy Uczestnik konkursu wyraża zgodę - w przypadku wygrania konkursu – na nieodpłatne, pisemne przeniesienie na firmę Play Way SA prawa własności i autorskich praw majątkowych do zwycięskiego projektu gry.
5. Wszystkie autorskie prawa majątkowe do rozporządzania gotową grą i wykorzystania gotowej gry na wszystkich polach eksploatacji związanych w szczególności z ich utrwalaniem i z rozpowszechnianiem przechodzą na firmę Play Way SA.
Ciekawe, ale jeśli chce się robić coś ambitniejszego i poświęcić temu więcej wysiłku to chyba nie warto. Konkurs niby jest na sam pomysł, a nie wykonanie, ale automatyczne zrzeczenie się praw do niego raczej zniechęca.

sauron
  • Gość
Ciekawe, ale jeśli chce się robić coś ambitniejszego i poświęcić temu więcej wysiłku to chyba nie warto. Konkurs niby jest na sam pomysł, a nie wykonanie, ale automatyczne zrzeczenie się praw do niego raczej zniechęca.

co z tym zniechęcającego, jak idziesz do pracy i coś wymyślasz dostajesz za to tylko pensję. jeżeli to jest choć trochę uczciwe to procenty większe niż 10% a to już całkiem nieźle, z możliwych zysków które mogą być większe niż te 100k wydane na produkcję w tym twoją pensję.

zyskujesz możliwość stworzenia gry co przecież wcale łatwe nie jest, ktoś za nią płaci, wiedza, doświadczenie, dzielisz się zyskami a że nie masz praw, to nie powód do desperacji.

to jest zajebisty konkurs idealny do "niewielkich" gier które nie wymagają wielkich nakładów finansowych, tak żeby te 100k nie okazało się w połowie prac kwotą która zwyczajnie wyparuje i zostanie się z niczym. zrobienie dobrego i wiarygodnego kosztorysu, uwzględniającego wszystko co tylko się da, w sumie 100k to nie taki dramat. jeżeli produkcja nie zajmie dłużej niż 6 miesięcy wydaje się to całkiem możliwe do wykonania.

0 użytkowników
Do góry