Dzień screena 2010 - o głosowaniu 5521 4

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 25.08.2010 roku

Wyświetleń 5521

Odpowiedzi 4

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Dzień screena 2010 - o głosowaniu
2010-08-25, 11:27(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 11:28)
Jak zapewne wszyscy wiecie, system oceniania nie wypalił i z powodu durnoty przynajmniej kilku osób wyniki są zaburzone. Od początku byłem zwolennikiem głosowania w formie wielokrotnego wyboru, uważam że najlepiej byłoby albo przywrócić właśnie taką ankietę (była krótko wczoraj rano) albo od zrestartować obecną z włączoną jawnością głosów, tak aby każda osoba mogła zostać pociągnięta do odpowiedzialności. Jeśli cokolwiek miałoby być z tym jeszcze robione, to tylko dzisiaj i to jak najszybciej. Dlatego proszę o wypowiedź administrację, Seraila jako organizatora a także przedstawicieli grup biorących udział. Można też zastanowić się na wykluczeniem grupy Square Crusaders/Muzykanci, która jako jedyna dotąd nie dostarczyła choćby jednego obrazka.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Też byłem za tym, mało kto głosuje przecież na wszystkie modyfikacje. Najlepiej to co Ty dałeś, a ocenianie modyfikacji w skali 1-5 w tematach, chociażby pisemnie, jak to robiłem ja czy Buła. Można też zostawić, ale bez durnego nakazu głosowania na wszystkie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#2 2010-08-25, 16:35(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 16:36)
Chłopaki, naprawdę świetna impreza i nie przejmujcie się jakimiś ankietami bo nie oto chodzi! Jest piwo, dziwki i seks a ja mam ubaw co niemiara. O ile screeny są zwyczajnie średnie, bo ani zacne ani bekowe to o tyle niektóre posty są po prostu zapalnikiem miny kierunkowej, która pizga w czytelnika wprowadzając do krwiobiegu syte pokłady absurdu, beki i zwyczajnych kłamstw, które ludziom się tu próbuje wciskać :ok: .

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Cieszymy się razem z tobą :ok:

A! Zapomniałeś o grzybkach! :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#4 2010-08-25, 17:38(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 17:38)
Grzybki jeszcze przejdą bo jest w sumie takie czepianie się na siłę trochę, co oczywiście nie znaczy że nie można rozwiązywać takich kwestie lepiej.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry