Złote Wrota 15216 22

Ankieta

Ocena

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
2 (4.1%)
4
6 (12.2%)
5
25 (51%)
6
16 (32.7%)

Głosów w sumie: 48

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 23.08.2010 roku

Wyświetleń 15216

Odpowiedzi 22

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Złote Wrota
2010-08-23, 09:05(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 14:15)
Modyfikacja Złote Wrota ma opowiadać o dalszych losach Bezimiennego Bohatera, który po przywróceniu ładu w Myrtanie (Gothic 3) postanawia powrócić na wyspę Khorinis. Tu dowiaduje się, iż do Jarkendaru została wysłana ekspedycja paladynów, której celem jest rozprawienie się z piratami oraz z tajemniczą i nasilającą się plagą Beliara. Oczywiście także postanawia wyruszyć w ślad za paladynami i taj zaczyna się nasza przygoda.
Więcej informacji można znaleźć na forum http://themodders.org/index.php?/forum/19-zlote-wrota/ i stronie internetowej
http://zlotewrota.xt.pl/

Podziemia klasztoru Magów Wody

Rendery

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Złote Wrota
#1 2010-08-24, 10:51(Ostatnia zmiana: 2010-08-24, 12:18)
Screeny bardzo fajne.
To podziemna plantacja grzybków? :lol:
Modele dają rade, mieszek trochę słabszy ale ogólnie jest ok.

Moja ocena: 5

@Down:
Halucypki?

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Zgadza się to podziemna hodowla grzybów posiadających niezwykłe właściwości (oczywiście bez złych skojarzeń  ;p  )Więcej oczywiście dowiemy się w modyfikacji, generalnie będzie co zwiedzać.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
(oczywiście bez złych skojarzeń ;p  )

A jakie to są złe skojarzenia bo nie rozumiem?

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Cytat: Thoro link=topic=11213.msg108327#msg108327#msg108327#msg108327 date=1282646104
A jakie to są złe skojarzenia bo nie rozumiem?
Na przykład grzyby halucynogenne i tym podobne.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Złote Wrota
#5 2010-08-24, 13:17(Ostatnia zmiana: 2010-08-24, 13:17)
A co w tym jest złego? Odkąd istnieje jako taka cywilizacja to takie środki istnieją również i w tym całym spektrum dopiero niedawno ktoś nam powiedział, że to jest "złe" i zakazał narzucając jakąś odgórną moralność, która nie koniecznie powinna być jedynym słusznym punktem widzenia. W samym gothicu z resztą takie substancje występują na dosłownie każdym kroku.

Swoją droga, aby coś mogło rosnąć potrzebuje światła słonecznego, bądź urządzeń które te światło emitują a jak domniemam te pochodnie nimi nie są  :wink: .

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Złote Wrota
#6 2010-08-24, 13:30(Ostatnia zmiana: 2010-08-24, 13:33)
Zawsze myślałem że grzyby nie fotosyntezują :lol:
Jak pisze Wikipedia to organizmy cudzożywne (głównie osmotroficzne):
Odżywianie:
Saprofity (rozkładają martwe szczątki)
Pasożyty (pasożytują na roślinach i zwierzętach)
Symbionty - Symbioza z organizmami autotroficznymi (Helotyzm i Mikoryza)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
W każdym razie na przykładzie własnym nie widziałem, aby grzyby rosły w totalnej ciemni. Miałem tego trochę posadzonego w sprasowanej beli na balkonie i rosły niesamowicie. Obecnie stoją w piwnicy, gdzie jest jedynie małe okienko i efektów brak.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
To chyba najlepszy dniu screenowy projekt, rendery ciekawe, screeny również, myślę, że zasługuje na ocenę 6.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
prowo?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Złote Wrota
#10 2010-08-25, 16:44(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 16:44)
no a jak

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Jaka prowokacja? Kur** ludzie nie zwalajcie mnie z nóg, jeżeli wam ten projekt się nie podoba, tylko tj. Tajemnice Nordmaru, to nawracać was nie będę. Dajcie spokój :wink:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Złote Wrota
#12 2010-08-25, 17:43(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 17:43)
W innym temacie żeś napisał:

Poza tym nie musicie się już czepiać, bo dawanie ocen 1,6, zostało przeze mnie zaargumentowane.

Gdzie jest ta argumentacja? Może tu:

To chyba najlepszy dniu screenowy projekt, rendery ciekawe, screeny również, myślę, że zasługuje na ocenę 6.

Ja tu nie widzę nic konstruktywnego, poza wymienieniem tego co team Złotych Wrót pokazał, czyli na dobrą sprawę nie powiedziałeś nic o czym byśmy wcześniej nie wiedzieli. Nikt również nie powiedział, że nam się Złote Wrota nie podobają bo to jeden z najbardziej solidnych projektów na rodzimej scenie G, ale nie przesadzajmy. To co zostało zaprezentowane dziś nie jest niestety niczym spektakularnym ani też nie zachwyca poziomem, szczególnie w porównaniu do np tego co zaprezentowała grupa Ifrit.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Złote Wrota
#13 2010-08-25, 20:44(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 20:45)
Ja za to dam 5. Screeny są niezłe, chociaż mogłyby być lepsze. D:
No i jakoś nie podchodzi do mnie to ustawienie grzybków pod linijkę. Cóż.

angarus

angarus

Użytkownicy
posty90
Propsy26
  • Użytkownicy
6! Niektóre screeny z Podziemii wyglądają prawie jak z Gothic 3. Rendery świetne po prostu, miecze, łożko, miodzio.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Złote Wrota
#15 2010-08-26, 02:28(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 02:32)
Widzę, że odbiegłem trochę od średniej, więc wytłumaczę: Jaskinie są za ciemne - mało tam widać, nie ma rozgraniczenia między podłożem a resztą otaczającej skały, a jej sklepienie jest nienaturalnie płaskie. Na screenie z magiem widać, że tekstury ścian nie mają jakiś listew czy cieni, które by jakoś niwelowały wrażenie przebywania w wielkim sześcianie. Screeny ogólnie nie przedstawiają wiele choć bronie bardzo mi się podobają. Dlatego dałem tylko 4. Wszystkie te rzeczy można bardzo łatwo poprawić i to wam bardzo doradzam bo takie pierdółki robią kolosalną różnicę.

Gruben

Gruben

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
Całkiem ładne screeny, tylko te grzybki w równych rządkach śmiesznie wyglądają ;d . Rendery też eleganckie, daje 5.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja daję 4+. Ładne rendery.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Grender

Grender

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
5, ale prawie nic nie widać w tych podziemiach :)

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Podobają mi się rendery i podziemia klasztoru. Daję 5.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry