Wielka Wojna 57320 195

Ankieta

Ocena

1
2 (3.2%)
2
9 (14.3%)
3
17 (27%)
4
18 (28.6%)
5
7 (11.1%)
6
10 (15.9%)

Głosów w sumie: 60

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 22.08.2010 roku

Wyświetleń 57320

Odpowiedzi 195

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Zapewniam Cię, że postów z merytoryczną krytyką było o wiele więcej, niż przypuszczasz. Po prostu nie zdążyłeś ich przeczytać.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
o jest raczej niemożliwe do stwierdzenia po obecnych screenach

A przepraszam bardzo; co mnie to obchodzi? Skoro Wam to nie pasuje to pokażcie w końcu coś co ukaże w końcu wspaniałe oblicze Waszego moda, bo jak na razie jedyne co zostało przedstawione to cuda i dziwy rodem z Krainy Czarów Alicji, tyle że w fatalnym wydaniu.

i jego mod musi być najlepszy

Mógłbym wiedzieć o czym Ty w ogóle mówisz? Nie dość, że nie mam żadnego "mojego moda" to nawet nie jestem modderem. Gromkie brawa! :ok:

jak jesteś aż takim no-lifem

Zanim coś powiesz to zastanów się dwa razy a przynajmniej sięgnij informacji bo zwyczajnie strzelasz sobie w stopy. Ale spokojnie, rozumiem że to już ten fragment rozmowy gdzie kończy się dyskusja a zaczyna wrzucanie epitetów i różnych cudownych określeń. Pozwól, że nie będę Ci wtórował.

Pajęczyny jak pajęczyny, jak jesteś aż takim no-lifem, że w życiu pajęczyn nie widziałeś, to przynajmniej nie zwalaj tego na nas. Większy pająk = większe pajęczyny, nadążasz?

Co jak co, ale dwu metrowych sieci grubych niczym psi klocek to ja niestety nie widziałem!

Skrzydła może i nie wyszły, ale jest czas na poprawki, poza tym jak wg. ciebie inaczej ukazać smoczą zbroję hm?

Tego Ci już nie powiem, ponieważ nie zajmuje się głupotami i Tobie polecam to również :ok: . Gdyby, choć jeden z Was posiadał jakiś zasób wiedzy wykraczający poza modding gothica i kilka marnych gier fantasy oraz ugruntowany gust wyrobiony na czymś konstruktywnym, to zapewniam, ze dylematy typu wygląd jakiejś "smoczej zbroi" nigdy by Was nie dosięgły.

Koń to już melodia przeszłości.

Cieszę się, że przynajmniej tutaj głosy "społeczeństwa" zostały uwzględnione :ok: .

A co do miecza to widzę, że nie zrozumiałeś przeznaczenia jego wyglądu, no ale trudno się dziwić. 2 ostrza po to by zadać rany w 2 miejscach, ciało ludzkie to nie manekin wypchany puchem, gdziekolwiek walniesz ten sam efekt, z jednym ostrzem mógłbyś zadać obrażenia w jedno miejsce, np. w lewę płuco, 2 ostrzami można przebić 2 płuca za jednym zamachem, lub inne narządy, co raczej zwiększa zadane obrażenia. Poza tym rowek, który tworzą 2 ostrza jest idealny do zablokowania miecza przeciwnika bez obracania swojego ostrza.

Tu w zasadzie mógłbym się wstrzymać od odpowiedzi, gdyż jestem pewien że jak Kyro czy Kazz to przeczytają to nie będzie czego zbierać, ale niech będzie. Ja Ci szczerze gratuluje wyobraźni ale teraz proszę idź gdziekolwiek, gdzieś gdzie mają "prymitywne" miecze z jednym ostrzem i skonfrontuj kowalu te oto niesamowite przemyślenia z rzeczywistością. Niestety nigdy nie było mi dane ujrzeć miecza tego typu, ale rozumiem że to nic takiego. W końcu Wy, nie nolify wiecie lepiej co się się lepiej sprawdzi w praktyce, wiecie lepiej niż te kilkaset pokoleń ludzi żyjących w czasach, kiedy oręż był podstawową bronią, lepiej niż współczesne pokolenie historyków, płatnerzy, naukowców, metalurgów, mediewistyków, rekonstruktorów i szermierzy. Oni wszyscy gówno wiedzą mimo, że przecież racjonalnym jest że skrzyżowanie miecza z nożycami jest kluczowym jest kluczowym osiągnięciem w dziedzinie broni białej!  Niestety, całe te grono jest tak puste, że jeszcze nikt nie uraczył nas takim właśnie tworem potwierdzającym Wasze spektakularne wnioski. w świecie rzeczywistym :(.

Wyjdź sobie do lasu

Rozumiem, że znajdę tam również śmiercionośne ciernie takie jak te w demo Waszego moda?

To czemu wasze screeny prezentują żałosny poziom?

Jak na razie dwie poprzednie edycje Dnia Screena, które wygraliśmy z nadwyżką mówią zupełnie co innego.

Wyjdź sobie do lasu, albo chociaż przed dom i popatrz na ziemię.

Wyłącz grę i popatrz kiedy ona wyszła. Z gówna bata nie ukręcisz synek i to nie jest nasza wina, że 10 letnia gra nie oferuje speedtree a bynajmniej nikt z nas nie chce wstawiać takich rzeczy vobami, kosztem stabilności oraz wymagań. W przeciwieństwie do Was robimy coś co jest optymalne bez robienia cudów na kiju do gry, która technicznie już dawno umarła.

Ale fan boyów, którzy uważają, że CZ to najlepszy mod na świecie, a zapytani o uzasadnienie odpowiadają "bo tak"

Jak na razie jedyne co widzę tu puste słowa.

którzy nie mają kultury osobistej, nie potrafią poprawnie pisać po polsku, nie znają zasad interpunkcji i ortografii

To samo mógłbym powiedzieć o Waszym obiektywnym forum.

i potrafią zalać cię falą spamu to już nie wymieniłeś.

Jeśli mam do wyboru cenzurę niewygodnych wypowiedzi i banowanie takichże osób to zdecydowanie wybierałem "falę spamu". Dziękuje, dobranoc.

Jeszcze ani razu się nie zdarzyło, by ktoś napisał jakiegoś posta na poziomie podstawówki, podobnie jest z ortografią i interpunkcją.

Byłbym skory do cytatów, gdyby nie to że boski xardzio znowu mnie zbanował, cholera wie z resztą za co. W każdym razie, może ktoś będzie skory mnie wyręczyć bo swego czasu był tu niezły ubaw z tego Waszego forum i ludzi, którzy tam "rezydują".

Ale pewnie, lepiej nie mieć zielonego pojęcia o niczym i krytykować, tak jest najłatwiej.

Oczywiście, lepiej robić byle co, czekać na poklask dzieciaków a wobec innych odbijać piłeczkę zasłaniając się "klimatem rrpg", czym kolwiek on by nie był.

który zamiast zakopać wojenny topór próbujesz wyeliminować znienawidzoną konkurencję, nie próbując nawet wybaczyć

Bo raczyłem napisać, że Wasz mod mi się zdecydowanie nie podoba? Gdybyś nie zauważył po to właśnie jest ten temat, aby wyrażać opinie. Po raz kolejny pokazujesz jak różne jest to forum od standardów jakie panują u Was, ale to już niestety nie moja wina a kultury i polityki jaką przyjęliście.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11212.msg108623#msg108623#msg108623#msg108623 date=1282749333
Powinieneś się cieszyć. Jeśli staracie się zrobić realistyczną modyfikację, a ludzie mówią Wam, co nie jest realistyczne, możecie to poprawić. Thoro wyraża się wobec Was wulgarnie, jednak mimo wszystko powinniście schować dumę do kieszeni i zwyczajnie to przemyśleć. Dzięki temu Wasza modyfikacja będzie po prostu lepsza.

Nie chcemy zrobić realistycznej modyfikacji :) . Chcemy zrobić ją baśniową, w starych dobrych klimatach Gothica, który w wielu aspektach miał niewiele wspólnego z realistyką, a jednak zachowywał jej pozory. Chcemy po prostu by dobrze się grało, grywalność przede wszystkim, a nie wybuchana grafika, czy zbytnia realistyka. Krytyka jest dobra, o ile jest ona prawdziwa i piszesz "Powinieneś poprawić to i to, a będzie znacznie lepiej" zamiast "to jest gówno, to jest gówno, cokolwiek nie zrobisz to zawsze będzie gówno", gdzie tu krytyka?

Thoro nie piszmy już na ten temat, bo to do niczego nie doprowadzi. Ty uważasz jedno, ja drugie i co najwyżej możemy się tak kłócić do usranej śmierci. Zapewniam cię tylko, że nawet jak ci się mod nie podoba to powinieneś wykazać się odrobiną wyrozumiałości. Nie uważamy się za najlepszy mod na świecie, nie zamierzamy z wami konkurować (zaraz napiszesz, ze nawet nie myslisz o konkurowaniu z nami bo bijecie nas na głowę itp.), po prostu nasz mod będzie inny niz wasz, dlatego cieżko jest je porównywać, a my naprawdę tego nie chcemy. Chcemy po prostu spokoju, zrozumienia, czasem dobrego słowa, czasem krytyki, wszystkiego po równo, czemu na siłę próbujesz nas obrazić? Jeśli użyłem wrednych słów w poprzednich postach, to przepraszam, ale byłem lekko poirytowany.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Trzeba rozróżnić realizm, a trzymanie się pewnej konwencji. Pajęczyny według mnie jak najbardziej się w niej mieszczą, jak są pełzacze to czemu nie wielkie pajęczyny. Największym absurdem jest w sumie "Smocza" zbroja, ale zostało już wyjaśnione że to z sentymentu ;)

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Wielka Wojna
#44 2010-08-25, 17:47(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 17:50)
Baśniowa modyfikacja ma w założeniach surowy teren, surowy teren i pierdolnięcie połowy pfxów w jednym miejscu, żeby potem dalej zrobić surowy teren? Te PFX są po to, żeby od czasu do czasu coś zaświeciło, a nie żeby były tego skupiska, co widzę na screenach.

http://ifotos.pl/img/2_weswqa.jpg
Dalej nie rozumiem do końca, co to jest.

http://ifotos.pl/img/9_wwrhws.jpg
To przykład pfxa, tu czar to jeszcze powiedzmy że znośne - ale trochę subtelniej, to wygląda naprawdę źle.
http://ifotos.pl/img...STAR_wwrhsp.jpg
Taaak, jesteś złym grafikiem :D
http://ifotos.pl/img/8_wwrhwr.jpg
nawet pomijając realizm ten miecz wygląda tragicznie.

poza tym ja tam na waszym forum widziałem, jak ładowaliście bany czy tam kasowaliście posty za naprawdę normalną, konstruktywną krytykę z pokazywaniem, co jest źle. Chyba, że to obraźliwe :lol2:

PS:
sprawa to nie próbuj być chamski, wątpię czy nasze screeny przedstawiają tandetę
naprawdę twierdzisz, że te napierdalanie po dziesięć efektów na kupę wygląda ładnie? Pytam na poważne.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy

Maximus

Wielka Wojna
#45 2010-08-25, 17:48(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 17:51)
Smoczą zbroję jak namówię Xardasa to zmienimy :) . A wielkie pajęczyny to bardziej pasują do pająków, które co prawda modelu powalającego nie mają (bo nie mamy powalającego grafika 3D, niestety), ale są to nowe potwory w naszym modzie :) .

poza tym ja tam na waszym forum widziałem, jak ładowaliście bany czy tam kasowaliście posty za naprawdę normalną, konstruktywną krytykę z pokazywaniem, co jest źle. Chyba, że to obraźliwe :lol2:

Oczywiście, że nie, po prostu Xardas był zdenerwowany i banował każdego z TM, co by nie pisał, a to dlatego, że jak powiedziałem, oprócz zwyczajowej krytyki były również posty o różnym poziomie kultury ;). Co do pustego miejsca - po prostu nie zdążyłem tego ovobować, przepraszam, ale uda mi się to zrobić, mam nadzieję do premiery. Tyle pfxów bo tłumaczyłem, to rytuał, normalnie w tym kręgu nie ma ani jednego, ale w tym jednym momencie co jest rytuał jest ich kilka.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Chyba, że to obraźliwe
Patrz tu, chamie!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Chcemy zrobić ją baśniową, w starych dobrych klimatach Gothica,

Hmmm

Skrzydła smoka, 2 metrowe pajęczyny i inne pierduty to właśnie jest klimat GWW, klimat RRPG, wy idziecie sobie klimatem Gothica i wam tego nie bronimy, róbta co chceta, u nas klimat jest bajkowy, starodawny, tak by gracz nie czuł się jak w grze przyszłości, tylko stare dobre czasy z różnymi innowacjami.

To w końcu jak z tym jest? Robicie, aby było "starodawnie", baśniowo i w klimacie "rrpg", czy jednak gothicowo co zdaje się jeszcze na poprzedniej stronie tematu było naszą domeną?

grywalność przede wszystkim, a nie wybuchana grafika

W takim razie czemu zarzucasz grupie The Modders, że nie byliśmy na tyle wspaniałomyślni, aby nie ovobować terenu trawą co przy obecnym poziomie zaawansowania mogło by być tragiczne w skutkach i tak już dla obciążonej gry? Gdzie tu konsekwencja?

"Powinieneś poprawić to i to, a będzie znacznie lepiej" zamiast "to jest gówno, to jest gówno, cokolwiek nie zrobisz to zawsze będzie gówno", gdzie tu krytyka?

Ależ takie słowa już padały wielokrotnie. Wszystkie te uwagi o koniach-parówkach, skrzydłach smoka i innych rewelacjach są jednoznaczne i naprawdę nie wiem czego jeszcze oczekujesz, prowadzenia za rączkę? Ludzie Wam wypominają co jest nie za bardzo, ale to Wy powinniście te uwagi przeanalizować i wyciągnąć wnioski wobec tego co faktycznie powinno zostać zmienione.

i co najwyżej możemy się tak kłócić do usranej śmierci.

Jak na razie ja jedynie powiedziałem co mi się u Was nie podoba, natomiast to Ty zaczynałeś sprowadzać rozmowę do epitetów i argumentów bez pokrycia wobec których po chwili sam wykazywałeś pełno sprzeczności.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy

Maximus

Wielka Wojna
#48 2010-08-25, 17:59(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 18:01)
Cytat: Thoro link=topic=11212.msg108647#msg108647#msg108647#msg108647 date=1282751510
To w końcu jak z tym jest? Robicie, aby było "starodawnie", baśniowo i w klimacie "rrpg", czy jednak gothicowo co zdaje się jeszcze na poprzedniej stronie tematu było naszą domeną?

Nie nie, grafika, modele, klimat ma być bajkowy, w klimacie rrpg, co innego jeśli chodzi o sprawy techniczne, tu stawiamy na Gothica, tj. nieskończony ekwipunek czy inne cuda niewidy :) .

PS : Jakbym niezrozumiale napisał : Klimat - RRPG, Realistyka - Gothic.

W takim razie czemu zarzucasz grupie The Modders, że nie byliśmy na tyle wspaniałomyślni, aby nie ovobować terenu trawą co przy obecnym poziomie zaawansowania mogło by być tragiczne w skutkach i tak już dla obciążonej gry? Gdzie tu konsekwencja?

W moim mniemaniu, vobowanie to nie grafika, tylko tworzenie klimatu. Lepszy klimat jest, gdy jest ovobwane, jeśli nie możecie vobować, to nie wasza wina i nie będę was za to winił, my mamy cały świat nieovobowany i musimy go upiększyć jak tylko się da. Grafika to wg. mnie tekstury, modele i pfx#msg108647#msg108647#msg108647#msg108647 date=1282751510]
[/quote]

Nie nie, grafika, modele, klimat ma być bajkowy, w klimacie rrpg, co innego jeśli chodzi o sprawy techniczne, tu stawiamy na Gothica, tj. nieskończony ekwipunek czy inne cuda niewidy :) .

PS : Jakbym niezrozumiale napisał : Klimat - RRPG, Realistyka - Gothic.

W moim mniemaniu, vobowanie to nie grafika, tylko tworzenie klimatu. Lepszy klimat jest, gdy jest ovobwane, jeśli nie możecie vobować, to nie wasza wina i nie będę was za to winił, my mamy cały świat nieovobowany i musimy go upiększyć jak tylko się da. Grafika to wg. mnie tekstury, modele i pfxy, czyli rzeczy, które nie powinny się tak naprawdę liczyć przy ocenie, a ew. ją podnosić. Jeśli są stare, Gothicowe tekstury to już ocena w dół? A gdzie powiedziane, że mod, żeby być dobrym modem musi mieć nowe tekstury? Wg. mnie to zdeczka głupia szczególnie, że wszyscy się deklarują, że grafika nie ma dla nich najważniejszego znaczenia.

Jak na razie ja jedynie powiedziałem co mi się u Was nie podoba, natomiast to Ty zaczynałeś sprowadzać rozmowę do epitetów i argumentów bez pokrycia wobec których po chwili sam wykazywałeś pełno sprzeczności.

Wiem, ale po prostu twoje mówienie co ci się nie podoba wystarczająco mnie zdenerwowało do używania takich słów. I nie zaprzeczam sobie :) .

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Wielka Wojna
#49 2010-08-25, 18:01(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 18:02)
A gdzie powiedziane, że mod, żeby być dobrym modem musi mieć nowe tekstury?
Sama rozdzielczość starych tekstur to mówi. Mamy 2010 rok, jak już robicie mod do staroci to chociaż zróbcie trochę ładniej.

że wszyscy się deklarują, że grafika nie ma dla nich najważniejszego znaczenia.
Gdzie?

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
W podpisach :) . Duużo osób się tak deklaruje.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
i maaaaało tak myśli. Zresztą, to, że grafika nie jest najważniejsza nie oznacza, że można w takim razie zostawić tekstury z '99 roku o powalających rozmiarach 64x64 (jak kiedyś edytowałem dooma to takie wsadzałem) i twierdzić, że tak jest dobrze.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie nie, grafika, modele, klimat ma być bajkowy, w klimacie rrpg, co innego jeśli chodzi o sprawy techniczne, tu stawiamy na Gothica, tj. nieskończony ekwipunek czy inne cuda niewidy
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale rrpg to tylko gra polegająca na losowych wydarzeniach. Losowe wydarzenia to nie to samo co miniaturowe smocze skrzydła na pancerzu czy miecz z dwoma ostrzami.

W moim mniemaniu, vobowanie to nie grafika, tylko tworzenie klimatu. Lepszy klimat jest, gdy jest ovobwane, jeśli nie możecie vobować, to nie wasza wina i nie będę was za to winił, my mamy cały świat nieovobowany i musimy go upiększyć jak tylko się da. Grafika to wg. mnie tekstury, modele i pfx'y, czyli rzeczy, które nie powinny się tak naprawdę liczyć przy ocenie, a ew. ją podnosić. Jeśli są stare, Gothicowe tekstury to już ocena w dół? A gdzie powiedziane, że mod, żeby być dobrym modem musi mieć nowe tekstury?
Voby to modele

Wg. mnie to zdeczka głupia szczególnie, że wszyscy się deklarują, że grafika nie ma dla nich najważniejszego znaczenia.
Rozmawiasz z nami, a my tego nie deklarujemy :)

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy
Wiem, że wy nie, ale nie mówię o was, tylko o wielu podpisach na prawie każdym forum. I jak napisał Zkirtaem - mało osób tak naprawdę myśli. Tekstury Gothicowe są złe, wiadomo, ale nie powinny stanowić wyznacznika przy ocenie moda.

Wiem, że voby to modele, ale napisałem, że ułożenie i rodzaj vobów tworzą klimat, a modele miałem na myśli zbroje, bronie, potwory itp.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Wiem, że wy nie, ale nie mówię o was, tylko o wielu podpisach na prawie każdym forum. I jak napisał Zkirtaem - mało osób tak naprawdę myśli. Tekstury Gothicowe są złe, wiadomo, ale nie powinny stanowić wyznacznika przy ocenie moda.

Dzisiaj nie ocenia się moda, a screena. A na screenie są widoczne gothicowe tekstury. taki ciąg ;)

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Wielka Wojna
#55 2010-08-25, 18:16(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 18:18)
Tekstury Gothicowe są złe, wiadomo, ale nie powinny stanowić wyznacznika przy ocenie moda.
No to CO POWINNO? Czemu modele mają być bardziej ważne od tekstur, dźwięk ma być ważniejszy albo - to już wręcz żart - skrypty? przecież skryptów nawet nie widać na screenie, a ja oceniam tu to, co widzę a nie to, co jest w modzie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Wielka Wojna
#56 2010-08-25, 18:17(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 18:22)
Jeśli są stare, Gothicowe tekstury to już ocena w dół?

Skoro na dziś są zwyczajnie paskudne to czemu by nie?

Wg. mnie to zdeczka głupia szczególnie, że wszyscy się deklarują, że grafika nie ma dla nich najważniejszego znaczenia.

Ja się deklaruje i zawsze się deklarowałem, że grafika to dla mnie jeden z ważniejszych czynników, szczególnie na scenie modderskiej. Jak chcesz podnieść poziom i estetykę swojego projektu a przede wszystkim zaprezentować swe umiejętności jak nie poprzez grafikę? Muszę Cię rozczarować, jednak nie od dziś wiadomo, że ludzie są wzrokowcami i to stanowi główny a zarazem podstawowy czynnik. Niestety, ale poza paroma zapaleńcami nikt nie będzie czytał tych wszystkich nudnych tabelek i rozważań na Waszej stronie, które szeroko i wyczerpująco przedstawiają co Wasz mod ma do zaoferowania.

Mówiłem o chwili gdzie nie roi się od masy neokidów, które Thoro nazwał "dorosłymi ludźmi".

Gwoli ścisłości chodzi mi tu o społeczność tego forum a nie dzieciaki onanizujące się na kanale Czas Zapłaty. W tym momencie obraziłeś całą społeczność theModders a osobiście mam powody twierdzić że kazz, kyro, sher, avallach, jed i wiele, wiele innych osób nie jest żadnymi "neokidami" a wręcz przeciwnie; mają wiedzę i doświadczenie szeroko wychodzące poza modding 10 letniej gry i tajemną sztukę konstruowania mieczy z rozszczepionym ostrzem. Co więcej, śmiem twierdzić że te osoby mogą być pewnego rodzaju autorytetami w dziedzinach wokół których wszyscy tu lawirujemy ergo ich opinia będzie dla mnie zawsze o wiele bardziej cenna i pożyteczna niż podniety 12 letnich gruppies z Waszego forum.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy

Maximus

Wielka Wojna
#57 2010-08-25, 18:20(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 18:22)
Nie napisałem, że tekstury mają nie być wyznacznikiem przy ocenie screenów, tylko moda. A co do screenów to wiadomo, tam wszystko jest wyznacznikiem, to co jest na screenie. Co do moda, właśnie skrypty, klimat i grywalność wyznaczają to, czy  warto grać w moda, czy nie.

Thoro - nie wiem jak jest, czy to ludzie z tego forum, czy z kanału, wiem tylko, że dorośli to oni nie byli.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Wielka Wojna
#58 2010-08-25, 18:22(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 18:25)
a klimat budują, uwaga, uwaga, teksturki! <3

Poza tym na dniu screena pragnę oceniać i komentować screeny, nie skrypty czy grywalność.

Maximus

Maximus

Użytkownicy
posty27
Propsy7
  • Użytkownicy

Maximus

Wielka Wojna
#59 2010-08-25, 18:25(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 18:29)
Może dla wielu ludzi - tak, dla mnie to jednak nie to :) .

Zeszliśmy z tematu dnia screena, więc myślałem, że teraz pisujemy na temat modów. Jak byłem w błędzie to przepraszam.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry