o jest raczej niemożliwe do stwierdzenia po obecnych screenach
A przepraszam bardzo; co mnie to obchodzi? Skoro Wam to nie pasuje to pokażcie w końcu coś co ukaże w końcu wspaniałe oblicze Waszego moda, bo jak na razie jedyne co zostało przedstawione to cuda i dziwy rodem z Krainy Czarów Alicji, tyle że w fatalnym wydaniu.
i jego mod musi być najlepszy
Mógłbym wiedzieć o czym Ty w ogóle mówisz? Nie dość, że nie mam żadnego "mojego moda" to nawet nie jestem modderem. Gromkie brawa!
jak jesteś aż takim no-lifem
Zanim coś powiesz to zastanów się dwa razy a przynajmniej sięgnij informacji bo zwyczajnie strzelasz sobie w stopy. Ale spokojnie, rozumiem że to już ten fragment rozmowy gdzie kończy się dyskusja a zaczyna wrzucanie epitetów i różnych cudownych określeń. Pozwól, że nie będę Ci wtórował.
Pajęczyny jak pajęczyny, jak jesteś aż takim no-lifem, że w życiu pajęczyn nie widziałeś, to przynajmniej nie zwalaj tego na nas. Większy pająk = większe pajęczyny, nadążasz?
Co jak co, ale dwu metrowych sieci grubych niczym psi klocek to ja niestety nie widziałem!
Skrzydła może i nie wyszły, ale jest czas na poprawki, poza tym jak wg. ciebie inaczej ukazać smoczą zbroję hm?
Tego Ci już nie powiem, ponieważ nie zajmuje się głupotami i Tobie polecam to również
. Gdyby, choć jeden z Was posiadał jakiś zasób wiedzy wykraczający poza modding gothica i kilka marnych gier fantasy oraz ugruntowany gust wyrobiony na czymś konstruktywnym, to zapewniam, ze dylematy typu wygląd jakiejś "smoczej zbroi" nigdy by Was nie dosięgły.
Koń to już melodia przeszłości.
Cieszę się, że przynajmniej tutaj głosy "społeczeństwa" zostały uwzględnione
.
A co do miecza to widzę, że nie zrozumiałeś przeznaczenia jego wyglądu, no ale trudno się dziwić. 2 ostrza po to by zadać rany w 2 miejscach, ciało ludzkie to nie manekin wypchany puchem, gdziekolwiek walniesz ten sam efekt, z jednym ostrzem mógłbyś zadać obrażenia w jedno miejsce, np. w lewę płuco, 2 ostrzami można przebić 2 płuca za jednym zamachem, lub inne narządy, co raczej zwiększa zadane obrażenia. Poza tym rowek, który tworzą 2 ostrza jest idealny do zablokowania miecza przeciwnika bez obracania swojego ostrza.
Tu w zasadzie mógłbym się wstrzymać od odpowiedzi, gdyż jestem pewien że jak Kyro czy Kazz to przeczytają to nie będzie czego zbierać, ale niech będzie. Ja Ci szczerze gratuluje wyobraźni ale teraz proszę idź gdziekolwiek, gdzieś gdzie mają "prymitywne" miecze z jednym ostrzem i skonfrontuj kowalu te oto niesamowite przemyślenia z rzeczywistością. Niestety nigdy nie było mi dane ujrzeć miecza tego typu, ale rozumiem że to nic takiego. W końcu Wy, nie nolify wiecie lepiej co się się lepiej sprawdzi w praktyce, wiecie lepiej niż te kilkaset pokoleń ludzi żyjących w czasach, kiedy oręż był podstawową bronią, lepiej niż współczesne pokolenie historyków, płatnerzy, naukowców, metalurgów, mediewistyków, rekonstruktorów i szermierzy. Oni wszyscy gówno wiedzą mimo, że przecież racjonalnym jest że skrzyżowanie miecza z nożycami jest kluczowym jest kluczowym osiągnięciem w dziedzinie broni białej! Niestety, całe te grono jest tak puste, że jeszcze nikt nie uraczył nas takim właśnie tworem potwierdzającym Wasze spektakularne wnioski. w świecie rzeczywistym :(.
Wyjdź sobie do lasu
Rozumiem, że znajdę tam również śmiercionośne ciernie takie jak te w demo Waszego moda?
To czemu wasze screeny prezentują żałosny poziom?
Jak na razie dwie poprzednie edycje Dnia Screena, które wygraliśmy z nadwyżką mówią zupełnie co innego.
Wyjdź sobie do lasu, albo chociaż przed dom i popatrz na ziemię.
Wyłącz grę i popatrz kiedy ona wyszła. Z gówna bata nie ukręcisz synek i to nie jest nasza wina, że 10 letnia gra nie oferuje speedtree a bynajmniej nikt z nas nie chce wstawiać takich rzeczy vobami, kosztem stabilności oraz wymagań. W przeciwieństwie do Was robimy coś co jest optymalne bez robienia cudów na kiju do gry, która technicznie już dawno umarła.
Ale fan boyów, którzy uważają, że CZ to najlepszy mod na świecie, a zapytani o uzasadnienie odpowiadają "bo tak"
Jak na razie jedyne co widzę tu puste słowa.
którzy nie mają kultury osobistej, nie potrafią poprawnie pisać po polsku, nie znają zasad interpunkcji i ortografii
To samo mógłbym powiedzieć o Waszym obiektywnym forum.
i potrafią zalać cię falą spamu to już nie wymieniłeś.
Jeśli mam do wyboru cenzurę niewygodnych wypowiedzi i banowanie takichże osób to zdecydowanie wybierałem "falę spamu". Dziękuje, dobranoc.
Jeszcze ani razu się nie zdarzyło, by ktoś napisał jakiegoś posta na poziomie podstawówki, podobnie jest z ortografią i interpunkcją.
Byłbym skory do cytatów, gdyby nie to że boski xardzio znowu mnie zbanował, cholera wie z resztą za co. W każdym razie, może ktoś będzie skory mnie wyręczyć bo swego czasu był tu niezły ubaw z tego Waszego forum i ludzi, którzy tam "rezydują".
Ale pewnie, lepiej nie mieć zielonego pojęcia o niczym i krytykować, tak jest najłatwiej.
Oczywiście, lepiej robić byle co, czekać na poklask dzieciaków a wobec innych odbijać piłeczkę zasłaniając się "klimatem rrpg", czym kolwiek on by nie był.
który zamiast zakopać wojenny topór próbujesz wyeliminować znienawidzoną konkurencję, nie próbując nawet wybaczyć
Bo raczyłem napisać, że Wasz mod mi się zdecydowanie nie podoba? Gdybyś nie zauważył po to właśnie jest ten temat, aby wyrażać opinie. Po raz kolejny pokazujesz jak różne jest to forum od standardów jakie panują u Was, ale to już niestety nie moja wina a kultury i polityki jaką przyjęliście.