[quote author=kazzmir link=topic=10814.msg103902#msg103902#msg103902#msg103902 date=1279553768bo nie wiem czy liczył na to że jedna osoba z kilku się zgodzi, no nie ważne
ja jestem przeciwny i jak Thoro napisał, to może być przyszła konkurencja, w tym momencie startująca, ale nie wiem czy jest sens wspierać ją chociażby z tego powodu
dodatkowo my na tym kompletnie NIC nie zyskamy,
jak pokazuje
http://www.speedtest.pl/wycena.htmlmają odwiedziny ok 20 userów na dzień, statsy z tego nie są jakieś dokładnie ale co nieco o tym mówią, chociaż coś mi mówi że większość z nich to i tak teraz ludzie z tM
speedtest wycena trochę zawyża wyniki tM, no ale z analitycs wynoszą ok 1400 userów/dzień(przed chwilą sprawdzałem)
no nawet pomińmy kwestię statystyk, ale niech ktoś mi powie gdzie tam jest zakładka partnerzy, lub gdzie ma być, jeśli będzie dorzucona jako dodatkowy element w górnej belce i dopiero po najechaniu pojawi się link do partnerów, to skuteczność(pomijając ilość odwiedzin) będzie zerowa
zaś na tM, na dole forum, skuteczność jest na pewno większa, gdyż co jakiś czas ludzie zaglądają na shoutboxa ;)
Kazz wiem że lubisz robić na przekór wszystkiemu co powiem, no nie ważne, tylko wymień mi chociaż jeden plus, jakąś korzyść z tej wymiany banerem
PS: Jak tak marudzisz, to masz z powrotem swoje uprawnienia na forum ;)