Nowe forum 50230 182

O temacie

Autor

Zaczęty 6.07.2010 roku

Wyświetleń 50230

Odpowiedzi 182

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
No teraz to już się z Bułą w 100% zgadzam. W profilu/statusie jak są pola "co masz na myśli?" i komentarze, kolor bym zmienił na lekko zszarzały, bo biały jest dość oczojebny, a te pola raczej nie są zbyt ważne.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ja bym te komentarze całkiem wypieprzył. czekać tylko aż ludzie zaczną sobie najeżdżać i się wzajemnie prowokować. tak samo profil znajomi, dodał mnie ktoś do znajomych bez żadnej akceptacji i mimowolnie figuruje w moim profilu.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
w ogóle zróbmy z the modders naszą klase :lol:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Nowe forum
#123 2010-07-14, 12:23(Ostatnia zmiana: 2010-07-14, 12:27)
Cytat: Thoro link=topic=10699.msg103417#msg103417#msg103417#msg103417 date=1279099507
ja bym te komentarze całkiem wypieprzył. czekać tylko aż ludzie zaczną sobie najeżdżać i się wzajemnie prowokować. tak samo profil znajomi, dodał mnie ktoś do znajomych bez żadnej akceptacji i mimowolnie figuruje w moim profilu.
Zaznacz sobie w ustawieniach konta żeby nie pokazywało ich w ogóle.

Możesz też zaznaczyć żeby wymagali akceptacji albo zwyczajnie wejść na dany profil i kliknąć "Usuń mnie z listy znajomych".

Komentarze też można ustawić tak żeby nie pokazywały się bez zatwierdzenia, albo wyłączyć całkiem.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Cytat: Buła link=topic=10699.msg103369#msg103369#msg103369#msg103369 date=1279048618
Jeszcze jeden taki tekst i zamykam temat.
To już jest przesada.

Buła nie denerwuj sie, ja podszedłem do tematu zupelnie inaczej i raptem się dwa razy może wypowiedziałem w tym kontekście w tym temacie.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Nowe forum
#125 2010-07-14, 17:08(Ostatnia zmiana: 2010-07-14, 17:09)
Oj Emace, ty się śmierci nie boisz.

Takie rzeczy, może to pierdółki niegodne uwagi ale...

zamiast ":" i "[" pojawiło się :[ . Tajemniczym zjawiskiem dla mnie jest to, że tylko w tym jednym miejscu.

Wycięte litery grubości jednego piksela nie prezentują się tak znakomicie.

Nie wiem czy to nie jest przypadkiem tylko mój problem, w każdym razie obrazki nie zawsze się wczytują.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
jak myślicie, jak bardzo "moduł zadawania pytań" przy rejestracji, wyeliminował by podobne śmiecenie: http://themodders.org/index.php?/topic/10782-nowy-swiat/page__p__103371__fromsearch__1#entry103371

MarkK zauważył i opisał parszywość i szachrajstwo tego zjawiska.

Mówiąc "moduł pytań", mam dokładnie na myśli, by system pytał się przy rejestracji o przypadkową kwestię, na którą user musiałby wpierw znaleźć odpowiedź na forum by móc się zarejestrować. Dodatkowo oczywiście, musiały by przy tym być pięć odpowiedzi z jedną prawidłową do odhaczenia... ale w jakim stopniu zaawansowania musiało by to działać by miało racje bytu, to nie wiem... może: pierwsza odpowiedź - absurdalna, druga - i na tak i na nie, trzecia - sugerująca prawidłową odpowiedź, czwarta - sugerująca nieprawidłową i piąta prawidłowa

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty znów są naliczane w tajnych działach a nie powinny.

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
Po kliknięciu na "Wyświetl nową zawartość" mogę wybrać, że chcę sprawdzić nową zawartość kalendarza. Skoro kalendarz jest usunięty, to stąd też wypadałoby go usunąć.

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Nowe forum
#129 2010-07-16, 18:45(Ostatnia zmiana: 2010-07-16, 18:45)
Macie zamiar coś zrobić z białym okienkiem i szarym tekstem w ankiecie? =p

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
o i jesze taka glupota mi vszedla do glovy ... jak vpravo jest informator novych postov to byloby fajne by tez pisalo v ktorym temtzie np problematyka , tvorczosc modderska i podobne skoro vysvietla tylko 5 najnovszych to do konca forum i tak duzo miejsca no to by nieszkodzila tam linijka skand sa  :pokerface:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Nowe forum
#131 2010-07-27, 08:13(Ostatnia zmiana: 2010-07-27, 09:11)
Niestety to nie informator o nowych postach, ale tylko tematach, w efekcie czego jest raczej bezużyteczny. Dobrze byłoby to zmienić.
Co do listy nowych postów która jest wyświetlana osobno: , przydałaby się tam ilość odpowiedzi lub godzina najnowszej ;)

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Nowe forum bardzo mi się podoba i dzięki wszystkim, którzy się do tego przyczynili :)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jesteś pierwszą osobą, która nam podziękowała mimo że jeszcze nie wszystko wygląda jak należy :)

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Czekam na system propsów, wtedy podziękuję.

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Cytat: Thoro link=topic=10699.msg104841#msg104841#msg104841#msg104841 date=1280257492
jesteś pierwszą osobą, która nam podziękowała mimo że jeszcze nie wszystko wygląda jak należy :)
No tak, zawsze łatwiej narzekać i wybrzydzać, ale już teraz forum wygląda i funkcjonuje bardzo dobrze. Podoba mi się nowoczesny, ale stonowany styl ^^

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Może ktoś to w końcu naprawi, w ścieżce uploadowanych plików (czy gdzie indziej też, nie wiem) podano w acp adres forum jako themodders.org/MODDERS. Prawdopodobnie jest to efekt pierwotnego zainstalowania skryptu pod tamtym adresem a następnie szybkich przenosin. Gdyby to naprawić, w końcu zacząłby działać mechanizm uploadowania własnych avatarów i plików do postów. Ponadto dobrze by było albo wywalić ograniczenia co do typów załączników, albo dodać m.in. jpeg, 3ds, tga/tex, d, exe, zip, rar itd.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
te załączniki powinny być wyłączone. forum nie jest od tego.

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak

nouwak

Nowe forum
#138 2010-08-09, 14:29(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 14:29)
Po wybraniu z okna emotikonów dwóch emotek pojawiają się linki do obrazków, zamiast samych obrazków, chodzi mi o i

Poza tym w Wyświetl nową zawartość można wybrać opcję Calendar, mimo usunięcia kalendarza.

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Wchodzimy do Spisu ludności użytkowników

Wybieramy literę V

Wciskamy stronę numer 2/3/cokolwiek

Wyskakuje strona główna ;<

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry