Dll Problem 4117 7

O temacie

Autor Bond

Zaczęty 7.04.2010 roku

Wyświetleń 4117

Odpowiedzi 7

Bond

Bond

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Witam !

Otóż od paru godzin, męczę się z jednym, dość istotnym problemem. Cóż, pojawiają się liczne problemy dll - na początku był to mss32, jednak tutaj starczyło samo pobranie pliku. Teraz naszła chwila, wręcz nie do obejścia - Binkw32.dll, po kopiowałem, po instalowałem, a to nadal nie działa.

Wyskakuje napis: "The procedure entry point _BinkSetVolume@12 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll."

Nie wiem, o jaki punkt wejścia do procedury już chodzi. Może ktoś z Państwa będzie w stanie, mi pomóc ?

Ps. problem po Polsku brzmi tak: "Nie znaleziono punktu wejścia procedury _BinkSetVolume@12 w bibliotece binkw32.dll"

Pozdrawiam

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

jono

Dll Problem
#1 2010-04-07, 13:34(Ostatnia zmiana: 2010-04-07, 13:35)
ściągnij więc tego dll'a
np http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?binkw32
edit ew. reinstalka

Bond

Bond

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Niestety, to nie pomaga - Jak już wspominałem, bawiłem się w kopiowanie DLL. Reinstalowałem wiele razy, chociaż przez własną ignorancje nie napisałem z czym mam dokładnie problem - otóż gra działa, ale niechce odpalić program Spacer. Co jest jeszcze dziwniejsze.

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A spacera wziąłeś z internetu czy używasz tego dołączonego do gothica?

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Inna wersja spacera ?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
wie ktoś co zrobić? winda 7

DarcuS

DarcuS

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Popróbuj z innymi wersjami od np. kumpli - też tak miałem i okazało się że pliki na płycie się "Zużyły"

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
płytę zgubiłem już dawno temu, pliki z gothiciem przechowuję na dysku i kiedyś nie miałem tego problemu. zwyczajnie nie ma możliwości, aby coś się z nimi stało

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry