Szkoła po gimnazjum 76537 297

O temacie

Autor

Zaczęty 23.02.2010 roku

Wyświetleń 76537

Odpowiedzi 297

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Szkoła po gimnazjum
#40 2010-02-24, 17:20(Ostatnia zmiana: 2010-02-24, 17:23)
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie takie braki w technikum nie wynikają z nadmiaru informacji, a z tego, że większość osób to po prostu głąby, które nie powinny myśleć o innej szkole niż zawodówka

Nie, w żadnym wypadku o tym nie mówię. Po prostu technikum mogło nie spełnić czyichś oczekiwań, komuś się odechciało albo sobie odwidział. Miałem kiedyś znajomego (administrator wiadomej strony), który jest w miarę rozsądnym człowiekiem a mimo to będąc w 3 klasie technikum przeszedł do liceum, oczywiście zaczynając od pierwszej klasy.

Nauczyciele każą zapierdalać z ważnego powodu: aby przyzwyczaić się do tępa w klasach następnych.

Również znam takie szkoły i nie uważam, aby taki owczy pęd na każdym kroku miał czemuś służyć.

i tańczymy walca angielskiego.

Poważnie?  <_<  

Ponoć to najlepsze dni szkoły. Oczywiście wiem to tylko od kilku osób, bo sam z ogólniaka.

No proste, mi chodziło jednak o pokazanie, że ten dzień nauki w tygodniu musi być rozbity na resztę grafiku bądź przyszłe klasy co już nie koniecznie jest takie super :D . W każdym razie zajęcia praktyczne w piątek to jeden z lepszych aspektów w tech. Dodatkowo my w zimie zwykle nic nie robiliśmy i zwykle pożyczaliśmy projektor oglądając po raz 55 "Helikopter w Ogniu", "Pluton" bądź ciurkiem pół sezonu "Kompani Braci". Na wiosnę zawsze były jakieś wycieczki i prawie każdy mógł się podczepić, więc najbardziej obrotni mogli wyrobić i po pięć w ciągu roku. Ponadto wycieczki były czasami finansowane ze śmierdzącej, komunistycznej, masońskiej unii europejskiej, która zapewniała nam kilka dni zabawy na roztoczu, pod zamościem za darmo albo przy jakichś symbolicznych sumach maksymalnie 30zł :D .

A czego się spodziewałeś? Po to masz dodatkowy rok, aby przygotować się do egzaminu. Zaznaczam - dodatkowy rok. Tak poza tym, jak chcesz pracować nie mając przyswojonej większości informacji na temat Twojego zawodu?

A czy ja mówię, że to źle? Po prostu obiektywnie zaznaczam aspekty szkoły technicznej, aby nie było że jest kolorowo i różowo, czy na odwrót. Dla mnie egzaminy zawodowe to nie problem, ale wiem że większość sobie tego nie widzi więc zaznaczam. Być może ten temat komuś pomoże w podjęciu wyboru, jest tu dużo młodych osób a i google nie śpi. Sam te kilka lat temu dzięki takim właśnie dysputom moglem rozważnie przeanalizować który typ szkoły będzie z mojego punktu widzenia lepszym wyborem.
Ja bym był. Ty jednak zdawałeś się zdołowany, kiedy wypominaliśmy ilość dziewczyn w klasie

Ja miałem ich 70% stanu klasy. Coś jeszcze do dodania? :D
Zawsze pozostaje technikum uzupełniające jednoroczne.

Dwuletnie. Chyba że się coś zmieniło.

U ynteligentó rzadziej zdarzają się kradzieże, ustawki pod szkołą, czy inne tego typu sprawy. W mojej szkole od czasu mojego przybycia jeszcze takiej sytuacji nie było.

U mnie też nie było nigdy poza drobnymi incydentami na początku każdego nowego roku szkolnego (bo gimbusy przychodziły), mimo że szkoła współdziała z zawodówką. Jak widać nie jest to wyłącznie kwestia punktów a jakiejś dyscypliny, presji otoczenia i wyczucia sytuacji. Nie chce mi się rozwijać tematu, aby nie siać "defetyzmu" ale jakieś fizyczne groźby czy tam rękoczyny to w zasadzie nic przy tym co niektóre "yntelygenciki" potrafią robić psychicznie bądź za plecami. Sam coś o wym wiem, bo właśnie taką "elytarną" szkołę podstawową miałem a i słyszałem trochę historii od dawnego znajomego, który miał "przyjemność" uczęszczać do szkół społecznych, czy w końcu od samych nauczycieli którzy w tych "renomowanych" liceach uczyli. Nie chce mi się tego rozgrzebywać, bo zaraz ktoś palnie że operuje plotką i banialukami co jest po części prawdą. Nie warto dyskutować o pierdołach.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do palenia - u mnie tego nie ma, ale tylko dlatego, że wszyscy palą na przerwie za szkołą. Ogólnie centrum wawki daje duże możliwości, jeśli chodzi o takie rzeczy :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Elvans, chodziło mi raczej o to, że w filmówce na efektach specjalnych na portfolio zwracają uwagę dopiero wtedy, gdy zdasz pierwszą część testu. Polega on na... rysowaniu. I tu już większość chętnych odpada nie przedstawiając nawet swoich dotychczasowych osiągnięć.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
rozjebało mnie to "i nie ma w jego sercu miłości"  :D  <_<  :D  :D  :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Szkoła po gimnazjum
#44 2010-02-24, 17:45(Ostatnia zmiana: 2010-02-24, 17:46)
Nie, w żadnym wypadku o tym nie mówię. Po prostu technikum mogło nie spełnić czyichś oczekiwań, komuś się odechciało albo sobie odwidział. Miałem kiedyś znajomego (administrator wiadomej strony), który jest w miarę rozsądnym człowiekiem a mimo to będąc w 3 klasie technikum przeszedł do liceum, oczywiście zaczynając od pierwszej klasy.
Cóż, to już jest prawdziwa głupota. Myślałem, aby teraz się przenieść do technikum (zasatanawiałem, bo nadrabiać pół roku przedmiotów zawodowych i języka obcego nie jest fajnie) i wiem, że to przykład idiotyzmu z mojej strony, aczkolwiek takie postępowanie, jakie opisałeś, to zaiste przesada.

Również znam takie szkoły i nie uważam, aby taki owczy pęd na każdym kroku miał czemuś służyć.
Zgadzam się. Powoduje jedynie niepotrzebny stres, a dewizą nauczycieli, których prosi się o powtórzenie, jest: "jak nie umiesz, naucz się tego w domu". Pewnie. Tylko, że aby się nauczyć, trzeba to rozumieć. A jak się nie rozumie, jak ma się nauczyć?

Poważnie?
Poważnie. Mieliśmy sobie jakiś taniec wybrać. Teraz będzie do wyboru taniec nowoczesny.

No proste, mi chodziło jednak o pokazanie, że ten dzień nauki w tygodniu musi być rozbity na resztę grafiku bądź przyszłe klasy co już nie koniecznie jest takie super :D . W każdym razie zajęcia praktyczne w piątek to jeden z lepszych aspektów w tech. Dodatkowo my w zimie zwykle nic nie robiliśmy i zwykle pożyczaliśmy projektor oglądając po raz 55 "Helikopter w Ogniu", "Pluton" bądź ciurkiem pół sezonu "Kompani Braci". Na wiosnę zawsze były jakieś wycieczki i prawie każdy mógł się podczepić, więc najbardziej obrotni mogli wyrobić i po pięć w ciągu roku. Ponadto wycieczki były czasami finansowane ze śmierdzącej, komunistycznej, masońskiej unii europejskiej, która zapewniała nam kilka dni zabawy na roztoczu, pod zamościem za darmo albo przy jakichś symbolicznych sumach maksymalnie 30zł :D .
Jaki miałeś język dodatkowy w szkole, bo podobno są u was tanie kawalerki do wynajęcia i...  <_<  

A tak na poważnie: zazdroszczę :D .

Ja miałem ich 70% stanu klasy. Coś jeszcze do dodania? :lol2:
Ja miałem mieć 90% klasy, ale w ostatnich dwóch latach się coś zmieniło. Gdziekolwiek mówiłem, że jestem z humana, wszyscy myśleli, że jestem jedynym chłopakiem w klasie. A jest nas z 13 :D .

Dwuletnie. Chyba że się coś zmieniło.
Jakiś czas temu widziałem jednoletnie. Chyba, że się coś zmieniło.

U mnie też nie było nigdy poza drobnymi incydentami na początku każdego nowego roku szkolnego (bo gimbusy przychodziły), mimo że szkoła współdziała z zawodówką. Jak widać nie jest to wyłącznie kwestia punktów a jakiejś dyscypliny, presji otoczenia i wyczucia sytuacji. Nie chce mi się rozwijać tematu, aby nie siać "defetyzmu" ale jakieś fizyczne groźby czy tam rękoczyny to w zasadzie nic przy tym co niektóre "yntelygenciki" potrafią robić psychicznie bądź za plecami. Sam coś o wym wiem, bo właśnie taką "elytarną" szkołę podstawową miałem a i słyszałem trochę historii od dawnego znajomego, który miał "przyjemność" uczęszczać do szkół społecznych, czy w końcu od samych nauczycieli którzy w tych "renomowanych" liceach uczyli. Nie chce mi się tego rozgrzebywać, bo zaraz ktoś palnie że operuje plotką i banialukami co jest po części prawdą. Nie warto dyskutować o pierdołach.
Hm... znęcanie się psychiczne spotkałem tu na razie tylko u... dziewczyn. I to jedynie odosobniony przypadek.
Cóż, w każdym razie liczy się chyba również okolica. Widocznie na wschodzie ludzie są bardziej rozgarnięci. Z drugiej strony masz w okolicy Zamość :D

Edit. W mojej pierwszej odpowiedzi do Ciebie ton mógł wydawać się nieco napastliwy (przynajmniej takie odniosłem wrażenie po przeczytaniu swojego posta). Od razu mówię, że to nie było zamierzone.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Dla mnie gadanie, czy w liceum czy technikum jest większa zdawalność matury jest śmieszna - jeśli z jakiegoś liceum/technikum są ludzie, którzy nie zdali, to znaczy, że szkoła jest chujowa.

W takim razie większość szkół w tym kraju to chujoza. Gratuluje toku myślenia. Matury nie zdają różni ludzie z różnych przyczyn, niezależnie od szkoły, ambicji czy zasobu wiedzy, ale żeby to dostrzec trzeba poznać kilka historii i czegoś w życiu doświadczyć. Bez urazy, cenie Cię jednak już od kilku postów pokazujesz się jako dziecko z akwarium, które wartość człowieka i jego przyszłość przelicza na punkty i i rankingi. Całe szczęście prawdziwe życie nie jest czarno białe, podzielone na motłoch i ynteligenuff. Jest masa normalnych bądź skrajnych ludzi typu Bukowski, który był przecież żulem i lumpem a którym większość z nas zapewne nigdy nie dorówna, choćby i skończył 10 pierdolonych fakultetów na renomowanych uczelniach. Wiem, że to skrajny przykład ale coś tam obrazuje a mi się nie chce pierdolić wypracowań na 2 strony jak robiłeś to Ty z Kyrem. Nie dla każdego również wyznacznikiem szczęścia i spełnienia jest ilość i prestiż ukończonych instytucji czy kariera zawodowa, więc to co Ty robisz w tym temacie próbując równać niektóre szkoły i przekładać to na jakieś czynniki "sukcesu" jest zwyczajnie niedorzeczne. Prezentujesz bardzo subiektywny i infantylny punkt widzenia, niegodny osoby inteligentnej za jaką Cię uważam.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Widocznie na wschodzie ludzie są bardziej rozgarnięci.

Polska to gówno a lubelszczyzna jest jej rodzynkiem, gejzerem ekstrementów. Wschód to typowy chlew i pierdolnik z ludźmi o mentalności nieomylnych cwaniaczków i skurwysynów w każdym wieku i lokalizacji więc nie trafiłeś.

Hm... znęcanie się psychiczne spotkałem tu na razie tylko u... dziewczyn.

Dziewczyny to osobna kwestia. Tam przynajmniej wszystkie takie ekscesy zostają w obrębie gatunku, nawet jeśli obgadują Ciebie :D

Jaki miałeś język dodatkowy w szkole, bo podobno są u was tanie kawalerki do wynajęcia i... old_lol.gif

A tak na poważnie: zazdroszczę biggrin.gif.

Angielski oraz do wyboru rosyjski lub niemiecki. Że było fajnie to zgadzam się, jednak to polska i gdzieś musiał być przekręt  <_<  ! Niestety regularne praktyki to tylko dwa lata a później mieliśmy napięty i bardzo ścisły program ale kij w to :D . W każdym razie ja nie czułem się przez te dwa lata komfortowo i wiedziałem, że coś w końcu pierdolnie ze wzmożoną siłą w niczego nieświadome "zczilowane" jestestwa biednych skurwysynów!

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Polska to gówno a lubelszczyzna jest jej rodzynkiem, gejzerem ekstrementów. Wschód to typowy chlew i pierdolnik z ludźmi o mentalności nieomylnych cwaniaczków i skurwysynów w każdym wieku i lokalizacji więc nie trafiłeś.
Nie. Po prostu na Was zwiało chmurę z Czarnobyla  :D  

Dziewczyny to osobna kwestia. Tam przynajmniej wszystkie takie ekscesy zostają w obrębie gatunku, nawet jeśli obgadują Ciebie <_<
Z tym nie będę dyskutował.

Angielski oraz do wyboru rosyjski lub niemiecki.
Mój profil niestety nie mógł wybrać rosyjskiego, został mi tylko szkopski i francuski, z któym się męczę. No i... łacina. Jesteśmy już na czasownikach. Przez pierwsze kilka lekcji słuchaliśmy, jaki to ten przedmiot jest zajebisty i do czego może się nam przydać. Wiedziałeś, że coraz więcej internautów posługuje się tym językiem?  :D  

Że było fajnie to zgadzam się, jednak to polska i gdzieś musiał być przekręt  :D  ! Niestety regularne praktyki to tylko dwa lata a później mieliśmy napięty i bardzo ścisły program ale kij w to :lol2: . W każdym razie ja nie czułem się przez te dwa lata komfortowo i wiedziałem, że coś w końcu pierdolnie ze wzmożoną siłą w niczego nieświadome "zczilowane" jestestwa biednych skurwysynów!
Już wiadomo skąd te długie posty na tm. Trzeba było odreagować po ciężkim dzieciństwie :D

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

Szkoła po gimnazjum
#48 2010-02-24, 18:19(Ostatnia zmiana: 2010-02-24, 18:20)
W takim razie większość szkół w tym kraju to chujoza. Gratuluje toku myślenia. Matury nie zdają różni ludzie z różnych przyczyn, niezależnie od szkoły, ambicji czy zasobu wiedzy, ale żeby to dostrzec trzeba poznać kilka historii i czegoś w życiu doświadczyć. Bez urazy, cenie Cię jednak już od kilku postów pokazujesz się jako dziecko z akwarium, które wartość człowieka i jego przyszłość przelicza na punkty i i rankingi. Całe szczęście prawdziwe życie nie jest czarno białe, podzielone na motłoch i ynteligenuff. Jest masa normalnych bądź skrajnych ludzi typu Bukowski, który był przecież żulem i lumpem a którym większość z nas zapewne nigdy nie dorówna, choćby i skończył 10 pierdolonych fakultetów na renomowanych uczelniach. Wiem, że to skrajny przykład ale coś tam obrazuje a mi się nie chce pierdolić wypracowań na 2 strony jak robiłeś to Ty z Kyrem. Nie dla każdego również wyznacznikiem szczęścia i spełnienia jest ilość i prestiż ukończonych instytucji czy kariera zawodowa, więc to co Ty robisz w tym temacie próbując równać niektóre szkoły i przekładać to na jakieś czynniki "sukcesu" jest zwyczajnie niedorzeczne. Prezentujesz bardzo subiektywny i infantylny punkt widzenia, niegodny osoby inteligentnej za jaką Cię uważam.

Problem w tym Thoro, że więcej ludzi przejebie maturę z winy szkoły/swojej, niż z obiektywnych przyczyn. Jasne, że jak jedna, dwie osoby na rocznik nie zdadzą, to nie decyduje o całej szkole, ale jeśli w jakimś technikum/liceum podejście do matury to oznaka mądrości/szaleństwa, to znaczy, że tak, jest ujowa. I nie wierzę, że w większości szkół tak jest, że więcej niż 5% rocznika nie zdaje matury.

Nie dla każdego również wyznacznikiem szczęścia i spełnienia jest ilość i prestiż ukończonych instytucji czy kariera zawodowa
A czy w temacie o szkołach, w wariancie, że nie jesteśmy grafikami ani połykaczami ognia ani nie robimy w żadnej innej egzotycznej dziedzinie (z punktu widzenie polskiego szkolnictwa) nie jest to jakiś wyznacznik szczęścia i spełnienia?
Spójrz, że na forum o moddingu promowanie technikum informatycznego ma sens (pomijając, że w wielu liceach normalnie uczysz się programowania, a w humanie chociaż proste bazy danych i tabele przestawne w Excelu), jednak patrząc na cały przekrój społeczny ciężko mi byłoby z czystym sercem doradzać technikum wszystkim.
Mój snobistyczny pogląd może wynikać z tego, że chodzę do snobistycznej, ponad stuletniej szkoły z tradycjami, gdzie zdobycie np. 65% z egzaminu dojrzałości ustawia w rankingu klasowym na jakimś przedostatnim miejscu.

No i... łacina.
Czemu się dziwisz, że gnębią twoją klasę? Każdą klasą z łaciną gnębią. U mnie nie jest inaczej i w innych szkołach też nie, że 'klasyki' dostają w dupę.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
to jak, wowoz, co wybierasz? :D

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja nie mam nic przeciwko technikom - liceum z ~takim samym progiem jak technikum da podobną przyszłość - tyle że poziom techników, zarówno w kwestii progów, jak i i olimpiad, wyników matury kończy się nieco wcześniej, na 130-140 pkt, kilku olimpijczykach, średnia matury do ~75%. Wcześniej niż lepsze licea.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Chcecie zobaczyć minę człowieka, który tańczy walca i uczy się łaciny mieszkając w Rrrrrhadomsku?

Wyślijcie mu lizaka.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daj jakiegoś aktuala, a nie ~1 gimnazjum.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
http://nasza-klasa.pl/profile/27097573

Zaspamuj mu konto to dostaniesz 5 rubli przesłane gołębiem pocztowym na adres zameldowania u twoich starych.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Szkoła po gimnazjum
#54 2010-02-24, 18:43(Ostatnia zmiana: 2010-02-24, 18:51)
Problem w tym Thoro, że więcej ludzi przejebie maturę z winy szkoły/swojej, niż z obiektywnych przyczyn.

A co to są "obiektywne przyczyny"? Oczywistością jest, że maturę zawalić można przede wszystkim ze swojej winy, jednak rzecz w tym że nie koniecznie musi to oznaczać bycie debilem bądź degeneratem społecznym. Chyba większość ludzi w swoim życiu miała jakieś nieoczekiwane epizody bądź wypadki, które się na coś przekładały wbrew naszym oczekiwaniom. Statystycznie występowanie takich przypadków na te kilkaset osób albo kilka tysięcy w szkole jest rzeczą normalną i nawet jeśli uznać to za porażkę edukacyjną to jest to dopuszczalna norma.
ale jeśli w jakimś technikum/liceum podejście do matury to oznaka mądrości/szaleństwa, to znaczy, że tak, jest ujowa. I nie wierzę, że w większości szkół tak jest, że więcej niż 5% rocznika nie zdaje matury.

Przed chwilą mówiłeś, że gdy jakaś osoba obleję maturę to szkoła jest absolutnie chujowa a teraz już zaczynasz zakładać margines błędu i mówisz o placówkach, gdzie podejście do matury jest niemal tak epickie co wyprawa na smoka. Na przyszłość pisz od razu dokładnie co masz na myśli bo później wychodzą takie durnoty na poziomie panicza oliviera.

jednak patrząc na cały przekrój społeczny ciężko mi byłoby z czystym sercem doradzać technikum wszystkim.

Bo technikum to nie jest szkoła dla wszystkich, po to jest ten temat i głupie eleboraty. Zauważ, że nie mówię o tego typu szkole w samych superlatywach a wręcz ostrzegam! Bo sam przez to przechodziłem, sam rozważałem i wielokrotnie poddawałem pod wątpliwość moje decyzje. Im mniej jednogłośnych opinii tym lepiej, nie jesteśmy na pierdolonym wizaz.pl.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co to są "obiektywne przyczyny"? Oczywistością jest, że maturę zawalić można przede wszystkim ze swojej winy, jednak rzecz w tym że nie koniecznie musi to oznaczać bycie debilem bądź degeneratem społecznym.

Nie wiem, śmierć polowy rodziny, nagły brak domu, ciężka, przewlekła choroba? To są obiektywne przyczyny, wypadki losowe.

Przed chwilą mówiłeś, że gdy jakaś osoba obleję maturę to szkoła jest absolutnie chujowa a teraz już zaczynasz zakładać margines błędu
Nie no, założyłem, że jeśli jedna osoba na 150 nie zda matury i jest w jakiejś szkole 6 lat, to precedens i ewenement :D

Bo technikum to nie jest szkoła dla wszystkich.
Czy jest dla wawoza? Może tak, może nie. Ale pewnie dobrze zdecyduje, wiedząc, co wybiera, w czym też twoja zasługa : ]

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Szkoła po gimnazjum
#56 2010-02-24, 19:08(Ostatnia zmiana: 2010-02-24, 19:09)
e. Ale pewnie dobrze zdecyduje,

pewnie nie, albowiem nie ma w jego sercu miłości

vierzba napisz coś jeszcze jakieś story  :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Wiesz co Wowoz olej tą szkołę wyjedź do Pasadeny i idź do
http://www.conceptdesignacad.com/1272.html
Tylko musisz być bogaty ale potem masz przynajmniej pewną robotę.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Szkoła po gimnazjum
#58 2010-02-24, 20:04(Ostatnia zmiana: 2010-02-24, 20:04)
Raczej wybiore technika organizacji reklamy z tego powodu, ze nie ma blisko (nie wiem czy w ogole) szkol ktore skupialyby sie jedynie na grafice i tylko i wylacznie na niej.
Napewno naucze sie robic jakies teksty, reklamy, sesje fotograficzne i ogolna obrobke tego.
Zreszta, jak przyjdzie co do czego to sie doinformuje jaka to szkola i czy warto, ale podobno niezla (jakas nauczycialka tam jest gdzie przy niej mozna klnac, ale jak sie powie cos o seksie to sajgon :D  )

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Szkoła po gimnazjum
#59 2010-02-24, 20:08(Ostatnia zmiana: 2010-02-24, 20:08)
Napewno naucze sie robic jakies teksty, reklamy, sesje fotograficzne i ogolna obrobke tego.

równie dobrze możesz się tego nauczyć w praktyce w domu, na własną rękę a szkołę poświęcić na coś równie rozwijającego. chyba, że lubisz spędzać czas na zasadzie "to już wiem".
ale podobno niezla (jakas nauczycialka tam jest gdzie przy niej mozna klnac, ale jak sie powie cos o seksie to sajgon biggrin.gif )

niezła? to jest raczej patologia obyczajowa  :D

0 użytkowników
Do góry