Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2385675 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2385675

Odpowiedzi 3617

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pozniej to co z nuiego wyciagamy sie przydaje.. ja rozwalilem go czarem "Światło" :)  Na gorze jest ciekawa ksiega i gdy nauczymy się jezyka demonow zachecam do przeczytania :)

kir

kir

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
poprawka ja mając lang nauczony nie mogłem jej przeczytać zato xardas dał mi tylko 500g za nią

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
tak to misja dla nekromanty ale nikt ci nie broni splądrować tej wieży :)

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
moze ktos napisac jak dolanczyc do bractwa oraz nekromantów ? z góry thx

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

kir

kir

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
napisanie ci dokladnie co trzeba zrobic było by pracochłonne najleciej odesłac cię do postu ze strony 60 61 znajdziesz link do forum rosyjskiego tam masz opisane wiekszość zadan i gildi poszukaj trochę a znajdziesz pozatym wszystkie trudniejsze misie zostały juz opisane w tym wątku wystarczy poczytać zachęcam do lektóry
ps jeśli strona sie ie zgadza to w tych okolicach szukaj

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanie . 7 rozdział Hagen kazał mi wybić orków w khorynis.A pytanie brzmi : Dlaczego jak wybiłem wszystkich orków w mieście nie było żądnego komunikatu typu miasto jest wolne tak jek się odbijało zamek i klasztor.Przeszukałem wszystkie ulice i nie ma żadnego orka .Null. A trzeba zabić wszystkich orków co do jednego na całej wyspie ?

kir

kir

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
może kanały poza tym wszystkie domy obejdź to jest problematyczne zadanie tak przynajmniej słyszałem dobrze mieć czary obszarowe i walić nimi

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ok już wiem po drodze zgubili się dwaj oficerzy orków w koszarach. A le mam takie pytanie czy zadanie hodowcy da się ukończyć ? Mimo iż zabiłem Stonnosa i jego koleżków to dalej mam to zadanie w dzienniku. I kogo można dołączyc do załogi w zadaniu wiadomość dla króla ? Mam thorusa , lee , Diega, lestera ,  angara, mitena , laresa , gorna I greg jest moim kapitanem .Da sie jeszcze kogoś dołączyć ?

kir

kir

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
o ile sie orientuje opiekunów musisz zalatwić maksymalnie w 5 rozdziale puzniej jest to nie możliwe

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C
Mod ciekawy, Khorinis, Górnicza Dolina widać że się zmieniły ale przynajmniej na lepsze.Dużo nowych broni itp.
Mod ma jednak kilka wad np. mały ekwipunek co jest według mnie największym mankamentem. Jest też dużo problemów z instalacją łatek ale ogólnie spoko.

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dobra robię pierwszą misje dla gildi zabójców .I mam zabić jakiegoś luisa ? Gdzie on jest ?

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
Ja go znalazłem na ławce niedaleko targu. Jak wchodzisz do Khorinis tą bramą przy targu, to skręć w lewo i idź wzdłuż muru, u mnie tam siedział.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
To tak, dawno się nie odzywałem, ale dużo by gadać (problemy z pewnymi częściami i podzespołami w pc'cie ,zresztą nieważne), tak więc zaczynamy :

1. Kir - Głupoty gadasz. Opiekunów da się załatwić 7 rozdziale i w tymże rozdziale trzeba to też uczynić. Magiem (jak to pisałem gdzieś zresztą wcześniej jakieś 4-5 stron temu) musisz wykonać runę Anger (o ile się nie mylę ) ,wojownikiem natomiast miecz (jedno lub dwuręczny) z czarnej rudy. Musisz także posiadać błogosławieństwo bogów (dokładniej czterech).

2.Dragomir - W pełni popieram ale (uchylę rąbka  tajemnicy) w teamie spolszczającym jurana , zrobiliśmy kilka swoich easter eggów oraz odświeżyliśmy tekstury zarówno broni, jak i npc czy choćby niektórych przedmiotów. Myślę, że tak pod koniec tłumaczenia ludzie od returninga także mogliby się za to wziąć (czego rzecz jasna nie wymagam, ale przydałoby się to w niektórych elementach).

Pozdrawiam.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

kir

kir

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
ok może wprowadziłem w błąd za to przepraszam mam jedno pytanie mianowicie chodzi 9 opiekuna a dokłanie o czarne  kryształy zanlazłem 3

-pod wodospadem z lodowej rzeki
-w rzece w podwodnej jaskini
-w jaskini na półce skalnej niedaleko zamku

szukałem na rosyjskiej stronie znalazłem ale nie odszyfrowałem położenia pozostałych krzyształów
gdzieś na bagnie ma być może ktoś dokładnie opisać

dzięki Niebieskooki a ostatni

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czwarty  jest niedaleko zawalonej wiezy xardasa w Górniczej dolinie.. tej podtopionej.. plyniesz w strone wodospadu i on jest na 3 skałach..

joldog

joldog

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
W drodze do smoka na bagnie, masz dwie ścieżki, lewą i prawą, wejdź prawą, idz caly czas prosto i niedaleko blotnego golema rozgladaj sie w prawo za kryształem, napewno zauważysz ;)

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy
Mam pytanie pewnie niemile widziane ale strasznie mnie korci otóż  jak idą prace nad modem, przejrzałem 10 str do tyłu i nic nie jest napisane na ten temat

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
[/quote ]
  jak idą prace nad modem
[/quote]
Miałeś na myśli prace nad spolszczeniem?

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy
tak przepraszam nad spolszczeniem ;d

Look M.M

Look M.M

Użytkownicy
posty96
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie,czy do tego modu jest spolszczenie bo słyszałem o nim od dość dawna i chciałem w niego zagrać ale wiem  że jest on po rosyjsku i to mnie zniechęciło.Oraz skąd można go pobrać.

Przybyłem Zobaczyłem Rozpierdoliłem :)

0 użytkowników
Do góry