Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2391308 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2391308

Odpowiedzi 3617

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Poczekaj aż będziesz wykonywać zadanie dla Złotego Smoka w Jarkendarze, wtedy pójdziesz na wyspę Etlu gdzie będziesz mógł wybić paladynów, wtedy zwiększysz karmę u Beliara nawet +200

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Taaa... a potem bedziesz mial problem z wykonaniem zadania dla Gomeza. Nie polecam, lepiej ich ominąć.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Zadanie dla Gomeza można też wykonać przed zadaniem od Smoka i wtedy można pogodzić jedno z drugim.

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Ok, dzięki.

Mam jeszcze 1 pytanie, kombinowałem z ulepszeniem zbroi palladyna i nie wiem co jest potrzebne do X5.

Testowałem - mam masę rudy, rozgrzanych stali i nic.

Co jest jeszcze potrzebne (i gdzie to zdobyć? :P)?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ja mam pytanie. Po zabiciu zombie gomeza jego duch sie nie pojawia, czemu? Mam 5 rozdzial.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Gdzie jest złoty smok?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wielkich bólach i 123403214089698 - krotnej reinstalce udało się odpalić, ale mod łaskawy nie jest. W Wieży Xardasa jest błąd z teksturami pochodni, tworzą się powykręcane pseudo bloki w środku których coś się pali. Oprócz tego podczas każdego trafienia, z jakiejkolwiek broni następuje krótkie zawieszenie się. Na domiat złego ( tak, jeszcze jeden ^^  ) gra odpala się w oknie, nie ma w opcjach sposobu żeby przestawic na pełny ekran.

Zna ktoś może rozwiązanie?

podaj Kolego dokładnie jak spolszczenie Niepodległość dodałeś do wersji...1 ja ni w ząb nie mogę
pliki data i system podmieniłem i lipa
już wszystko jasne-dobrze instalowałem-źle startowałem...poszło(przez Gothic starter)

vlado

vlado

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam.
Mam taki problem. Chodzi o zadanie dla Gallaada z tymi listami polecającymi. Mam problem z listem od Gerbrandt'a. Nie wyświetla się odpowiednia linia dialogowa. Moge z nim pogadać jedyie o tym jaki to jestem niegody poruszać się po górnym mieście. Ktoś miał taki prolem? Może trzeba jakieś inne zadania wcześiej zrobić? Proszę o pomoc.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co się zorientowałem zadanie dla Gembranta zacząłem w 1 rozdziale a w późniejszym już nie było opcji dialogowej o rozpoczęciu tego zadania.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

vlado

vlado

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy
Co prawda jestem teraz w 2 rozdziale, ale wielokrotnie gadałem z nim w 1 i nic nie pokazywało się więcej ;/. Załatwiłem bez poblemu listy od fernando/lariusa i ten niby od valentino.

Skigur

Skigur

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Panowie, jaki jest wymóg dołączenia do straży świątynnej oprócz wykonianiem misji z młotem tarakota, fortuno i cor angarem?

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Jeszcze musisz wykonać zadanie z planami paladynów dla Baala Oruna.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
gdzie znalesc fragmenty do zwoju krzyzu zywiołow

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Jedna sfere masz na pewno w obozie bractwa śniącego z G1. Jest tam masa zombie i jaszuroludzi. Sfere masz w swiatyni gdzie był Y'berion. Kolejna jest chyba w opouszczonej kopalni ale tej jeszcze nie mam.

Ja mam pytanie związane z morderstwem Ignaza. Wyczytałęm, że powinienem pogadać ze strażnikiem bramy od strony farmy lobarta, ale nie mam zadnej opcji dialogowej...

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy nauki otwierania uczy tylko Thorben? wykonałem zadanie z błogosławieństwem od kapłanów + dług Grity dla Mateo + należę do rzemieślników (u kowala),wszyscy mnie popierają a ten mi ględzi coś o zdobyciu zaufania...czy warunek nauki się zmienił niż to miało miejsce w podstawce??!!czy zacząłem od buga??!!

tak,tak księga to jest chyba do wyjęcia ale nie w pierwszym rozdz bo chyba trzeba zlać właściciela...może gilidia złodziejska?

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Zmienił. Musisz przynieść mu księgę długów Lehamra albo mieć chyba +25 punktów karmy u Innosa.
Co do elementów to są cztery:
1. Sfera Kamienia - opuszczony Obóz Bractwa za palisadą
2. Sfera Ciemności - zatopiona wieża Xardasa
3. Sfera Ognia - Stara Kopalnia
4. Sfera Wody - kopalnia złota na płaskowyżu nad Opuszczoną Kopalnią

vlado

vlado

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy
ok widze, że mam popsutą drogę dostania się do gildii zabójców przez gerbranta. wiem, że jest drugi sposób przez andre i gilliana muzyka. proszę o wytłumaczenie jak to trzeba zrobić bo na rosyjskiej stronie jest to niejasno podane i nie mam opcji dialogowej.

edit:
problem rozwiazany. strzeba nalezec do strazy, zrobic questy z peckiem i paczka ziela od andre i pozniej daje nam quest z gildia zabojcow. na koniec zostaje pogadanie z cassia, ramirezem i tym muzykiem gillianem

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
gdzie dokladnie pojawia sie 7 opiekun pszeszedlem droge od karczmy orlana do piramid i nic sfera ognie jest tam gdzie byla krolwa pełzaczy w starej kopalni w g1 i jaka jest głowny watek fabularny returninga

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Ok, dzięki.

Mam jeszcze 1 pytanie, kombinowałem z ulepszeniem zbroi palladyna i nie wiem co jest potrzebne do X5.

Testowałem - mam masę rudy, rozgrzanych stali i nic.

Co jest jeszcze potrzebne (i gdzie to zdobyć? :P)?

umiesz czytać wpisy w "informacje ogólne? tam będziesz miał mniej więcej co jest potrzebne do ulepszenia, za każde ulepszenie będziesz potrzebować 2 krotnie więcej składników(oczywiście mnożone przez składniki zanim się X1 ulepszy) , jak do X5 chcesz ulepszać, to składniki potrzebne do wykucia pomnóż przez 5 i domyślisz się ile będziesz składników potrzebował

gdzie dokladnie pojawia sie 7 opiekun pszeszedlem droge od karczmy orlana do piramid i nic sfera ognie jest tam gdzie byla krolwa pełzaczy w starej kopalni w g1 i jaka jest głowny watek fabularny returninga

co do fabuły... sam się dowiesz kiedy przejdziesz grę, a opiekuna znajdziesz tam gdzie idziesz po oko innosa, ale musisz iść cały czas ścieżką(rospoczynając od karczmy orlana), droga na skruty nie wchodzi w grę

Blashix

Blashix

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Jakie jest hasło do pliku rebalance_autoPL ?

0 użytkowników
Do góry