O temacie
Autor majaczek
Zaczęty 19.02.2010 roku
Wyświetleń 2385341
Odpowiedzi 3617
_Roland_
Dariusz
Da ktoś tego sejva ? Bo ja juz nie wiem co zrobic... nie moge zagadac z Baal Orunem i fabuła stoi. Troche bezsensu że od 1 rozdziału do 7 obrażony jest... i przez jedno głupie zadanie teraz nie można dokończyć Returninga.
vlado
Cytat: Dariusz#msg w 2013-01-21, 07:10Da ktoś tego sejva ? Bo ja juz nie wiem co zrobic... nie moge zagadac z Baal Orunem i fabuła stoi. Troche bezsensu że od 1 rozdziału do 7 obrażony jest... i przez jedno głupie zadanie teraz nie można dokończyć Returninga. Próbowałeś użyć na niego zwój niepamięci ?
bmarvinb -> edit abilities -> guild = xgdzie x to liczba od 0 do 190 - Brak Gildia1 - Paladin2 - Militia3 - Citizen (Neupotreblyaetsya)4 - Fire Mage5 - Fire Początkujący6 - Dragon Hunter7 - Mercenary8 - Ludowe (Neupotreblyaetsya)9 - Bandit (Neupotreblyaetsya)10 - Rogue (Neupotreblyaetsya)11 - Ischyuschy (Nazgul) (Neupotreblyaetsya)12 - Cultist13 - Pirate (Neupotreblyaetsya)14 - Magic Waters15 - Guru16 - Guardian Bractwa17 - Adept Water18 - Shadow Adept19 - Nekromanta
koksikmajor
tak próbowałem.
Cytujtak próbowałem.niemożliwe, zwój zawsze działa, ale jeśli użyjesz tego zwoju podczas gdy orun cię atakuje(jeśli tak jest) to zwój nie działa, co do zmiany gildii... to bym nie polecał bo zaś wychodzą z tego czasem... problemy
ZarzaPL
Cytat: koksikmajor#msg w 2013-01-21, 13:58Cytujtak próbowałem.niemożliwe, zwój zawsze działa, ale jeśli użyjesz tego zwoju podczas gdy orun cię atakuje(jeśli tak jest) to zwój nie działa, co do zmiany gildii... to bym nie polecał bo zaś wychodzą z tego czasem... problemyno widzisz jednak możliwe Orun mnie nie atakuje tylko jak do niego zagaduje mówi " zejdz mi z oczu " zmiana gildi także nie pomogła, więc nie wiem co mam dalej robić. Zna ktoś kod na tego Oruna ? Może to pomoże oO
Korek
Ventrue Moderator działu
Cytat: Dariusz#msg w 2013-01-21, 14:21Cytat: koksikmajor#msg w 2013-01-21, 13:58Cytujtak próbowałem.niemożliwe, zwój zawsze działa, ale jeśli użyjesz tego zwoju podczas gdy orun cię atakuje(jeśli tak jest) to zwój nie działa, co do zmiany gildii... to bym nie polecał bo zaś wychodzą z tego czasem... problemyno widzisz jednak możliwe Orun mnie nie atakuje tylko jak do niego zagaduje mówi " zejdz mi z oczu " zmiana gildi także nie pomogła, więc nie wiem co mam dalej robić. Zna ktoś kod na tego Oruna ? Może to pomoże oO Nie możesz sobie sam sprawdzić?B --> MARVIN --> BF2 --> EDIT FOCUS (Kiedy masz "namierzonego" Oruna)Na górze okienka, które "wyskoczy" będziesz miał napisany kod na Oruna.
Robertboanerges
Z tym ze moje zawiera 4 wersje a i tak spolszczenie na razie pasuje do jednej.
Wiecie może który kapitan zgodzi się popłynąć z nami na kontynent ? (Chodzi o misję "wiadomość dla Króla") bo słyszałem że greg się zgodzi ale to tylko gdy jest paladynem.
Cytat: ZarzaPL#msg w 2013-01-21, 14:47Cytat: Dariusz#msg w 2013-01-21, 14:21Cytat: koksikmajor#msg w 2013-01-21, 13:58Cytujtak próbowałem.niemożliwe, zwój zawsze działa, ale jeśli użyjesz tego zwoju podczas gdy orun cię atakuje(jeśli tak jest) to zwój nie działa, co do zmiany gildii... to bym nie polecał bo zaś wychodzą z tego czasem... problemyno widzisz jednak możliwe Orun mnie nie atakuje tylko jak do niego zagaduje mówi " zejdz mi z oczu " zmiana gildi także nie pomogła, więc nie wiem co mam dalej robić. Zna ktoś kod na tego Oruna ? Może to pomoże oO Nie możesz sobie sam sprawdzić?B --> MARVIN --> BF2 --> EDIT FOCUS (Kiedy masz "namierzonego" Oruna)Na górze okienka, które "wyskoczy" będziesz miał napisany kod na Oruna.Przyzwanie Oruna także nie działa więc chyba zostało mi juz tylko prosić o sejva . Wrzuci ktos na jakiś hosting ? Jestem Nekromantą - 54 lvl 6 krąg ale to tak nawiasem... może być tez inna gildia.
Cytat: Dariusz#msg w 2013-01-21, 15:47Cytat: ZarzaPL#msg w 2013-01-21, 14:47Cytat: Dariusz#msg w 2013-01-21, 14:21Cytat: koksikmajor#msg w 2013-01-21, 13:58Cytujtak próbowałem.niemożliwe, zwój zawsze działa, ale jeśli użyjesz tego zwoju podczas gdy orun cię atakuje(jeśli tak jest) to zwój nie działa, co do zmiany gildii... to bym nie polecał bo zaś wychodzą z tego czasem... problemyno widzisz jednak możliwe Orun mnie nie atakuje tylko jak do niego zagaduje mówi " zejdz mi z oczu " zmiana gildi także nie pomogła, więc nie wiem co mam dalej robić. Zna ktoś kod na tego Oruna ? Może to pomoże oO Nie możesz sobie sam sprawdzić?B --> MARVIN --> BF2 --> EDIT FOCUS (Kiedy masz "namierzonego" Oruna)Na górze okienka, które "wyskoczy" będziesz miał napisany kod na Oruna.Przyzwanie Oruna także nie działa więc chyba zostało mi juz tylko prosić o sejva . Wrzuci ktos na jakiś hosting ? Jestem Nekromantą - 54 lvl 6 krąg ale to tak nawiasem... może być tez inna gildia.A gadałeś z Gor na Koshem?
Hagrid
Cytat: Dariusz#msg w 2013-01-20, 10:29Mógłby ktoś wypisać wszystkie miejsca gdzie poukrywali sie ludzie którzy ocaleli z ataku na Khorinis w 7 rozdziale ? ;> z góry dzięki. Ludzie z farmy Akila uciekli do jaskini.
Mógłby ktoś wypisać wszystkie miejsca gdzie poukrywali sie ludzie którzy ocaleli z ataku na Khorinis w 7 rozdziale ? ;> z góry dzięki.