zysk, nie do Ciebie kierowany jest ten temat.
Imo jak zakładasz temat na forum publicznym to kierujesz go również do "publiczności" na owym forum...
Imo jeżeli ludzie grają w Gothic już od tych 10 lat i mają 10 lat grać w to samo to pewne rzeczy się po pewnym czasie nudzą... Wiadomo, każdy pewnie chciałby dodać coś od siebie jak już wyżej ktoś o tym napisał, ale nie każdy umie. Dlatego powstają fora typu TheModders, gdzie każdy ma możliwość zapytać o wszystko co go gryzie.
Nie chce mi się już szukać kolejnego cytatu, ale padł też tekst, że ktoś tam dał złe duale... Takie chore myślenie -"Co za idiota -.- Po co on daje coś co nie działa" doprowadza mnie do szału... To nie działa na zasadzie "Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy".
Ludzie sami pomyślcie. Czy nie byłoby dla was większą frajdą stworzyć coś samemu, np. te nieszczęsne duale i potem cieszyć się długo, albo i dłużej (xD), że zrobiliście je sami, niżeli mielibyście wszystko dostać na tacy (to określenie zaczyna mnie wnerwiać

) i chwalić się, przypisywać SOBIE wszystkie zasługi i spocząć na czyiś laurach? Mnie osobiście by to raczej zdołowało
EDIT:
Ja mam zawsze to jebane szczęście, że nigdy nie patrze na to ile stron jest w temacie xD Sory...