Pismo z G2 w G1 2250 7

O temacie

Autor DarthVaders

Zaczęty 16.01.2010 roku

Wyświetleń 2250

Odpowiedzi 7

DarthVaders

DarthVaders

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Chciałbym mieć  pismo z G2 w G1, ale nie wiem jak to zrobić proszę o pomoc z góry dziękuję może był tutorial którego nie zauważyłem, jeśli  tak to przepraszam i proszę o link do niego

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Ykhm... Rozumiem, że masz problem/pytanie, ale poco zakładasz 3 tematy naraz !? :D  Poza tym, mógłbyś bardziej wyjaśnić o co ci chodzi, bo chyba nie rozumiem... ^_^

Life Is Brutal....

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
no to podmien fonty

Marvin

Marvin

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy

Marvin

Pismo z G2 w G1
#3 2010-02-03, 18:47(Ostatnia zmiana: 2010-02-03, 18:51)
To nic nie daje. Mam ten sam problem. Próbowałem i to na wszystkie sposoby (nawet w pliku "Fonts.vdf", który na koniec rozpakowałem i podmieniłem rozpakowane .FNT pojedynczo, próbowałem wiele razy). Widziałem fonty z G2 w Mrocznych Tajemnicach - oni to jakoś zrobili, więc my też możemy.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
ech........ fonty są w textures.vdf wymieniasz z pliku z G2 i zamieniasz w g1 to chyba nie jest takie trudne

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
viem ze font da sie zrobicz v Ultra editie

Marvin

Marvin

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy
Fonty masz też w Fonts.vdf a nie tylko w Textures.vdf, poza tym podmieniłem WSZYSTKO i nie działało. Ale kij z tym, już sobie dawno dałem spokój i wiedzie mi się znacznie lepiej, że tak powiem.  :D

DarthVaders

DarthVaders

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
no ale np. w MT jest więc chyba się da byłbym bardzo wdzięczny za jakiś tutorial

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry