warcraft 14330 40

O temacie

Autor

Zaczęty 26.02.2008 roku

Wyświetleń 14330

Odpowiedzi 40

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aktualnie trawają prace nad uwaga WARCRAFT 4!
Całe info na GRAM.PL
link

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Cytat: Lord link=topic=852.msg31586#msg31586 date=Sep 10 2008, 13:50\'
Aktualnie trawają prace nad uwaga WARCRAFT 4!
Całe info na GRAM.PL
link

lol?  <_<  
"...Frank Pearce z Blizzarda powiedział, że w tej chwili nie trwają prace nad czwartą częścią Warcrafta..."

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sory za fałszywy alarm
Coś mi się tekst z jakiegoś powodu wydawał mi sie chaotyczny, ale nie wiedziałem dlaczego:P

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Szukamy z kumplem ludzi chętnych do gry w W3 przez Hamachi, jeśli ktoś taki się znajdzie, nich się odezwie :lol2:  Tutaj albo na GG: 393022. W zasadzie to raczej początkujący jesteśmy, Liryczny Morderca coś może pogra ale ja obrywam na razie nawet od cpu.

lokiju

lokiju

Użytkownicy
posty121
Propsy2
  • Użytkownicy
Cytat: Hwep link=topic=852.msg38050#msg38050 date=Nov 22 2008, 19:36\'
Szukamy z kumplem ludzi chętnych do gry w W3 przez Hamachi, jeśli ktoś taki się znajdzie, nich się odezwie :lol2:  Tutaj albo na GG: 393022. W zasadzie to raczej początkujący jesteśmy, Liryczny Morderca coś może pogra ale ja obrywam na razie nawet od cpu.

W zwykłe mapki czy Areny, doty etc.? Na zwykłych nie ma takiej frajdy, bo są techy, że można wygrać w niecałą minutę...

Mediv

Mediv

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Aż dziwne, że nikt tutaj nie zajmuje się modowaniem Warcrafta... Wstyd. Banalny edytor obiektów, załączanie nowych modeli, prosty jak cep edytor skryptów... Nic tylko coś tworzyć! Jeśli jednak ktoś by był chętny - proszę o kontakt na PW. I ofc jak ktoś che zagrać przez sieć, to jestem chętny :D .

"Ten, kto walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie." - kto nie wie skąd jest ten cytat jest moim wrogiem.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Aż dziwne, że nikt tutaj nie zajmuje się modowaniem Warcrafta... Wstyd.

To jakiś obowiązek? A Ty czym się zajmujesz?

Mediv

Mediv

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=852.msg42403#msg42403 date=Jan 16 2009, 11:52\'
To jakiś obowiązek?

Źle to sformułowałem - chodziło mi mniej więcej o zdziwienie dlaczego projekt modowania miał powstać (na starym forum), a nic z tego nie wyszło, skoro W3 jest tak podatny na modyfikowanie.
Pominąłeś też moją wypowiedź:

Cytat: Mediv#msg42403 date=Jan 16 2009, 00:13\'
Jeśli jednak ktoś by był chętny - proszę o kontakt na PW.

Co oznacza, że sam zamierzam się zająć modyfikowaniem i (konkluzja) też powinienem się wstydzić.

"Ten, kto walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie." - kto nie wie skąd jest ten cytat jest moim wrogiem.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Mój błąd, ostatnio jestem przewrażliwiony pod tym względem i Twoją wypowiedź zaliczyłem pod inne z półki "kiedy premiera", "powinniście szybciej robić" i inne żałosne wywody niewdzięcznych gamoni :D .

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Cytat: Mediv link=topic=852.msg42394#msg42394 date=Jan 16 2009, 00:13\'
... I ofc jak ktoś che zagrać przez sieć, to jestem chętny :lol2: .

Jak znajdę chwilę czasu to mogę zagrać  ^^  Tylko wygrzebać z półki muszę, dawno nie grałem.

Vegolas

Vegolas

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Warcraft, taa ... siedzę codziennie po 3-4 godzinki nad nim, jednak gram tylko w mapke 'DotA' (nie wiem jak to odmienić ^^  ) na garenie.

Polecam, bo wtedy z RTSa robi nam się swego rodzaju RPG :lol2:  (getdota!)

Meldor12

Meldor12

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy

Meldor12

warcraft
#31 2011-09-04, 15:12(Ostatnia zmiana: 2011-09-04, 15:13)
Warcraft to moim zdaniem najlepsza strategia ever Tu Jest Warcraft II:Tidies of Darkness działa sam sprawdzałem :)  niestety wersja eng  :[

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

warcraft
#32 2011-09-05, 18:18(Ostatnia zmiana: 2011-09-05, 21:25)
Grałem w Warcrafta III i popierdalałem w sumie z 3 lata w World of Warcraft*. Cudowne gry, które szybko się nie nudzą. <3

* W ogóle myślę nad powrotem, ale jakoś nie chce mi się solo expić. Mam undeada na Chamber of Aspects, ktoś tam gra?

krupam

krupam

Użytkownicy
posty105
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W WC1:O&H nie grałem, WC2:ToD i BtDP grałem, ale trochę mało fabularne było(brakło cutscenek z WC3) i wkurwiała inteligencja jednostek. WC3:RoC i tFT grałem oba, i jest to dla mnie najlepsza strategia, w którą póki co grałem. Ale w wersję anglojęzyczną, bo tylko taką znalazłem na torrentach polski dubbing w tej grze, jak i tłumaczenie jest beznadziejne(Artas, Dżajna, Uter, Tral i, wywołujący u mnie zawał serca, Król Lisz... A, no i jak słyszałem "orki" to już chciałem rzucić nożem w głośniki...).

Co do WoWa, jak może niektórzy mnie znają, płacenie za gry jest nie w moim stylu, a i moich rodziców na "płacenie za głupie gry" nie da się naciągnąć, więc tylko prywaty PvE(nie lubię PvP :/). Bugi są, ale da się grać, ale questy, które zawsze chciałem zrobić z reguły nie działają(np. Wrathgate). No, i nigdy jakoś nie szedłem utartymi przekonaniami, moją top postać(Troll Shaman) gdzieś tak do 70 wbiłem resto, potem w dual specu elementala dodałem.

Co do samego WoWa - gra jest zajebista, ale Blizz idzie z tym w złą stronę - na siłę ciągną wątek frakcja vs frakcja, a w samej grze może i jest dużo fabuły, ale rzadko który gracz zwraca na nią uwagę. Warcraft był lepszy jako RTS, a zawsze najbardziej lubiłem takie misje jak By demons be driven(ostatnia u orków, moja ulubiona) czy Twilight of the Gods(Zmierzch Bogów oO ), no i Founding of Durotar.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

warcraft
#34 2011-09-05, 21:03(Ostatnia zmiana: 2011-09-05, 21:04)
Bugi są, ale da się grać, ale questy, które zawsze chciałem zrobić z reguły nie działają(np. Wrathgate).
Nie martw się, Cata i tak usunęło prawie połowę questchainu. :ok:

Ja ogólnie cierpię niesłychanie, że dałem się na globie namówić na zrobienie hordziaka. Wybaczcie, ale nie dość, że nie lubię hordy, to jeszcze dodatkowo na moim serwerze niesłychanie posysają w pvp, a więc jakiekolwiek przyzwoite expienie na call to arms odpada.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Uważam, że wow to esencja no-life'u. To jest gra bez końca, która jest i brzydka, i bardzo mało emocjonująca, wręcz nudna i za cholerę nie rozumiem jak można się w tę grę wciągnąć. W3 bardzo cenię, choć nie jest to gra dla mnie, wolę klasyczne RTSy, np. Age of Empires.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

warcraft
#36 2011-09-05, 21:17(Ostatnia zmiana: 2011-09-05, 21:19)
Miałem trzech znajomych, z których tylko jeden jako tako grał w gry. Pierwsza z nich w ciągu dwóch lat wyexpiła na globie 5 postaci na 80 poziom + najlepsze armory(od roku z nią nie rozmawiałem, więc nie wiem jak jest teraz po wyjściu cata). Pozrywała znajomości, nie wchodzi na gg od 1.5 miesiąca i radośnie biega sobie ze swoim facetem(którego poznała w wowie i który skradł jej serce zajebistością postaci z jego konta) zabijając paladynów na swojej priestce. Druga, choć mniej intensywnie, to równie szczęśliwie wyexpiła swoją postać do 70 poziomu(na hellu) i gdy tylko ma czas to siada i w to gra. Trzeci z kolei już od roku nie gra i desperacko unika tematów o WoWie. Raz mi się tylko przyznał, że jest na odwyku. Ponadto co jak co, ale ta "brzydka gra" musi mieć coś w sobie, skoro non-stop jest żywym przykładem w temacie o uzależnieniach w sieci.

Anyway, ja nie potrafię w to długo grać. Expienie jest w chuj nudne i czasochłonne a pożytku się z tego nie ma. :lol2:
Jednakże nie wybaczę nazwania tej gry brzydką. Grałem wyłącznie dla grafiki.

krupam

krupam

Użytkownicy
posty105
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy

krupam

warcraft
#37 2011-09-05, 21:26(Ostatnia zmiana: 2011-09-05, 21:30)
Co do Cata, to chętnie bym pograł, ale jakoś mi net nie pozwala zainstalować :/

A co do hordy, ja generalnie nie patrzę w wyborze rasy na frakcję czy raciale, zawsze gram tymi, co mi odpowiadają. No i mam w h*j postaci, Troll Shaman(resto/ele), Orc Warrior(prot), Tauren Druid(resto :D ), Belf Priest(shadow, ale chyba w ogóle usunę, bo belfy są hujowe, a i priestem się dennie gra), Nelf Rogue(assassin, zmieniam na combata; ale tu mogły wpłynąć raciale na wybór, bo shadowmeld daje duużą przewagę rogalowi, zwłaszcza subowi), Gnome DK(frost, skacząc może złapać tLK za huja :D ) i Draenei Paladin(prot :lol: ). Wszystkie postaci Female(bo wyglądy ogólnie dla female są lepsze), ale trza było się nawymyślać z imionami, bo generator sux :|

Na Prywach se można :D

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja nie ogarniam ludzi, którzy mają w chuj postaci na globie. No sry, ja jednej postaci nie wbiłem. :lol2:

Lolq

Lolq

Użytkownicy
posty21
Propsy1
  • Użytkownicy
Miałem trzech znajomych, z których tylko jeden jako tako grał w gry. Pierwsza z nich w ciągu dwóch lat wyexpiła na globie 5 postaci na 80 poziom + najlepsze armory(od roku z nią nie rozmawiałem, więc nie wiem jak jest teraz po wyjściu cata). Pozrywała znajomości, nie wchodzi na gg od 1.5 miesiąca i radośnie biega sobie ze swoim facetem(którego poznała w wowie i który skradł jej serce zajebistością postaci z jego konta) zabijając paladynów na swojej priestce. Druga, choć mniej intensywnie, to równie szczęśliwie wyexpiła swoją postać do 70 poziomu(na hellu) i gdy tylko ma czas to siada i w to gra. Trzeci z kolei już od roku nie gra i desperacko unika tematów o WoWie. Raz mi się tylko przyznał, że jest na odwyku. Ponadto co jak co, ale ta "brzydka gra" musi mieć coś w sobie, skoro non-stop jest żywym przykładem w temacie o uzależnieniach w sieci.

Anyway, ja nie potrafię w to długo grać. Expienie jest w chuj nudne i czasochłonne a pożytku się z tego nie ma. :lol2:
Jednakże nie wybaczę nazwania tej gry brzydką. Grałem wyłącznie dla grafiki.

Oj tam, oj tam. Ja gram w WoW#msg1006346a ze 2 lata ( z przerwami) i jakoś się nie uzależniłem ;] Ba, nawet czasami jak gram to mi się nudzi.
No i gram, mam postać 80 lvl Death Knight, grałem we wszystkie części Warcrafta, no i Cataclysm jest lipny bo nie ma Arthasa ;(

"Życie to zmiana, chaos, plugastwo i cierpienie. Śmierć to spokój, ład i nieskończone piękno."

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry